71

Анонимен

преди 1 година

Отиваме на Гърция.

70

С ЛЮТРНИЦА

преди 1 година

И КРЕНВИРШИ В ГЪРЦИЯ....

69

Анонимен

преди 1 година

Като ми замйекат не мога да ги трая.Не стига,че напълниха София мйекльовците,ами и на морето повечето са такива.Освен това слушат чалга,отврат.Еми нема да им стъпим!В Гърция ми е по-добре.

68

Joko

преди 1 година

И аз да се похваля... От 5 год. ходя на Халкидики. Излиза ми по-евтино. ЗА качеството на услугите да не говорим... На търгашите по БГ черноморието няма да дам и стотинка !

67

Анонимен

преди 1 година

Стига сме се деляли на селяни и граждани. Работете за комфорта на българина и спокойствието на българското дете. Тези пари дето изкарвате от портмонето на народа няма да и занесете никъде. В гроба влизаш гол без нищо....

66

хм

преди 1 година

Гърция. Плажът Амолофи, на 20 тина км западно от Кавала. Голям плаж, фин пясък, красота. Към всеки бийч бар има голям паркинг, напълно безплатен. Всичко е разчертано, подредено и колата е на сянка под опънати тенти и дървета. На плажа чадъри, шезлонги без пари.Цените на бара малко по-солени, но с 35-40 евро - 2 фрапета с 2 мин води, 2 млечни шейха, два клубни сандвича (нямат изяждане) и 1 сок. Ширим се на 2 чадъра и 4 шезлонга. Е,как да им стъпя.Готина музичка,спокойствие, няма мутри, няма роми.

65

КОГАТО

преди 1 година

съборят незаконните строежи, когато изгонят ''бразилците'' с царевицата, когато премахнат сергийте, когато изчистят плажовете, когато възтановят дюните.... ТОГАВА ще си помисля да почивам на нашето море. А ДО ТОГАВА В ГЪРЦИЯ.

64

Анонимен

преди 1 година

Хотелиерите и ние семейства храним. Ясно е, че андрешковците искат всичко безплатно. Навсякъде по световните топ курорти се плаща за паркиране. *** те няма как да знаят, за тях Гърция е Неа Перамус и Орфинио. Я върете на Родос или Миконос. Тукашните цени ше ви се сторят като от комунизма

63

Рамбооо

преди 1 година

В центъра на София вече е 4 лв.

62

Рашо випа

преди 1 година

Ам аз имам от баба си два парцела в Поморие. Сгради не съм дигнал, ам съм напрайл платен паркинг има и охрана да пази колите. Како ускате - без пари на село бегайте царвули

61

Анонимен

преди 1 година

Вижте сега.Има си категоризиране точно поради тази причина.Лошото е,че звездите понякога ги раздават хей-така.Категориите са измислени за да има цедка и разни диви селяяндури да не се мешат с богатите,те затова си и плащат по-скъпо.Тук в БГ след промените е абсолютен хаос.В другите страни с развит туризъм е съвсем друго,но там не е стъпил Сталин след войната и нямат репликата:''Ако искаш бе другарю!Следващият моля!''Там хората правят туризъм така,че с памук да ти вземат парите,за да се върнеш.

60

Митьо хотелиер

преди 1 година

Нормално е. Навсякъде се плаща. Така се отсява клиянтелата. Не да ми идват прошляци и да ми листят меню един час и да ми поръчват таратор и едно шишче. Бедните да ходят в гърция с чантите от лидала. В Созопол почива випата класа

59

Анонимен

преди 1 година

Гърция - паркингът ми е без пари. ДДС на храната в заведение - 13%. Пълно е с места на плажа, където се лежи без пари, а ако искаш шезлонг/чадър - на 10 метра има платени колкото искаш. Мога само да поздравя нашите недохотелиери, които пак ще ревнат, че държавата нищо не правела за тях.

58

Турист

преди 1 година

Някой да не е очаквал нещо друго при положение, че цялото ни черноморие се стопанисва от най-криминалния контингент на България. При това със стабилна депутатска подкрепа през годините на прехода. Тези хора не могат да правят бизнес. За тях рекета, кражбите, далаверата е т.н означава бизнес. Не се мисли в перспектива - 5, 10, 20 години напред. Никава далновидност - важно е сега и на момента да съдерем колкото кожи може. Има решение, но няма желание. Кой разбрал - разбрал.

57

Анонимен

преди 1 година

Че в София да не би да е безплатен паркингът?

56

Вин

преди 1 година

До 76 Като гледам, какви "баровци" са се събрали около Варна....ама "богаташи" ти казвам со, ен, ов,.....с над 15 годишни каляски :) Оле, мале!

55

Анонимен

преди 1 година

Бедните да ходят в гърция и турция, а тук без тях е много по-приятно. Не стига, че ходят по най-евтините места, ами и мрънкат за всяко нещо, сякаш са наели стая в 5 звезден хотел.

54

Психонолен

преди 1 година

До Анонимен 67Пропусна безплатни мъже и жени според наклонностите. Ако шъ са почива, да е както трябва. Само да те попитам какво ли смятат местните хора, дето ще плащат с данъците си "безплатните" ти ОБЩИНСКИ паркинги и чадъри. Викаш битовизми.

53

хм

преди 1 година

Точно заради такива глупости страда родния туризъм. Как да ходиш на черноморието, като все за глупости гледат да ти вземат парите и то все разни мутри - поне 25-30% от бюджета ти отиват за шезлонги, паркинги и тем подобни. Това в Гърция го няма. Там едно евро не съм дал за подобни неща. На никой през ум не му минава, че тези "услуги" трябва да се заплащат.

52

Анонимен

преди 1 година

после ревем няма туристи...