312

Тоя

преди 1 година

Като му гледам физиономията е син на някой селски пъдарин или кантонер.

311

Анонимен

преди 1 година

Неслучайно и просто Киро го избягва! Тежка неадекватност! Тази фамилия някога е била на издръжка на Коминтерна!

310

Анонимен

преди 1 година

Христо отиде на Росенец с надуваемата лодка да търси наследството си. Клюкарите казват, че е син на Доган. Откривали съвпадение с датата му на раждане и близостта на майка му с Доган, а и по носа се познавало. Да си направи тест и да взема половината Сараи като толкова му пречат.

309

Светла

преди 1 година

,,Възраждане "като чуят Русия ,светкавично излизат от шумата и започват да тряскат не.. нормал.. щини Аре при Путин,Копейкин тука работа нямате,оди Русия да оправяте

308

Сандо

преди 1 година

аа не така, ние сложихме първи 6 пакета санкции и сега Газпром било оръжие, еми идва подобаващ отговор - на икономическа война като на икономическа война. Ония в Брюксел ни го насадиха сегашното състояние

307

Анонимен

преди 1 година

А на Христо известен като Пинокио геополитическото му оръжие е надуваема лодка. Търкаляше се като плондер на плажа в Росенец. Майката на Христо беше много близка приятелка на Ахмед Доган. По онова време Мария (майката на Христо) наричаше Доган Меди Доганов мой приятел. Направи протест в защита на Ахмед Доган 1989г. когато беше в затвора. Много плака (има видеа за доказателство от Пазарджик) за Доган. Те са семейни приятели, а Христо отиде да прави циркове на гърба на Доган.

306

Анонимен

преди 1 година

Как да спрем Дарик! Който чул- чул!! Дето се вика - Да нахраним журналистите!

305

Анонимен

преди 1 година

***,това е бъдещето.

304

ДИ

преди 1 година

За нас Газпром е оръже,но не и за турци ,сърби и унгарци.Румънците не ги слагам защото те си имат собствени залежи и на газ и на гориво.

303

Анонимен

преди 1 година

Христо взел официално 3 млн лв!!! за правни инициативи и не го интересува цената за народа ни на газ ни на ток и си плямпа глупости! Така няма да влезе даже в Парламента, но той е Ок, че е и много мързелив и нескопосан.

302

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Всеки воюва с каквото има! Русия с Газпром, а ЕС и САЩ с банковата система! А англо-саксонският международен ред, е вече погребан ! Свиквайте!

301

Родител 1

преди 1 година

Русофобията е болест.А този *** е платен американски пропагандист.

300

Анонимен

преди 1 година

Учредител на БД е Петко Петков бащата на Киро. Демократична Бухалка са бояджии. Особено Гном Атанасов и Христо Бойкикев. Христо беше министър на правосъдието във второто правителство на Бойко Борисов пост, който заема до 9 декември 2015 г. Христо казваше на Бойко Борисов шефе. Освен това се подписваше като Бойкикев с фамилията на дядо си Недялко Бойкикев,който е руски агент убит в Голямата чистка в Берлин. Баба му е рускиня лекар, генерал от Червената армия. Майка му е родена в Москва.

299

избори

преди 1 година

Който гласува за ПП ДБ БСП е или много богат и не му дреме, как му светиха маслото, тези изедници или е ***.

298

Анонимен

преди 1 година

На Христо забелязвате ли как му побеля косата за 3 месеца? :D

297

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Промяната са ДА България 2 . Не го мислете Христо измислил го е , ДВЕ ПАРТИИ С ДВЕ ИМЕНА НО ЕДНА ЦЕЛ- ДА ОСТАНЕ В ВЛАСТТА!

296

избори

преди 1 година

Ице гласувах за тебе, защото обеща да правиш ДДС за фирмите от 100 х. лв. Е изпълни ли го или само искаше, но нямаше желание? Едно нещо направи ли от това дето обещаш? Усука се с тия ПП правителство да правиш. Е мкслиш, че пак ще гласувам за теб? Съжалявам, но изчезваш!

295

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за Киро получаваш бонус Христо Иванов Пишете в гугъл "Кирил Петков ДА България" натискате първия линк отвежда ви в БТВ тАЗИ СУТРИН ХЕКИМЯН 2017 .Във фейсбук страницата от линка ще видите познато лице Кирил Петков и Мануела Малеева една от дъщерите на седесарката Юлия Берберян . Годината е 2017 и една не правителствена фондация ДА България СТАВА ПАРТИЯ .Кирил Петкови Мануела Малеева са СЪУЧРЕДРИТЕЛИ НА НОВАТА ПАРТИЯ " ДА България" .Видеото е интрвю за учредяването

294

Моше

преди 1 година

Тоя политически хамелеон дори и активист на Възраждане ще стане само и само да е в управляващата коалиция ... Добре че няма такава възможност за Копейкин ... ама ако бат Бойко излезе първа политическа сила след изборите тоя ще го видите с букет гербери пред къщата на Бацето в Банкя .... хахахаха

293

БайХ

преди 1 година

Егати шушляка,и България трябва да мизерстваме,но само ния за да са доволни ЕС и СащНещо не ми се връзва