91

От Вселената

преди 1 година

До 112 анонимен .... Какво е ПЯСЪКА? А какво е ХВОЩА? А от какво е изградена Нервната система на ЧОЧЕКА? Отговот - От ЕЛЕМАНТА СИЛИЦИЙ! Всяка Клетка живуща в Лимфата на човека дава информация какви атоми и вещества и са необходими за живот в дадения момент. Тази информация се извършва чрез НЕРВНИТЕ СИЛИЦИЕВИ КЛЕТКИ. Една лъжишка ПЯСЪК(силиций) във вода изпиваш на гладно и унищожава ВЛЕЧУГИТЕ В ЧЕРВАТА. Билката ХВОЩ(слилициева киселина) поставена в УСТАТА унищожава ТУМОРИТЕ.

90

Анонимен

преди 1 година

До от Веселина! Виж сега " моме"! Ако " гена" н родителите ти предразполага Рушенето на зъбите ти,и те по на 30 г ,са останали без зъби.То каквото и да им слагаш,си заминават!-:((( А че много българи са си загубили зъбите,поради немърливост да отидат на зъболекар и от незнание е друга тема! Нещата не винаги,са такива каквито изглеждат уви!-:(((

89

Анонимен

преди 1 година

Дъщеря ми е гросфердинер в Мюнхен, работи в консултатнска фирма.

88

Анонимен

преди 1 година

Ми като им са малко парите в България да ходят да работят на запад за много пари, в чужбина на запад дават много пари, сега сме свободни да бегаме на запад.

87

Анонимен

преди 1 година

Моята дъщеря стана студентка в София, първата година аз я издържах, после си намери някакво богато гадже и я взе при него. Тя е на 21г., а той на 33 г. Живее при него, той я издържи изцяло, вече нямам тази отговорност.

86

Анонимен

преди 1 година

Младите в България са полуграмотни и тотално подебилчени.

85

анонимен

преди 1 година

До От Вселената Тази твоя лудост май е точно от лъжичка пясък в храната. Личи си, че е вземана редовно. Спирай с експериментите и бегом към психиатър. Все още има надежда да ти се прочисти мозъка.

84

Не ги виня!

преди 1 година

И аз бях млад и не работих. За мизерни заплати не ми се бачкаше. Като ходих в чужбина бачках като вол, щото знаех за какво бачкам! Плащайте им по добре заплати ще видите дали са мързеливи. Няма мотивация.

83

анонимен

преди 1 година

Като махнем ромите, колко млади мъже и жени не работят и не учат. За мен вината е в родителите че ги влачат финансово докато могат, често цял живот. Американците в това отношение са супер, навърши ли чедото 18 и го пускат само да се оправя в живота-сами си плащат квартири, образование и всичко останало.

82

Бутусов

преди 1 година

А Жужето кърши пръсти в бункера и се чуди какви да са новите цели на спецялката,

81

От Вселената

преди 1 година

Езика на ВСЕЛЕНАТА Е МАТЕМАТИКАТА и никоя човешка лаборатория не може да я ФАЛШИФИЦИРА. ФИЗИКАТА И ХИМИЯТА понеже са следствени на ВСЕЛЕНСКИЯ ЕЗИК- МАТЕМАТИКАТА, лесно в създадените от човешка лаборатории - Физически, Химически, Докторски се манипулират. Та кой лекува? Природата лекува! Слънчевите лъчи. Една лъжичка пясък в храната лекува! Вода от изворите. Планината. Билките!, Дърветата. Чист въздух без маска!

80

Тоше Красавеца

преди 1 година

Пф, аз в гимназията попаднах на един учител по история, който беше хомо, в профила си във фб даже на прайда му беше корицата, завъртя ме, предложи ми да ми пише 6, ако му духам, та след часовете в тоалетната се видяхме, направих го и пак ми писа 5 накрая! Ама ме беше срам да кажа....иначе щеше да види

79

Анонимен

преди 1 година

"обясня как бе преди 89-та година. Ако си член и със заслуги към БКП - ще си богат, ако не си член на БКП - все ще имаш проблеми както с намирането на работа, така и в обществен и личен план. Ако си верен и със заслуги член на БКП - влизаш направо в Университета, без изпит, ако не си - се състезаваш с другите наравно." - е сега е същото само дето заменяш БКП с ГЕРБ, ДБ, ПП, ИТН, БСП, ДПС. ;)

78

Анонимен

преди 1 година

Много от тези млади хора работят без трудови договори на черно ама то стъкмистиката ги отчита като безработни.

77

От Вселената

преди 1 година

До 91 Георги Защо ходиш на зъболекар? Да ти разваля Зъбите ли? Те дофторите "За да не те боли Зъб" ти правят дупка и ти изваждат "НЕРВА" Зъбният НЕРВ дава информация какви вещества са необходими за изграждане на ЗЪБА и как тялото да се бори с ВЪЗПАЛЕНИЕТО във ВЕНЦИТЕ ОТ БАКТЕРИИТЕ в устата. Лекуването става много лесно: Слагаш си на венците "ПРОПОЛИС - антибиотик който унищожава Бактериите и не ти унищожава имунната система. Слагаш си "ХВОЩ" на венците и ти унищожава ТУМОРИТЕ В УСТАТА! ПРИРОДА!

76

Анонимен

преди 1 година

"учителката ми по английски език всеки час пишеше шестици на 5-6 човека, само и само, за да се махнат от часа" - ние пък нашата учителка по английски я онодихме 5-6 човека. Казва се Нони Каменова - малко и е дребна устата, ама минетства с желание, че и гълта, хахаха.

75

Анонимен

преди 1 година

Аз учех в уж елитно столично училище, а моят клас бяхме развратнииции. 26 човека бяхме, ама то всички пушехме, повечето отсъстваха от часовете, някои по цяла година ги нямаше, учителката ми по английски език всеки час пишеше шестици на 5-6 човека, само и само, за да се махнат от часа, да ходят някъде навън, за да не се занимава с тях, да си трови нервите. Ужас като цяло! Тва беше преди 15 години. Сега е по-зле де

74

Анонимен

преди 1 година

"Сега висшистите не са и на половина на нивото, което бяха децата с техникум от "онова време"" - прав си, аз в Джон Атанасов в София, за половината предмети си плащах по 20-30 лева на учителите за тройка. Това беше 2005-2009. Имах една учителка, която ми писа тройка като в замяна искаше от мен единствено да не влизам в час. За дрогата също си прав. В моя клас от 22ма 15 пушехме трева, а около 10 друсаха и амфети по цял ден. Добре си прекарахме даскалото.

73

Георги

преди 1 година

Няма да споря, кое е по-хубаво :). Само ще ви кажа - живота е такъв какъвто си го направиш. Аз помня какво беше през комунизма и с хубавото и с лошото. На мен не ми беше хубаво, сега живея много по-добре. Но ходя на зъболекар на 100км от нас, ако е нещо по-сериозно трябва да ходя в Турция или в Германия. Пенсионерите всеки ден ги бият "ромите" за по 10-20лв., по улиците е пълно с дрогирани, децата стават ***.. Преди се ядосвах, но вече не ми пука.. тоя народ заслужава така да живее

72

Анонимен

преди 1 година

На ГЕРБ и ДПС не им трябват образовани, как иначе ще са на власт.