89

Анонимен

преди 1 година

Как нема сиренето и кашкавалът да се скъпи- няма вече година внос от Украйна на сухо млеко, а полското е в евро и недостатъчно.Каква ли химия има в българското сирене и кашкавал един бог знае , че и никаков контрол нема. Ядеме *** и на управниците не им дреме.Те си ядат истинското.

88

Ед

преди 1 година

Едно масло върви към 10 лв.

87

Анонимен

преди 1 година

Гарантирано от ПП и ДБ. Може да ни е скъпо, но ние сме независими от Газпром. И искаме да останем така, дори да няма какво да ядем.

86

До Бежански

преди 1 година

Съмнявам се, че е шмъркач, но и да е - да го наричаш така в страна, където 50% от шофьорите са на всякакви субстанции едва ли ще промени отношението към него. Лоша ти е стратегията.

85

Бежански

преди 1 година

Тетрадките у учебниците в Рашистания за новата учебна година са на двойни цени спрямо миналата, а иначе украинците започанха да унищожават ПВО системи С300 - 4 за последното денонощие, злите езици говорят че това било заради новите анти радарни ракети които Джо Бидончето е пратил на зеления шмъркач. Лошо тавариши, лошо, за пореден шмръкач комедиант ше натрие носа на самая могучея страна с второя армия в мире.

84

От Вселената

преди 1 година

Формулата за ядене на сирене е следната: Отглеждаш си крава, овца, коза, ***, магре, кон и сам си ги доиш и сам си правиш сирене. От магазина преставаш да плащаш за ужким продукта с името "СИРЕНЕ" и шkeмбeто ти спада на ниво шkeмбe такова леко хлътнало каквото са имали нашите прадядовци и прабаби седнали на маса с вдигната чаша Червено Вино и по една малка чашка Ракийка за да може наща Сийка да ти запее на Ухото песен! "Еххх Юнак си Ти Юнак, Прекрасен Чиляк!"

83

От Вселената

преди 1 година

До 85 "Е"... Как склерозата ще ме гони, като Всеки Божи ден ям сирене с грозде или диня. Пия Родопски Мурсалски чай! Влез в търсачката на Yahoo Google и напиши: "Rodopa Bulgarian White Cheesе Feta" и ще ти се появи в със зелени етикети написано "Еххх колко е прекрасна нашата Родина, че все още има спомени какво значи Високи, Сини, Планини пълни с Овце, Кози, Биволици, Крави, Магарета, Коне и прекрасни Чисти Долини с чисти водички и плаващи рибки!"

82

Анонимен

преди 1 година

До Таня, това е лична инфлация. Няма нишо общо с общата. Изчсиляват се по различни формули.

81

Анонимен

преди 1 година

Рядко си позволям вече да купувам такива продукти, наистина не са за всеки ден :) Но то нема вече и много производители, или внасят, или предлагат заместители :))

80

И

преди 1 година

за кашкавала газът ли е виновен?

79

Е

преди 1 година

До от вселената Склерозата те гони. Родопс беше за месо, не за млечни продукти.

78

Анонимен

преди 1 година

До ЗаБогаБратяНЕкупувай, и к'во от това? Всеки се спасява както може!

77

От Вселената

преди 1 година

Някъде виждали ли сте по магазините Rodopa Bulgarian White Cheese - Истинско Българско Овче Сирене - Родопа? Ако някой знае в кой магазин може да се купи. Да напише радостната новина, че е открил нещо останало от тайната "Как се прави сирене" на нашите деди. Здравословната тайна на нашите дядовци баби, пра дядовци, пра баби в малки бъчвички! Как са ни лекували от настинка с Магарешко и Конско Мляко!... Ехх времена... Природни Планиски времена, Без пушилка по градовете за запушване на Дробовете!

76

ЗаБогаБратяНЕкупувай

преди 1 година

Страната е потънала в невиждана спекула а държавата нищо не прави.

75

чшшшш

преди 1 година

моля умните и красивите да не се оплакват .

74

ПроСоТо

преди 1 година

всъщност,темата за "кризата" и "разрухата" я лансират ОСНОВНО ГНУСНИТЕПОЛИТИШЪНИ!!!!...Ядат се катобесникучета тия ламтящи за власт и облагиПРИМАТИ !...Но така е!.."Спи градът"..

73

Анонимен гербер

преди 1 година

Да благодарим на промяната !!

72

Анонимен

преди 1 година

Само мрънкачите живеят в криза за тях тя е постоянна.

71

Albi

преди 1 година

А наглите вериги, вече никой не ги контролира. Дори и не сменят етикетите. Каквото покаже на касата - такова. Такива развалени храни продават, с изтркъл срок най-редовно. Трябва очите на 4,обаче кое по-напред да следя-срокове, цени, дали е в срок а развалено. Малко да бърза човек, да се отпусне и го преметнали.

70

Хмммм

преди 1 година

Не знам на какво се вика криза в днешно време....но прекалено много небургаски регистрации има в Бургас! Няма криза! Има мрънкачи! Качвайте цените! Пари има! Щом всички се изсипаха при нас!