175

Анонимен

преди 1 година

Защо някои хора обръщат темата, как руския петрол бил евтин, а бензина скъп, за да свалят правителството. Истината обаче е много прoста и лесна за смилане. Ензинът на Запад е скъп, явно и там спекулативно. Няма как една фирма да продава с левче отдолу на нашия пазар, а на запад да дават левче отгоре. Как да стане работата? Ако има да се сърдите на някой, сърдете се на спеекулантите на Запад, дето незнайно защо не смъкват цените. Сигурно и там искат да свалят правителства, а?

174

Анонимен

преди 1 година

НЕ Е ТИХОМЪЛКОМ. СГРОМОЛЯСВА СЕ И КЪНТИ ОТВСЯКЪДЕ.

173

Тази зима

преди 1 година

Всички ще ходят при другаря Путин да им издърпа ушите.

172

Анонимен

преди 1 година

Шолци как се радваше на турбината. Я яаааа

171

Анонимен

преди 1 година

Тя и къса не можа да си позволи защото сама се постави на колене с ковидиотията си. 200% инфлация като минимум.

170

Анонимен

преди 1 година

Тихомълком прокарваме рашистки твърдения. Европа ще каталяса, само да дойде зимата. Европа ще капитулира при първия студ. Европа не може без руския монопол. Путин ще победи в Украйна, но ще трябва да се чака зимата, защото армията му се нассра през лятото.

169

Анонимен

преди 1 година

244, може и да си прав. Аз живея в лосТ анджелес, тука няма Русия, но се наблюдава абсолютно същия "синдром". Цените на петрола намаляват, а тоалетната чиния в Белия Дом вместо да направи нещо, обвинява рафинериите, извънземните, Тръмп, републиканците, въздуха, космическите кораби и какво ли не друго. Така че се замисли дали онова което казваш е на 100% вярно.

168

Анонимен

преди 1 година

Европа няма друг избор освен да направи всичко възможно... режима на кремълския пcиxoпат да бъде свален... Всеки друг вариант означава заплаха за мира и сигурността на стотици милиони хора в нея... Публикацията е част от отчаяната paшистка пропаганда...

167

Анонимен

преди 1 година

СССР/Русия се разпада от 30 години насам и няма изгледи тенденцията да се обърне. Тази война ги връща във Средновековието и да се оправят нас какво ни интересува Русия. ЕС бяхме добронамерени 30 години, а те ни взимат за мезе. Аре у лево, ше си платиме откачането от Русия, а те да са си облечени и нахранени, кво ни интересува.

166

курдофф

преди 1 година

ще си позволи, и още как, пъпната връв ще бъде скъсана този път, руменовците и останалите рушисти на заплата ще лапат курдягата;)

165

Анонимен

преди 1 година

В България руснаците държат газта,бензина и дизела,и горивото за АЕЦ.Това е положениео до днес.Номерът е да не се залита и към САЩ,защото би станало същото.Не ни трябват менте политици,да ми дрънкат глупости по телевизора,а държавници.Всеки слага портрет на Левски в кабинета,ама като трябва да работи за държавата,или взима плика с парите,или се снишава от страх.Никой не иска да изгори нали?!А трябва да се стъпи твърдо и да се действа,да се отнеме монопола и да се постигне приемлива цена.

164

до 246

преди 1 година

и къде е тази газ? от другия край на планетата втечнен ,в пъти по скъп и недостатъчен за цяла европа? и затова ли искат 60% нагоре от този уж 4 пъти по евтин газ?:))

163

до 244

преди 1 година

защо бензинът е по скъп въпреки че петрола е по евтин? защото киро и кокоро се правят на каубой и държавата пропада 7 месеца надолу,Защо като произвеждаме слънчоглед и олио олиото скочи 3ПЪТИ??,като добиваме злато забогатяхме ли или забогатяха западните фирми??

162

Абе хора демократи

преди 1 година

Нито в България, нито в САЩ , нито в ЕС, нито в Русия, нито където и да е има демокрация. Има единствено корпоративни интереси и те движат всичко. Голям наивитет с тази демокрация. Все едно оръжееното лоби в САЩ не си избира президент ли??? Или тук Пеевски правителство? Или в Италия какво правеше Берлускони....може би беше за ползу роду...

161

Анонимен

преди 1 година

Свикнал е българинът на монопол е това е истината.Обаче се научи на промоция в магазина.Защо тогава не осъзнава,че когато един магазин затвори под носа му,има и други магазини?Газ има бе хора,не им вярвайте на политическите щуротии.Цената е въпрос на договаряне,има доставчици бол.Има си борса и каквато е цената за другите,такава е и за нас.Какво се плашите?Можем и без Русия.

160

do 244

преди 1 година

като сме "санкционери" какво друго очаквате? евтини горива ли? :))

159

Анонимен

преди 1 година

Есента на 2021 нефт Уралс се търгува за по над 80 долара на барел. Сега се търгува за 67 долара на барел. Нефтохим Бургас собственост на руската Лукойл работи на руска нефт. Въпрос с повишена трудност - защо бензинът сега е по-скъп от есента на 2021? Отговор - защото русия иска да сме бедни за да може да ни дава за пример за провала на ЕС и за да има политическа нестабилност и раздел в ЕС. Обаче целувайте руските задни части.

158

идея

преди 1 година

на бензиностанциите - две колонки едната колонка с руски газ - 1лв. на другата американски 3лв. -само за русофоби вярно по скъп но политкоректен

157

Анонимен

преди 1 година

Вкадеят ни защото ни разделят.Разделят ни за да ни владеят.Кога сме били най-добре а?Защо на НС пише нещо там , дето май повечето хора не му обръщат внимание?Говориш ли против Русия,веднага те пращат в ю ес ей.И обратно,ако говориш против ю ес ей,те пращат в Русия.Същото е с леви и десни,с ваксъри и антиваксъри,с конвенции и анти.Никой не се замисля,че това се прави с цел да сме разединени,за да им е по-лесно да ни водят за носа.Гледайте българското,не гледайте чуждото.

156

Анонимен

преди 1 година

Русия да се моли Европа да устиска ресурсната война, че иначе може да вземат нещата в свои ръце и да изкривят от бой руските канчета! Следва подялба на земята и ресурсите по братски между европейските народи!