225

Анонимен

преди 1 година

***, терорист си ти. Спамерски и тролски. Крайна е руска територия и това те дразни, знам. Но е факт. Тайван е китайска територия. Факт. Сащ са бивша британска колония , нямат официален, нямат официална култура, тяхното е антикултура доколкото са съставени от бивши каторжници и оттрепките домъкнали се с тях. Да не споменавам черните. Сащ са бандитска страна и никой мажсвета няма да съжалява ако изчезне, какъо изчезват и ежедневно десетки бандюги изпозастреляли се на публични места.

224

Анонимен

преди 1 година

До 999 Всички знаят наизуст заплахите на руските ядрени терористи. НЯма нужда да ги повтаряте, това не променя нищо.

223

999

преди 1 година

,,...че Москва би използвала ядрени оръжия само в отговор на оръжия за масово унищожение или нападение с конвенционални оръжия,което застрашава съществуването на руската държава."Трофимов предупреждава,че при пренасяне на войната на територията на Русия или откриването на втори фронт срещу нея от друга държава,те ще използват ядрени оръжия.

222

Бериберев

преди 1 година

Руснаците са пълни некадърници в почти всичко което правят, затова нямат международно уважение и влияние.

221

Китанчев

преди 1 година

В една ядрена война печеливши няма да има, но ще има повече и по-малко губещи и такива които ше загубят всичко. В третата категория попадат руснаците - след ядрена война русия няма да съществува, а руснаците останали живи, ще бъдат пушечно месо за целия свят.

220

Анонимен

преди 1 година

277 Русия води операция по почистване на бандерите. Русия може да повишава бойната готовност на която и да е от войските. Това че е уплашило някой показва че има защо. Освен това Русия все още не е разположила ядрен арсенал по други континенти както сащ. Но е време да го направят. Примерно отново в Куба. Или във Венецуела. Освен това не знаеш нищо за теорията на игрите. За това си още във втори клас - кой кого плашил.

219

Анонимен

преди 1 година

275 ***, ал кайда е американско творение. По цял ден се опитваш да насаждаш русофобия обаче това последното беше едно от най тъпите. Всеки втори американец знае че щатите са замесени с ал кайда. Има и снимки. Между другото руснаците разбиха ал нусра умерените ви американски джихадисти джихади джонитата с виолетовите тойоти. Скоро ще подпукат и сащ за въоръжаването на бандерите в крайна. Остава ти само едно - да дрискаш коментари докато не те сгащят и не натикат в някое тву.

218

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Отново руска лъжа. Русия заплашва света с ядрено оръжие още когато правеше "учения" на украинската граница. Русия нападна украйна и каза на света да не намесва в полза на украйна защото това ще е "световна война" и има ядрено оръжие. Заплахите за "референдум" в украински области също представлява заплаша с ядрено оръжие. Обаче путин знае че не може да спечелил ядрена война и русия няма да оцелее под каквато и да е форма ако я започне.

217

Много ясно

преди 1 година

По добре ядрена война и да стоим на студено зимата отколкото да плащаме за руска газ.

216

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 280 Ракета без взривател долетя за верния съюзник на руслямската джамахирия Ал Зауахири, но той нямаше нужда да развява нищо бяло. Ракетата направи от белия му чаршаф 6 червени.

215

Анонимен

преди 1 година

Так спешили швейцарские производители выполнить российские заказы до того, как вс накроется санкционным тазом, что наэкспортировали в июне на ?505 млн. А это, на секундочку, на 83% больше, чем в мирном январе.

214

а точките?

преди 1 година

Какво стана с точките? Решиха ли ЕС колко точки от тялото ще мият за да пестят енергия.

213

поглед

преди 1 година

То какво се говори е едно, а е друго да поставиш в повишена готовност ядрените и космически сили. Е, второто не говори ли по-добре...

212

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 277 От една страна малко ми е жал за теб, че трябва така да си живеееш само със самоубеждаването, от друга се сещам, че ти си възрастен човек, и сам си си виновен, че дотам си се докарал. Просто не мога да разбера, защо такива като теб не си седнете на д-то и се захванете с нещо СМИСЛЕНО а избирате да си похарчите живота като абсолютни слуги даже и без полза за вас самите? Имате ли представа колко е хубаво да си СВОБОДЕН и да си НОРМАЛЕН човек?

211

Анонимен

преди 1 година

Днес Москва казва дайте ни Украйна защото ще хвърлим бомбата. Утре Москва ще каже дайте ни Източна Европа защото ще хвърлим бомбата.

210

Анонимен

преди 1 година

Е 277

209

Анонимен

преди 1 година

278 *** никъде не си живял освен тук в коментарите. Не се самозаблуждавай. Между другото не знаеш в Русия как се сядаш на маса. И не нямам предвид ядене и пиене. В сащ също. Тия твоите глупости къде ги пишеш по цял ден там никой няма ги търпи.

208

Анонимен

преди 1 година

На запада след химарсите не му остава нищо друго освен да се предаде или да се пробва с ядрени оръжия. Путин ги смачка без дори да вдига армията а само такива като Кадиров.

207

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 272 Аз съм живял годи в САЩ и съм посещавал многократно Русия. И двете не са привлекателни места за живеене (затова и не живея на нито едно от двете места), но САЩ са нормална демократична държава, а Русия е мизерна дупка (и преди някой да ми се изтъпани - да, много по-зле е от България).

206

Анонимен

преди 1 година

Самозваните полюси Москва и Пекин на така наречения от комунистите и путинджиите многополюсен свят се спаружиха и остана само един полюс свръхдържавата САЩ. Полюсите Москва и Пекин се оказаха фалшиви както в икономиката така и на бойното поле. Оказаха се страхливи и негодни за полюси. Станаха за посмешище на целия свят заради постоянните си закани за ядрена война при видимата им слабост. Когато САЩ отвърна с твърдост и решимост на ядрения шантаж двата полюса изтекоха в канализацията.