10

Анонимен

преди 1 година

Абе и Тайван ли стана част от Русия или?

9

Янко фана гората

преди 1 година

Един политик от една СВОБОДНА държава,прави посещение в друга СВОБОДНА държава,и политици от трета РОБСКА и ТОТАЛИТАРНА държава го правят на въпрос. Какъв е проблемът? Ако Китай има претенции към чужди територии,ей го къде е Манджурия,древна китайска земя от веки веков.Не че скоро няма да си я вземат по дипломатичен път,но къде са тръгнали да анексират цяла автономна държава? Все едно България да вземе да забърше Сърбия която е колкото Варна и Бургас,разделени на две.

8

Нане

преди 1 година

Ко туй плашило ве джурнялята... ===))) тая е по изперкала и от байдъньо от бялата колиба...

7

До 7

преди 1 година

ще ще ще ще ще :))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 1 година

Кой се интересува какво казали руските терористи...

5

Кики

преди 1 година

Кой се интересува от мнението на русия?Джуджи и нафирканите клоуни от кремъл в поредната акция по раздаване на справедливост.Шест месеца специална военна излагация превърнаха матушка в световен обект на подигравки.Наздраве на Димката Медведев.

4

Анонимен

преди 1 година

Руските нацисти наричат по принцип демокрацията "провокация", тъй че няма нищо изненадващо в изказванията им. Всеки акт на демокрация им е провокация.

3

Анонимен

преди 1 година

Има и един Донецк, Луганск и Крим и те са анеразделна част от Украйна

2

BOYAN

преди 1 година

Е и ?

1

?

преди 1 година

На какво се надявахте? Частната космическа индустрия на САЩ и държавната в Китай в подем. Толкова много проекти чакат реализация... Китай си построиха станцията почти, никой няма да започва световна война.