117

Бай Тозззз

преди 1 година

Добре, че Ботев, Левски и останалите възрожденци са в черната земя. Ако бяха живели в сегашните времена, вероятно сами щаха да сложат край на животите си, гледайки такива продажници като Лена, Кирето, Кокорчо и сите останали политици. То бива, бива слугинаж, но да продаваш народа си в името на неккъф продиктуван ти идеал...., все Путин да ти е виновен, все другите да са криви, е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. Някой беше казал, че Борисов и Петкова са едно и също, само дето Петков има образование. Верно е

116

Гуг-лена на райски

преди 1 година

газ ли е или същото бело като зеленски взема?!?

115

Augusto Pinochet

преди 1 година

КАКТО ПИСАХ СУТРИНТА /21/ "ВСИЧКО ТАЙНО СТАВА ЯВНО" И БКП/ГЕРБ/ ИЗВАДИХА РИЗКИТЕ (КИРЛИВИТЕ) НА КИРЧО И АСЕНЧО И ВЕЧЕ ГИ РАЗМАХВАТ - ЛЕНЧЕ ПАЛАВО ЛЕНЧЕ, ТЯ ЛЪЖАТА Е КАТО ТОРОТУТКАТА ЛЕНЧЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО (ЗАВИСИ КОЛКО Е МАЙСТОРКА) ТРЯБВА ДА ПРЕГЛЪТНЕШ И ПОСЛЕ ДА СИ ИЗБЪРШЕШ УСТИЧКАТА И РЪЧИЧКАТА.

114

Анонимен

преди 1 година

От тридесет години едни взимат гориво без фактури и други документи от Лукойл. Казано кратко на черно. Други си купуват от ОМВ. На светло Стандарта на живот им е еднакъв. Сметна палата и НАП мижат.

113

Бай Пешо

преди 1 година

Ох милата, как бърка думата газ, трябва да е с ъ. Тя само от това разбира и оъ чушката на Кирил

112

Оня

преди 1 година

Въхх това лъжливо, изневеряващо чудо ако дойде в Ямбол снаха, се изнасям в турско. Такъффффф срам не мога да понеса. Не знам как Мирослав Иванов ме понася. Че и то вече четвърта година го понася..... мъка, мъка.

111

Иво

преди 1 година

абе тая нема ли кой да и го сложи, да се разкара, и да спре да кряка. Киро де е , да си свърши работата, поне затва сигурно го бива.

110

Справедливост

преди 1 година

Тези не престанаха да бълват лъжи. Голяма диверсификация. И до настоящия момент внасят газ 1/3 от Азърбейджан и 2/3 от Русия. Само цената където ни излиза двойно. А що се отнася до газовата връзка само дето проспаха 2 години 2021 и2022г. Както върви и до края на годината няма да тръгне.

109

На ринга

преди 1 година

КурвоЛена срещу генералДеса, ще е интересно

108

ДДРОнег

преди 1 година

Кога лъже десата - ВИНАГИ !!!

107

До Тихомир

преди 1 година

Абе, Тихомире, на каква цена идвал газа? Ами на четири пъти по-ниска, колко пъти да ти го казва ЛенчИтУ?

106

Нема кинти

преди 1 година

На тая защо й се дава ефир! Не стигнаха ли 7 месеца за оценка на умствения багаж и морала?

105

Анонимен

преди 1 година

Парапетката мисли основно с мястото от където започват краката и.

104

Анонимен

преди 1 година

Много е ниско нивото на платените коментари. Личи си от пръв поглед кои са. 90% от всички са. И са с дивашки примитивен изказ и качество на информацията им. Безпардонен Бойко и бруталните му ***! Дано никога не докопат пак властта, най-добрия параван на ДПС!

103

бля-бля

преди 1 година

Петков , Ленчето и котилото им са доказателство че простотията с дипломите не се прикрива.

102

БАЧКАТОР

преди 1 година

Лено, при вас газа поскъпна с 90%. И имаш очи да говориш че и се хвалиш. Вие сте y т a й к и!

101

Анонимен

преди 1 година

Божи колко лъжи!Кризата не е, че няма газ сега! Проблема е че е 60% по скъп!! Какво си прави, че не разбира?Освен това до края на годината може и да няма, защото слотовете на пристанищата в Гърция са запазени!А и газа не го спря Газпром, Кирето отказа да плаща!

100

Ех, Ленче

преди 1 година

Ех, Ленче, Ленче.... Създаваше впечатление на интелигентна жена.... докато не си отвори устата и не се разбра, че това НЕ Е така....

99

Анонимен

преди 1 година

Нагла лъжкиня!

98

Анонимен

преди 1 година

изключително жалка жена