29

Анонимен

преди 1 година

Музикантите влезнаха в Артйомовск контра-отстъплението на украйна е в ход

28

Бесен

преди 1 година

Кремълският гном скоро ще удари стената!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 "Само алкохолик с интелигентността на сopocоид, може да напише, че иранците са "араби"." Иранците са персийци, но от друга страна персийците не са били мюсюлмани, а режима в Иран е мюсюлмански.

26

Анонимен

преди 1 година

До Мухаха - вместо да гризат борови кори, украинците ще поискат да интегрират Украйна като пореден щат на Съединените Американски Щати! Тогава ще ядат чер хайвер идруги вкусотии!

25

Анонимен

преди 1 година

Прав е колегата. Частта от украйна под влияние на сащ сами ще поискат да се присъединят към Русия, за да не пращат дълговете на зеления.

24

Анонимен

преди 1 година

"Едни дронове не могат да направят болшевикопитеците и купуват от арабите хаха." ------------- Само алкохолик с интелигентността на сopocоид, може да напише, че иранците са "араби".

23

Анонимен

преди 1 година

Талеблу от вашингтонския неправителствен изследователски център "Фондация за защита на демокрациите" (ФЗД). След това изречение спрях да чета. Очакват се обичайните опорки и партенки. Не благодаря ще си спестя времето от четене на поредният bokлуk.

22

АнонимеН

преди 1 година

НАСТОЯЩАТА КОМУНИСТИЧЕСКА АРМИЯ БИЕЩА СЕ В УКРАЙНА Е СЪСТАВЕНА ОСНОВНО ОТ ПУТИНО АБОРИГЕНИ! НАЙ-МНОГО ДА СЕ САМОИЗБИЯТ С ТИЯ ДРОНОВЕ :)

21

Мухаха

преди 1 година

След края на войната Украйна ще е ТОООЛКОВА задлъжняла на САЩ че украйнците поколения наред ще гризат само брезови кори и ще пият вода от локвите .. и то само ако завали. ВСИЧКО което пристига като военна помощ в Украйна СЕ КАЛКУЛИРА и му се начислява лихва ..... Позаинтересувайте се КОЙ ПРИТЕЖАВА нефтените находища на "демократизирана" Либия ? А ще се досетите ли и кой е собственика на нефтените находища в Ирак ? ...И ще разберете кой ще притежава житниците в Украйна и всичко друго ценно.

20

Москва потъна

преди 1 година

Едни дронове не могат да направят болшевикопитеците и купуват от арабите хаха.

19

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще бъде изтрита от географската карта и ще престане да съществува като държава в досегашния и вид. САЩ и техните пудели ЕС не могат нищо да направят. А освен това ЕС ще обедняват и икономиката им ще се разрушава. ЕС едва ли ще издържи дълго.

18

Анонимен

преди 1 година

Краварските духaчи трябва да бъдат пращани при бандера по всевазможни начини.Колкото повече , толкова поввече.

17

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези смехории,че просия има армия! Смешници,украйна със съветско оръжие ги прави смешни. Жалко че запада и сащ им дават на час по лъжичка

16

ни са знай

преди 1 година

Тази *** е пропуснала новината, че 100000 евернокорейски бойци, с пълно свое въоружение горят от нетърпение да изпълнят своя интернационален дълг!А пък тези глупави сепараъисъи, продължават да бомбардират своите домове и да убиват своите близки...

15

Анонимен

преди 1 година

До 10 ще си мечтаеш само за украйнки явно са те върнали и сега плюи колкото си искаш щото друго не ти остава.

14

Бум

преди 1 година

КННР е предложила на Русия 100 000 доброволци за фронта в Украйна.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 и като се събуди пръстите ти бяха в контакта

12

Анонимен

преди 1 година

Путин смила украинската армия с артилерия, обсипва ги със снаряди и украинците бавно но сигурно дават фира. И евтино и сигурно. И с минимални жертви за руснаците. Не му трябват дронове. А в същото време ЕС се гърчи за енергии и европейската икономика постепенно спира. Пийте една студена вода.

11

'ми

преди 1 година

Еми, американските и британските оръжейни компании изкараха милиарди на гърба на украинския народ. Сега петролните и газовите компании ще изкарат и няколко трилиона на гърба на гражданите на ЕС. Пък който иска да се бие за митичните евроатлантически ценности.

10

Анонимен

преди 1 година

Украинка не е националност,украинка е професия.