38

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 20 - като начало ще подменя старите съветски кочини с нещо което е годно за съвременните бойни условия. Видя се в Украйна колко струват - разпилени като старо желязо из цяла Украйна. Едно добро начало. Дори и македонците се оказаха по интелигентни от вас бетонните български русофиляци!

37

Анонимен

преди 1 година

До Даскала Русия НЕ признава неутралитет. Неутралитет няма да спаси България от руски посегателства.

36

Анонимен

преди 1 година

Еми така е като дъвчеш съветски *** и стоиш на едно място. Тънат нещата в корупция после пак други са виновни. Руски манталитет от ***.

35

ха ха

преди 1 година

ДАскале ходи да се доучиш преди да ръсиш глупости

34

аа

преди 1 година

Ние дремеме и слушаме внедрените русофилски агенти Затова сме на тоя хал

33

Анонимен

преди 1 година

Плащаме такса спокойствие на САЩ като купуваме чертежи през някакви периоди.

32

Петров

преди 1 година

Украйна заяви че ще извика експерта Божилов за главнокомандващ и ще завладее Москва, Пекин, Пхенян, Каспичан и всичко друго което се сети. Стига Божилов да уреди пари, др о га и водка от американците.

31

Даскала

преди 1 година

Ей умнико, на България и трябва референдум за бързо измъкване от НАТО и обевяване на неутралитет!За съжаление такива умници ни управляват ,че ни превръщат в редовни потребители на американския оръжеен , комплекс!Както казва народа ни "На гол тумбак пищови"

30

ф

преди 1 година

Поредния 4 хилядник на амбразурата, всеки ден задължително по минимум 1. А макетата как си модернизираха и те армията и скоро ще е много по-модерна от нашата. Пратиха си танковете на Украйна и им дреме на ...

29

Коджабашев.

преди 1 година

Швейцарския модел е най- добър за България.Там армията е народа всеки примерен гражданин се обучава по-няколко седмици и му се оставя пълното бойно снаражение за него.Така всеки дом е крепост. Партизанската война е единствената която може да се води срещу големите армии. А и няма престъпност в селата ;)

28

Анонимен

преди 1 година

До 28 Ти си рекламен агент и искаш да ми вземеш парите ли? Така миналата седмица един искаше да ми продава прахосмукачка рейнбоу, ти сега ме убеждаваш, че ако си купя втора употреба залежали оръжие ще стана голям пич.

27

ГНЕВЕН

преди 1 година

Подлите кравари да ни върнат онези 2.5 милиарда ,които Тиквата им подари.А с тези пари можем да си купим веднага цяла ескадрила от 16 модерни Грипена ,вместо таралясници от 1974г като Ф-16 , а и ще останат пари за поне 10 медицински вертолета.Продажната Тиква трябва да виси на Цариградско с главата надолу!

26

Анонимен

преди 1 година

До 27 Като бяхме под съветско робство, давахме много повече пари за оръжие. Без смисъл.

25

до анонимен

преди 1 година

"""Като стигнеш Швейцария по БВП тогава се прави на швейцарец""" ----- Тогава недей да ревеш за суверенитет и териториална цялостност! Армия не се "купува" като стока в магазина, а се гради бавно и дълго, десетилетия, но може да се разруши за няколко годинки, както го сторихме ние!

24

Анонимен

преди 1 година

Атлантическите про.да.ж.ници пак напъват за комисионни за още 8 50-годишни хвърчила на хартия.

23

Анонимен

преди 1 година

За суверинитета на България е много по-опасен непосилен външен дълг, даден за оръжие, отколкото това, че нямаме 5 хвърчила.

22

Анонимен

преди 1 година

До 27 Като стигнеш Швейцария по БВП тогава се прави на швейцарец. Твоето е на гол *** чифте пищови. С 20лв в джоба тръгнал ферари да си купува.

21

Анонимен

преди 1 година

Какво е въздушен суверинитет? Някой ще ни вземе въздуха и ще си го занесе у тях ли?

20

до анонимен

преди 1 година

"""малка България да дава пари за армия и оръжие е абсолютна загуба"""" ---- Това *** го кажи на малка и неутрална Швейцария в централна Европа с 160,000 армия и 1,800,000 резервиста. Швейцарските ВВС - 83 бойни самолета, 45 воени хеликоптера.

19

Анонимен

преди 1 година

Предупреждаваше Радев евроатлантици, като този, че ще згубим въздушен суверенитет, но те си искаха комисионните.