220

До 295

преди 1 година

Значи ще гласувам за Боян Расате, благодаря за съвета!

219

Анонимен

преди 1 година

В момента Русия иска и има нужда да си върне източна Европа и най-вече балканите в своята сфера на влияние. Сега е момента България да работи за излизане от ЕС и НАТО и връщане към орбитата на Русия и евразийските съюзи.

218

ДО 288

преди 1 година

По съвест .Няма да гласувам за тези които бяха на власт досега и преди . Доказаха се .България още повече на дъното. Гласувате за Българските интереси и никакви други орпавдания от рода на принадлежност и род ,който се втълпяват непрекъснато .

217

Анонимен

преди 1 година

Наука, производство и прогрес се правят с компетенции не с регулации и идеологии. Ако има прогрес и обикновените хора ще живееят добре. Пък и опита показва, че именно заклетите идеолози живеят нашироко и охолно, докато народа мизерства.Не ми се вярва точно те зимата, че ще седят завити с родопски одеала в името на идеологията похапвайки омари на свещи.

216

Коки

преди 1 година

аз ще гласувам за Копейкин. Сега ми е идол и ,много го обичам

215

Анонимен

преди 1 година

По зле ще бъде, няма значени накъде ще се обърнем. Корумпираните управници грабят, като за последно и резултатите са видими

214

До 284

преди 1 година

За кого да гласуваме, братушки?

213

Joko

преди 1 година

Ассенчо, тичай данпикаш на син камик...

212

ера

преди 1 година

ако ни продават газа на добра цена съм ок, ако ли не да го д*у*х*а*т руснаците. Русия е като една цистерна за горива и ресурси и нищо повече.А тоя хардвардски плъх да ходи да се крие в дупката, от която го извадиха.

211

Ей много мрази Русия

преди 1 година

Толкова я мрази Кокорчо ЧЕ съгласно Търговския баланс с Русия за първите 6месеца на 2022 години (Правителство на ПростоКиро и Кокорчо) е с 3 МИЛИАРДА повече в сравнение с 2021(1-6 2022 - 4,5Милиарда 1-6 2021 1,5Милиарда).Толкова мрази Русия ЧЕ всичката ГАЗ от март досега купуваха от Русия с 30%по скъпа и по 20 евро отгоре и за Посредник.Пита се КОЛКО са КОМИСИОННИТЕ за Кирчо и Кокорчо?И още 1,5Милиарда долара за Руския ДжемКорп, 3,5Милиарда за Руско-швейцарска фирма прибираща печалбата на Лукойл

210

До 281

преди 1 година

За американци нищо не съм писал. Но руските имперски амбиции вън от България!

209

ПП СПИ С БСП....

преди 1 година

И ПАК ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ В КОАЛИЦИЯ....... НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ - ИЗВРАТЕНИ...??

208

Анонимен

преди 1 година

Тука има един руски тррол. Според то, ако не искаш да си руски роб, значи си американска ***.

207

До 261

преди 1 година

Поляците сами се освобождават от руско робство.

206

за Асен Василев

преди 1 година

Този Грозник нахален няма да ми казва какво да мисля ,а това което аз му мисля да го стигне . като за ПРЕДАТЕЛ ,ЛЪЖЕЦ,КРАДЕЦ

205

Анонимен

преди 1 година

Руските имперски амбиции далеч от България!

204

Фф

преди 1 година

Ще избегнем кокорчова зима!

203

До 261

преди 1 година

Едно е да се възползваш от обстоятелствата и да се освободиш, а съвсем друго е да смениш една окупация с друга такава.

202

Не скъпи Ококорчо

преди 1 година

Това ще е зимата на Киро и Асен. Стига си прехвърлял вашите *** на някой друг. Време е да си ги изядете. Лошото е, че и ние ще ги ядем покрай вас.

201

Анонимен

преди 1 година

До българинАбе все едно Македони и България .Това се отанся за Украина и Русия. Македонците са българи ,както украинците са руснаци !