330

Реалист

преди 1 година

Кики Кривата уста вече е бита карта! Ще го държат, докато плюе и С'ере по ГЕРБ! За друго не могат да го използват! И докато все още е на хора да им се връзват на лъжите! И всичкото това е, защото Гешев не си е на мястото! Този отдавна си е за затвор!

329

Наглец

преди 1 година

А и след като си назначихте ЦИК, и районните комисии са ваши, защо ревеш срещу хартиите ,бе? Защото софтуерът се фалшицира по-лесно ли! Измамници си дойдохте, и измамници си останахте! А Фелдфебелът Радев ви научи да не зачитате нито Конституция, нито законите на страната, нито някой да ви държи сметка за кражбите и лъжите ! А и готови още повече да ни забият теслата! Властта има се услади, увълчиха се и съвсем откачиха!

328

БАЧКАТОР

преди 1 година

*** душицо, ти мислиш че ще ти дадем пак властта в ръцете ли? Много ще си тъжен на 2 октомври, заклевам се!

327

Анонимен

преди 1 година

Продажно,Маазно и Проосто-пълна картина на Прос100Киро!

326

Анонимен

преди 1 година

Ий,продажник мръсен,кото ти видя противната мутра и ми се гади.Защо изобщо се показваш?Не те ли е срам от хората.Само мазохисти и комунисти ще гласуват за ПП и ДБ

325

ГербавкомунягаКостов

преди 1 година

Кики ти дойде на власт благодарение на радевата цик с новите "честни' машинки.Пропиля си шанса, РАдев ще си избере нови хора този път.Ще видиш пак власт през крив макарон

324

Анонимен

преди 1 година

Главният"русофоб"във България,продажното тъпоглово Кирее е внесло по време на неговото"управление"руска газ на стойност 600-ШЕСТОТИН Милиона Евро,от тях 200-ДВЕСТА Милиона Евро или 30 Процента са отишли в неговите Лични посредници!Да ви е честита"промяната"

323

ХРИСТО БОЙКИКЕВ

преди 1 година

ААААААААААААА ЗНАЧИ БОКО КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА НЕ Е ШЕФ НА ГЕРБ И СИ СЛОЖИ УДОБНИТЕ БУШОНИ = ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ и ДАНИЕЛ МИТОВ === , ВЕЧЕ ЩЕ ПРАВИШ КОАЛИЦИИ С ГЕРБАВАТА МУТРЕННСКА ПАРТИЯ....КИРЕЕЕЕ , ЩО ЗА ИЗРРОД И НЕВЕСТУЛКА СИ ТИ БЕ КАНАДСКИ ОЛИГОФРЕННЕ ??

322

Не им вервам

преди 1 година

Те така разправяха и за БСП

321

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха сега видях по новините Киро без огромната охрана. Само един бодигард с него. Лелеее, сигурно е сложил бронирана жилетка и памперс щом ги няма другите 15 Гарда на НСО. Хахахахахаха

320

ПроСоТо

преди 1 година

"Некои сили", чрез думите на Кирилчо Плъхчо намекват на Тиквата,че е време да се оттегли..А ако си отвори устата за далаверите,които е въртял и с краварите и "еврофакторите",го очаква съдба на тор за некоя нива /както се изрази един тук/..Болезнена ще е за него тая вътрешна борба:..-От една страна да остане жив,а от друга-да продължава да яха "жипката" и да бъде "нумеро уно"....Е,"Дум спиро,сперо!"..

319

анонимен

преди 1 година

Кой си ти, лъжливото па*ля*чо, че да определяш кой ще е лидерът я на ГЕРБ, я на която и да е друга партия? Махай се от бг политическия хоризонт колкото може по-бързо, достатъчно поразии направи и се видя, че за нищо не ставаш. И на какво само ви учат в Харвард? Как да лъжите хората?

318

"Просто Киро&qu

преди 1 година

Много просто. Освен доказан лъжец като Корни, кой друг ще иска ПП, докато канадеца, ококорения и културиста са начело

317

Диванен тулуп

преди 1 година

До анонимен до 354 Бой.Да, Бойко Тиквата бе точният сатрап символизиращ края на Българската държава. Това е безспорно. безспорно е и това, че той ни даде признание, на нас "Диванните ту.лупи", че сме истинските борци срещу му, а не политически мошеници и интриганти като Киру, които стояха на сянка и сърфираха върху нашата победа. Победата е наша и ние, нема да я дадем, никому! Затва падна и Киру! Олигархията трябваше да запълни вакуума след Бойко,за да не дойде случен на неговото място;)))

316

магаревъд

преди 1 година

Абе да не ви развалям купона ама "никаква коалиция с герб докато управлява бойкоборисов" е същото като "никаква коалиция с депесе докато управлява меди доганов". герб е бойкоборисов, точно както депесе е меди доганов. Стой далече от гербдепесе, имай дълъг политически живот!

315

анонимен до 354 Бой.

преди 1 година

И с ирония и без ирония Бойко беше точния човек за България. Някой да е бил по-успешен от него?

314

Бойко Тиквата

преди 1 година

Какво ли стане с гъзарчето Кирчу и любимата му Лена, ако Аз, цара слънце, който 12 годин ви управлявах, каа чи ша праа кокалиция с ПП без Лена и Киру?:))) Хм?:))) Кой е по -опитният политик? Кирчу Далаверката или аз, Патрон Кюлчев?;))) Хм? Ясно е, че съм Аз, Патрон Кюлчев, щото мога д априбирам в шкафчето, кюлчетата, но знаа, кога да дам!;))) Давам, когато требе и на който требе, затва 12 години, биха мъ, падах, ставах и аз биех и управлявах, доколкото мога. А Кирчу не удържа и 6 месеца;)))

313

анонимен

преди 1 година

Дали в историята на България е имало по-мразени "политици" от Кирчо и Кокорчо? Много е съмнително !

312

Истукан

преди 1 година

Абе този пуяк няма ли да млъкне. Доведе държавата до фалит. Писна ми вече от такива като него дето дават само акъл и лъжат хората с промяна, която доведе до цени, които изпревариха увеличението на заплати и пенсии.

311

Ужас

преди 1 година

Мислех , че вече е на топло за точенето на дьржавата - явно няма надежда нещо да се оправи