77

глупости

преди 1 година

сирене ,кашкавали,колбаси...са увеличени над 50 процента,та се чудя ,колко ли ще да е тая инфлация

76

ииии те така

преди 1 година

е как така , кирчо , асенчо и корнелия нали казаха че оставят държавата уредена , подсигурена и стабилна ? е явно са пропуснали да кажат за инфлацията която е огромна . но за това пък от бузлуджа се произнасяха гръмки речи колко по добре живеем , а от жълтите павета звучеше едно дълго - приятелииии , никой не може да ни спреееее .

75

Анонимен

преди 1 година

Пак добре, че сега не са пак ГЕРБ на власт, че инфлацията щеше да е 2-3 пъти по-висока и щяхме да сме с най-висока инфлация в ЕС далеч напред пред останалите. Сега сме само пети в ЕС.

74

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ МЕСЕЦ ЮНИ 2019 Г/ЮНИ 2020Г ИНФЛАЦИЯ 1.6%, а в ЕС е 0,1%, т.е. при ГЕРБ е 16 пъти по-висока от средната в ЕС. Сега в ЕС е 9,7%, а в България е 14,9%,, само с 50% по-висока.

73

анонимен

преди 1 година

Гласувайте пак за Кирчо и Кокорчо, че да ви казват по-телевизията колко добре живеете. Нищо, че цените са високи. За това е виновен Борисов.

72

Анонимен

преди 1 година

При много стоки и услуги от първа необходимост инфлацията е трицифрена.

71

Анонимен

преди 1 година

Моята лична инфлация е около 9% за една година. Ако някой смята, че инфлацията му е трицифрена, да си прегледа какво потребява и да се пребори за по-нормални доходи.

70

Анонимен

преди 1 година

Действията на ГЕРБ като управляващи подготвиха ситуация с много по-висока инфлация в сравнение с 2016-2021 години.

69

Анонимен

преди 1 година

Защо така в Латвия инфлацията е доста по-висока от инфлацията в България?! Нали според трoловете на ГЕРБ инфлацията у нас била заради Петков и Василев?

68

Анонимен

преди 1 година

Реалната инфлация е едноцифрена и само за най-бедните личната им инфлация е двуцифрена.

67

Тоби

преди 1 година

РЕАЛНАТА инфлация НЕ Е двуцифрена,а трицифрена!

66

Анонимен

преди 1 година

Нема такъвТъп народ, да плаща всичко двойно, за да хрантути една военнаФатмашка тоталитарна диктатура в демократична Европа. Има ли друга такава европейска държава, управлявана от ВоененФатмак и недемократично, неизбрано от никого правителство?

65

Ant

преди 1 година

Ало, за кого ще гласуваме? И изобщо в България има ли някой, който да подобри инвестициите и БВП, и да осигури нормална заплата ей тъй без да го тика някой от.. зад какво да прави???

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63, до скоро го правеха! Сега държавата им я набутва субсидията. Приеми го буквало, че се случва зорлем. И то не защото са се загрижили за децата. Напротив! Единствената причина е да сложат ръка на преподаването и програмите. Има си разписани насоки по темата, които са публикувани от МОН в интернет. Попаднах случайно на една директива покрай търсенето за докторкста ми теза.

63

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

2цифрена?! по-скоро е 3цифрена!!

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65, кой те спира?

61

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е три цифрена, или за по сигурно 4 цифрена, че иначе няма да има достатъчно паника по изборите.

60

Albi

преди 1 година

Да, обаче никой няма да си признае че си брои стотинките. По-скоро българинът бърз кредит ще вземе да се прави на много платежоспособен. Да ходи по почивки, морета и кръчми. Как ще се посрами така, да не отиде на море?Нали после ще го удумват че е бедняк.Или да не е с последен модел телефон. Или да не направи пищни тържества, професионални фотосесии и подобни. Противна работа. Колкото по-скъпо е нещо, хората се навират да си го купят/ползват.

59

Анонимен

преди 1 година

И после Кокорчо има наглостта да вика да сме внимавали да не докараме Виденова зима? Тя вече е готова и то точно "благодарение" на нekадъpниците от ПП, че даже да не и по зле! Само за 7 месеца тая хардвардска чyма съсипа всичко!

58

Анонимен

преди 1 година

А в Турската империя на Ердоан как е инфлацийката?