30

Анонимен

преди 1 година

До номер 17:Не е вярно.От ПП и скапаната им чуждестранна пропаганда,която използва думи,които не разбираме даже насъскват хората един срещу друг.Кой говореше клевети нон стоп по телеизията?Отговор:Кирчо и компанията му.

29

Извод

преди 1 година

Щом така енергично отрича този агент , значи това е абсолютна истина ! Добре познат ход на комунистите ! Повече от половин век управляваха с такива като този ! Успяха да ни докарат 3 национални катастрофи и днес ни готвят четвъртата национална катастрофа ! Само след 2-3 месеца ще "берем плодовете" на фигурантското юмруче ! Тогава ще разберем кон боб яде ли.

28

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев президент и диригент на Кукубенд! Кукубенд циганскиОркестър парламент! Слава на Чалгария, диригентска република без публика!

27

Анонимен

преди 1 година

Така говорят мръсниците но ако стане президента ще вкара държавата в ред

26

Анонимен

преди 1 година

Радю е аут и много добре го знае и затова драпа да направи някаква политическа групировка, че като му бият шута да продължи да цоца кеш отнякъде. Иначе Деса му е резнала зелката

25

президентът иска..

преди 1 година

да оближе таралежите на путин.

24

Анонимен

преди 1 година

Агент Майстора много ги разбира тези работи. Като няма да прави президентска република - защо направи проект за нова Конституция?

23

ама

преди 1 година

До 25 Той няма да е на власт ама комунистите ще издигнат друг А такава власт попаднала в техни ръце е опасна за държавата Тук се мисли няколко хода напред

22

Мдааа

преди 1 година

И туй заглавие НОРМАЛНИК ли го е писал и какво общо има с интервюто, къде и кога е споменато такова нещо, а и въобще възможно ли е и как пък точно сегашния президент ще се възползва!!!Д-р Гълъбова прибирайте си клиентите!!!

21

По същество

преди 1 година

Айде, спрете се вече с тоя президент. За какъв ч'еп му е да прави президентска република, като скоро няма да е на власт като президент?

20

ъъъ

преди 1 година

И аз не вярвам да иска да прави президентска република. Та той е такъв *** страхлив и безотговорен, че сегашните правомощия са му идеални. Хем първа кипра, хем за нищо не е отговорен, тъй да се подредиш..

19

Анонимен

преди 1 година

Руменчо и оная да си гледат честванията и амнистиите и да не се облизват по гроздето. Кисело е. Киро го разбра по по-трудния начин, късметлия е засега, че можеше да е и по най-трудния.

18

Гори, гори огънче

преди 1 година

Взриви се склад за боеприпаси в района на село Майское в Крим, съобщи РИА Новости, позовавайки се на изявление на председателя на местната администрация Николай Карпец.Да, имаше детонация на боеприпаси. Случи се около 6 часа сутринта, каза той. Единичните взривове продължават, допълни Карпец. Министерството на отбраната потвърди информацията и допълни, че няма данни за сериозно пострадали. Предприемат се мерки за потушаване на пожара.

17

До 14Българин

преди 1 година

" издевателстват"! Как убичаш тува да ти прават трима гости от арабските дръжави уколу час , нли ?

16

Анонимен

преди 1 година

Най-вредният човек за последните 20 години. Почувствахте ли вече промяната на юмручето?

15

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не са измишльотини! Нарушава конституция,меси се в изпълнителната власт,надхвърля правомощията си! Толкова вреди нанесе на държавата сега,а ако успее да станем президентска република не ми се мисли какво ще бъде.Раздели хората,насъска ги един срещу друг !

14

Qwerty

преди 1 година

Може да е лаишко изказване, но не трябва ли да се конкретизират правомощията на всяко служебно правителство??? Защото ако си на власт 3 месеца и започваш някакви реформи, рокади, уволнения, назначения и преназначения наистина се създава впечатлението за реваншизъм и разчистване на сметки...

13

Анонимен

преди 1 година

Не са измисшльотини, беше ми споменато това още преди месеци, ето че почва да излиза наяве. Радев концентрира власт в себе си от доста време насам, за това и помогна да падне правитеслтвото. Истината е, че никога няма да му се получи, но все пак излезе скрита лимонка.

12

Анонимен

преди 1 година

Съсипа държавата плиткоумната фуражка слугинаж на мафията!

11

Българин

преди 1 година

Точно така е, но идеята е да е малко "по-мека" от тази в Русия, нещо като Беларус, но на европейска територия. И без издевателствата на кремълската хунта над обикновените хора...за парлама.