96

Пустиняк

преди 1 година

Богатия е богат защото е умен. Бедния е беден защото е *** и мързелив. АКИСОМАТА НА ЖИВОТА.

95

Анонимен

преди 1 година

До Анализатор Който е с руснаците е зле - примери Куба, Венецуела. Една дуржава ми кажи, която да е с руснаците и да е добре.

94

Анонимен

преди 1 година

Трябва да гоним БКПтата иначе ще има голодомор, глад и студ.

93

Московские новости

преди 1 година

Запада да издаде евродиректива да има повече вятър за перките и повече слънце за фотоволтаиците, потому что и малкото газ, който тече в момента, скоро ще спре. И по- рядкото къпане, както и стоенето на тъмно и студено няма да помогнат да се запази индустрията. Ще ходят гастарбайтери в бившите си колонии в Азия и Африка. Палачинката започна да се обръща.

92

Анонимен

преди 1 година

Зелените сектанти пак плашат с климатичен апокалипсис, а това е абсурдна глупост, псевдонаука.

91

…!!

преди 1 година

Не се тревожете и при първобитнообщиния строй е имало романтика! А що се отнася до бедни или богати - аршинът ще е един! Не му мислете времето ще покаже!

90

Анонимен

преди 1 година

До Ламята Само не се приближавай до Запада, иначе си бий кавички, точки или там каквото ти позволява грамотността. :)))

89

Анонимен

преди 1 година

Новите директиви са на път - ще се стремим към устойчив регрес и интелигентен застой....

88

Ламята

преди 1 година

Богатият запад, ще купува по-малко,ще се къпе рядко и ще спи на студено.... Богатият вече трябва да слага в кавички.Бил съм беден,ама чак толкова беден,не съм бил ;))

87

Анонимен

преди 1 година

До АналЛизатор "Ще го разберете на смъртния си одър край някой бордюр с празен стомах или на кушетката в някоя ковид болница." Сега ще трябва да мисля как да си построя специално улица с бордюр или цяла болница в имота, за да мога да го "Разбера" . Е, не съм ТОЛКОВА заможен :)))))

86

АналЛизатор

преди 1 година

Колкото и да се пънете, видяхме Голдман Сакс, Сорос, Гейтс, Ротшилд, Рокфелер колко демократично са загрижени за вас. Ще го разберете на смъртния си одър край някой бордюр с празен стомах или на кушетката в някоя ковид болница. Българите винаги са били добре с руснаците. Отново ще бъдем заедно, а останалите пестете водата, яжте по- малко, не се грейте и пазете планетата (От какво ли? От извънземни може би!).

85

До 88

преди 1 година

И какво като сме 8 млрд.? Днес имаме технологии които ни позволяват да произвежда в много пъти повече храна от преди век. Реално днес без проблем можем да изхраним много повече от 8 млрд., а с развитието на технологиите в бъдеще ще имаме и още по-големи възможности. Истината е че днес бедността на рекордно ниски нива, глада е почти ликвидиран. Живеем все по-добре, а сега някакви зелени фанатици предлагат да се върнем средновековието, за да освободим пространство за тревички и зайчета.

84

Анонимен

преди 1 година

До до 89 "Ти сега ни изкара по-големи пияндета от омразните ти руснаци." Горе долу сме на едно равнище като народ, но тук не беше това важно, а това, че нещо много избирателно си харесвате кое да определяте като "консумаотрско общество". Българите са си материалисти до мозъка на костите, та не знам какви точно аргументи имате срещу "консуматорското общество".

83

сина

преди 1 година

айде почнаха евро.ейците /.=г/ да ни обясняват как да консумираме по-малко. Та те до вчера ни обясняваха как да купуваме всичко нужно и ненужно, за да печелят търговците, благодарение на ниските цени на братския китайски народ, ама туй свърши. Сега ще стягаме колана - няма газ, няма маз, има жуление на сухо през анализаторите ни! Евала евро.ейци, машаала!

82

Анонимен

преди 1 година

Мечо Пух с неговото колкото повече - толкова повече май ще отиде в историята .....

81

Анонимен

преди 1 година

Бачеганчо громи западния консуматор, но като го питаш колко литра алкохолен концентрат (или еквивалента му в бира, вино и пр) консумира на година, и започва да те пЦуе :))))

80

Анонимен

преди 1 година

Едни и същи ресурси се делят на все повече хора. 8 милиардния човек вече е роден.

79

Анонимен

преди 1 година

До ъхъ Тия дето закусват от баничарницата ако има кажат защо Ротшилдите не ядат такива неща , ще почнат да обясняват колко са тъъъпи Ротшилдите, и това няма нищо общо с цени. Всъщност, да се яде от баничарницата е доста скъпо.

78

до Ехъ

преди 1 година

Ми мнооо ясно брачед бугатити не са ка нас има си паричко и са кефат и идват тука да йи каят ся ки сми загубняци

77

Анонимен

преди 1 година

До *** Ако не ти харесват доходите в България - има Куба, Венецуела, други страни с високи доходи по 2$/месец.