108

Анонимен

преди 1 година

Икономиката е проста наука, но не е за прости хора. Демократите са прости хора -- от икономика не разбират нищо. Резултатът -- хората бягат от тях като от чума. Япония е била разорена от сащ след всв, но е постигнала икономически разцвет не защото е окупирана от сащ, а са имали тайна стратегия как да развият икономиката си въпреки окупацията. Западна германия също е била окупирана, но е имала големи инвестиции от избягалите нацисти, заграбили много богатства от цяла европа.

107

Анонимен

преди 1 година

Западна икономика не се е свивала от 1945-та

106

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ха-ха-ха, в момента цените на потребителските стоки в Русия са поднивата от февруари месец (два пъти по-ниски от аналогичните стоки в България). Заплатите са с 30-50% по-високи от колкото през февруари. Рублата е обвързана с газта, нефта и златото. Че и е на равнища от януари. Вносът от Китай се еувеличил два пъти, от Турция - 3 пъти. Русия е на първо място по износ на зърно и енергоносители. А дано у нас подобно падане на икономиката ! Поне 10% от руското падане!

105

егати!

преди 1 година

то западните икономики се свиват и без санкции като тренда е да не издържат.

104

Анонимен

преди 1 година

60% от заетите в Русия, цоцат от държавния бюджет, а буфера подготвен за войната е намалял с 1/3- та, приходите намаляват. Имат още време, но края е ясен.

103

Анонимен

преди 1 година

Руската икономика е в свободно падане и всеки, който говори нещо друго, нищо не разбира от икономика :)))))

102

Анонимен

преди 1 година

Войната може да се използва като стимул за развитие на икономиката, особено от такава голяма страна като Русия. Не случайно сащ постоянно водят войни, защото има икономически смисъл. Ако се използват правилно ресурси и потенциал. Но е възможен и отрицателен резултат, ако войната не е подчинена на икономиката. В историята има такива случаи -- военните действия са на чужда територия и не много интензивни -- стимулира се производството, технологиите, няма безработица, излишните отиват на фронта.

101

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е резултат от загниването на обществото.

100

Анонимен

преди 1 година

Като резултат една сюрия малки източноевропейски страни готови да слугуват на сащ -- все още. А Русия се съюзява с големи по-територия и население страни с икономически потенциал. Какъв ще бъде резултатът от противопоставянето между сащ и Русия -- лесно може да се предвиди.

99

Анонимен

преди 1 година

Русия няма полза от съюзници от рода на бившите соц. страни, които не си знаят интересите и припяват на сащ. За сметка на това може да привлече лесно такива страни, които са яли попарата на сащ в миналото и не искат да имат вече вземане даване с тях. Ха-ха, хи-хи! Конфигурация от три пръста за вашингтон.

98

пуйката

преди 1 година

Империя се спира от империя,а не с глупости като санкции.Народите на империите имат имперско мислене и при външна опасност винаги са зад ръководството.Санкции - ха-ха-ха.Искат се топки,но никой не иска да му ги сплескат и отбиват номера с помощи - колет от този,колет от онзи..

97

Анонимен

преди 1 година

Ако редовно ядете българско сирене след 5 години ще имате проблеми със сърцето.

96

Анонимен

преди 1 година

Българското сирене трябва да бъде забранено -- то не става за храна, освен в една фалшива демокрация.

95

иш

преди 1 година

А нещо да кажете за европейската икономика , как е тия дни или до зимата всички ще имат натрапчивото чувство, че са малко гладни и им е малко студено

94

Не

преди 1 година

Са ли по добре от ЕС

93

Анонимен

преди 1 година

Плановете на бай дън да дестабилизира Русия се провалиха, но там правят и сами грешки, които се отразяват неблагоприятно, макар и не фатално.

92

Анонимен

преди 1 година

До 108...Ами че аз от 20 години съм в Русия. Откъде иначе ще си сваря прясно краве мляко с каймак и ще ям истински салами и кренвиши. Хляб със срединка и коричка. А какво свинско и телешко хапвам бедна ти е фантазията да си го представиш. А сиренето и кашкавала е като по бай Тошово време узрели вкусни не са като в бг като гума. Така че стои си там в капитализма и яж химия и палмово масло салами от соя и гребени от петли и кокоши глави. Да ти е сладко.

91

Анонимен

преди 1 година

До Защо 113 Ти искаш ли да живееш като мнозинството в Бразилия, Мексико и Индия? А утрепан ?

90

Анонимен

преди 1 година

До 111 Българин се опитва да се прави на руснак. Колко си жалък, като останалите си съратници. Изрожденците. Кой по Германия, Англия,Италия,Испания,Чехия и тн.,,, Иначе русофили. Един няма да е отишъл към Русия и Северна Кореа

89

До 109

преди 1 година

Това е за 1000 кубика, пий си хапчето