42

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо - куца ти е логиката ! По тоя начин , ти приравняваш всички нарушения - все тая дали си карал без редовен пожарогасител или си застрашил живота на друг човек .

41

До Сата НАТО:

преди 2 години

Жалък наркоман и алкохолик!

40

ПроСоТо

преди 2 години

относно предложението да не можеш да минеш на преглед,ако не си платил глобите :..-Изключително разумно и ЛОГИЧНО!..Чудя се как изобщо им е дошло на ум..Но айде да не ги обиждам..Що се отнася до КОНФИСКАЦИЯТА ,то нещата отиват отвъд всякакви норми и принципи на съвременния свят!!!!...Автомобила на нарушителя може да бъде ЗАДЪРЖАН докато той си плати глобите,но да му го вземат ?!?!?!...Че то и по време на "НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА" и "текезетата" немаше чак такиваизгъзици!

39

Анонимен

преди 2 години

И 25 години затвор ако караш пиян или надрусан,10 години за Тея кои се возят до водача,а за всички които карат с превишена скорост по 1 месец затвор за всеки километър над допустимото ...и те тогава ще видите как за един месец всичко ще се успокои...

38

Анонимен

преди 2 години

До 62Първо требва да намерят къде ще ги държат тези конфискувани превозни средства, да не се окаже, че нема къде да ги държат))))))Не се притеснявай, хубавите коли, по бързата процедура чрез,, търг" ще отидат на безценица при,, правилните хора"

37

Анонимен

преди 2 години

Първо требва да намерят къде ще ги държат тези конфискувани превозни средства, да не се окаже, че нема къде да ги държат :))) Плюс това, доколкото познавам джигити, на тех не им дреме, прекалено са надрусани или пияни :)))

36

Анонимен

преди 2 години

Друго предложение: ЕФЕКТИВНИ присъди от МИНИМУМ 8 години ако караш пиян или дрогиран, ако направиш ПТП, 10-15 години, ако убиеш човек 20-доживот. Да подчертая, присъдите в моето предложение са всички ЕФЕКТИВНИ.

35

Сократис

преди 2 години

Ако колата е еднолична собственост на виновника, тогава може, но ако е придобита по време на брака, се води семейна собственост. Няма как да се конфискува ако виновин е единия от съпрузите, и да се лишава другия, да ползва своята си собственост. Освен това, ако колата е собственост на родител а е ползвана от син, дъщеря или роднина и някой от тях е виновника, как ще отнемат колата от собственика?! Приказва се, за да се дразнят хората.Всеки трябва да си носи персонална вина!

34

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който иска сурови наказания за пияни или дрогирани шофьори, всъщност иска все повече хора да шофират пияни или дрогирани, но даже не осъзнава какво иска.

33

смях

преди 2 години

ПОДКРЕПЯМ С ДВЕТЕ РЪЦЕ !!!!!!!!

32

joro

преди 2 години

Човека трябва да оправдае надница, трябва да изпъкне с нещо, макар и тъпо и неизпълнимо!

31

Анонимен

преди 2 години

Твърдо - ЗА.

30

Истината

преди 2 години

Световният опит много ясно показва как се намаляват нарушенията и престъпленията, както и че никога и никъде по света, увеличаването на размера на санкциите не са спряли нарушителите и престъпниците.

29

Факт

преди 2 години

Опитът досега ясно показва, че от Владимир Тодоров, учредител и председател на Българската асоциация на пострадали при катастрофи, няма нито едно смислено предложение. Сега е пак така. Тази асоциация, както и КАТ, винаги наблягат на наказанията след като е станало нарушението и не се сещат, че трябва да се прави така, че да няма нарушения и да няма кого да наказват. Но не, те си искат да има катастрофи, за да има и наказани.

28

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази тема е сложна - да се отнема колата на Дрогиран или Пиян ?Тоест - Държавна Кола , Кола под Наем , Лизинг , Фирмена Кола - КАК ?Ако е Автобус на Училище ?Несериозно е . Проблема е че Нямаме Полиция и КАТ - те може да са на всеки Километър , да спират Трафика и Наред - Полицията в България е колкото Руската Армия в Украйна .

27

Анонимен

преди 2 години

Дано!

26

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям с двете ръце...

25

Анонимен

преди 2 години

Така трябва да бъде! Подкрепям.

24

Анонимен

преди 2 години

До 40до 37 И една бира не трябва да си изпил ве! Това е безотговорност)))))))Цигарите пречат много повече от една бира, от личен опит го знам, но никой не проверява за никотин.

23

Анонимен

преди 2 години

Я, по-добре да ги пратим в Сибир в някой трудов лагер на Гулаг.