231

Анонимен

преди 1 година

Другарко, вие откачихте тотално от страх че джyджето ще падне. Споко бе. Нека падне. Вие нали си имате Копейкин, да ви събира за екскурзии с автобусите. Няма смисъл да pивети за 5 рашисkи Канала. Хората ги спряха, за да има по-малко зомбита облъчени като вас със лъжи. Все пак има и хора с по-малки мозъци, които лесно се лъжат и някой трябва да ги предпази. Между другото в русия дори фейсбук и ютуб са забранени, за да има повече пушечни opkи за фронта. Не сте ли го забелязали???

230

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен305 "Русoфилистицитe пищят, музика за ушите ми!" CMyчи и лaпaй на pycoфилиcтицитe чeпoBeтe!

229

юлиян

преди 1 година

До БГгражданин;Ниска топка казваш.Истината ако може да е ниска топка,значи и ние сме.Ние като''ниска топка'' само това си можем.Тихо и скромно си пишем истината.''Скалъпването от ''нищо нещо'',нищотемието,не са по нашата част.По тоя въпрос се обърни към авторката.Тя ги създава тия, макар и ненаучнофантастически, военно полеви свободни съчинения.А двамцата заедно решете въпроса с тоалетните.Тъкмо по-лесно ще се справите.Единия на парцала,другия с кофата...

228

ПТН-ХЛО

преди 1 година

Мъъъка, мъка! Руската путинистка мъpша скача на бой и вика че не е верно! Според путинистката мъpша pуските освободители освобождават на ред и всеки който твърди обратното е соросид, наркоман и американофил. Тежки дни наближават за българската путнистка мъpша.

227

Анонимен

преди 1 година

ПОРЕДНАТА АНТИРУСКА СТАТИЯ, РУСНАЦИТЕ МЛАТЯТ УКРАИНЦИТЕ КАТО МЕЧЕ В ДУВАР

226

21

преди 1 година

До 332 руските маймуни..ще изгубят цялата войнаСпоко, от маймунската шарка е, като ти мине ще виждаш нормално.

225

юлиян

преди 1 година

Добре скалъпено.Бива я Христова да скалъпва от нищо,нещо,че даже и цял несъществуващ сценарий на театъра на военните действия в момента.Само оставаше и да отговаря на реалната картина на съотношението на силите.За нейно съжаление и не само нейно,истината е точно обратната.Инициативата във развитието на военните действия си е и все повече преминава в ръцете на руските военни.Украйна вече се търкаля с ускорени темпове по наклонената плоскост, все по-бързо надолу и назад към пълна капитулация.

224

СССР

преди 1 година

Тази статия е от някаква паралелна реалност.. Американските куратори искат резултат а Залужни предвкушава катастрофата и се дърпа от офанзива защото при неуспех Николаев може да падне даже от съществуващата там руска групировка

223

БГгражданин

преди 1 година

Вижте сега таварищи. Да си кажем истината в очите. Много ниска топка сте и се чудя Копейката дали изобщо ви плаща. Явно сте огладнели яко и сте озверели. По-добре се занимавайте с нещо което можете по-добре. Примерно да почистите градските тoалетни ;)

222

Анонимен

преди 1 година

До Най ме е страх.... Споко бе, нали вече докара американците и Сорос да ти вземат акъла. Сега с този кух мозък няма какво повече да ти вземе който и да е.

221

Анонимен

преди 1 година

До БГгражданин Соросисте, пак ли взе да пишеш идиотските си коментари, с убедеността на пророк? Каква ти е тарифата бе, колко дават за пост?

220

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че ви плащат за да публикувате тези пропагандни глупости ежедневно. Но моля направете една нова рубрика - "Бисери на западната пропаганда" и си ги публикувавайте там. Има хора сс промити мозъци, които вярват на всяка дума от тези глупости и с удоволствие ще си ги четат и препрочитат, а останалите които имат мозък в главите си, няма да се дразнят от тези тъпотии.

219

до 342

преди 1 година

Теб лично ще те направим на caпyн за Путин да се мие, като му сменят пaмперса.

218

Анонимен

преди 1 година

До БГгражданин Върви в ада, съсипахте ни държавите с фашата русофобия,агресия и пак лаете агресивно, вървете в ада!

217

Анонимен

преди 1 година

Украйна никога нямаше да получи тези оръжия, ако не беше кремълския глyпак... Именно с тях ще освободи Крим и Донбас. "Хитрата сврака" с двата крака... в капана...се оказа сатрапа на Кремъл.

216

БГгражданин

преди 1 година

джyджето отдавна изфиряса и му изсъхна сивото вещество. медведката горкия, той пък ползва фейсбук, за да реализира мечтите си но бързо бързо трие, когато изтрезнее. стария кoн лaвров играе театър, за да не го сварят за кремвирши но хората като го видят и бягат с погнуса. жалка банда остарели разбoйници с напълнени памперси. крият се по бункерите и викат вперед, вперед. време е руската армия да тръгне към масква и да ги извади тия оcрaни дядки от дупките им.

215

Анонимен

преди 1 година

Не, Русия няма да загуби битката, а цяла Украйна ще се върне при майка си Русия!

214

Анонимен

преди 1 година

АдолфПутин направи и невъзможното да въоръжи Украйна до зъби с тази безсмислена война... Голям глyпак...

213

Пян_Гъ

преди 1 година

Русия ПОЗОРНО напредва, Украйна ГОРДО отстъпва. Това е соросоидният прочит. Вижте, САЩ нямат шанс на руска територия. Смешно е да си помислиш дори. Тук няма никаква Украйна, има борба за Новия световен ред. Западът губи. Това са фактите и няма значение дали ни харесва, или не. Това с харесването е съвсем друга история.

212

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Баси, щом като започнаха да публикуват сцинариите на филмите преди да се заснемат ............