15

Руска поодлога

преди 1 година

Няма лъжа. Радев беше на живо. На живо каза КРИМ Е РУСКИ.

14

Бивш партиец

преди 1 година

Познати казваха за Любен Гоцев, че на смъртния му одър лицето му отишло отзад, главата му се обърнала на 360 градуса, от болка. Гледката била страшна, затова и в затворен ковчег го погребали. Бог наказва на смъртния одър! Измъчва душата! Така и Радев ще бъде наказан!

13

Ахмед харесва

преди 1 година

Румен Радев и Слави Трифонов на прайда в Германия със Бойко Борисов

12

Долу ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Явно и тази не я харесват от ПП и не може да влияе и нея не я слушат. Явно тази работи за ГЕРБ ДПС ИТН дъното. Явно на тази не и стига че нищо не прави ами и интриги плете. Явно тази е получила нещо за да защитава интересите на Русия и тези на Пеевски и Бойко

11

Анонимен

преди 1 година

Тая мацка някога взимала ли е важно решение в живота си?! Кариерата й започна като говорител на БСП в някакви редки случаи, с подаден предварително текст, който прочита. Като каква ми говори, що за символ е това!? И как Станишев продължава да има доходоносна кариера на гърба на ЕС, а не чуваме нищо за дейността му? Той и да има някакви участия по международните форуми, сигурно постига единствено гадене у хората, които го слушат. Какви сте безобразни, не е истина!

10

Анонимен

преди 1 година

15 години еврозаплата взимала в Брюксел сега една зима на студено не може да изкара.

9

Анонимен

преди 1 година

Сега най важно е да няма правителство . Още Кирето искаше да вдига данъците . Ако успеят да направят правителство след изборите ще вдигнат данъците ще вземат нови заеми и по лесно ще усвоят фонда за усвояване . Ако няма правителство ще трябва да направят реформи и да махнат беьовете герб.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 Какви постижения на кабинета Петков? Само конкретно и точно, без общи фрази. Сигурно си искал да кажеш провалите на този кабинет са налице и то във всяка една сфера без исключения. А за трагикомичните министри в това правителство просто не си струва и да говорим.

7

Анонимен

преди 1 година

Йотова, ти беше до юмрука когато направихте преврата.За всички кризи вие сте виновни с Радев. Вие ни НАТРЕСОХТЕ тези недоразумения Киро, Асен, Лорер, Лена и баджанаците. Хората знаят кой ги излъга. Радев нали каза, че трябвало да има повече хора като Кирил и Асен? А? Е, добре, че не са много като тях, че щяхте да фалирате България. Сега оправете кашата и успокойте народа! Хората живеят в страх.

6

Анонимен

преди 1 година

Много й се иска да няма декларации, обаче е напълно в реда на нещата и го правят всички при сдаване на властта. Колкото до това дали взетите решения са правилни - всичко зависи от това дали новото правителство ще ги утвърди, особено що се касае до енергийния сектор. Ако продължат да задържат процесите, нищо чудно зимата да е тежка, естествено.

5

Силва

преди 1 година

Ще се види следващия път Б.и.В.о.Л.и.Це.Киро лъжеца и ПП -то,ДБ-то не са заплаха за некадърниците,заплахата са Борисов и ГЕРП.Всичките сте печени лъжци и негодници.Крайно време е и ти да се разкараш,достатъчно се угои,очите не ти се виждат

4

И на вас да ви

преди 1 година

И да не забравяме, че точно вие с прецедент докарахте това правителство. Точно вие накарахте народа да е силно противопоставен и да се мрази заради политически играчи.

3

Анонимен

преди 1 година

Постиженията на ПП са факт, Йотова! Но ЗАЩО първо го свалихте, а после щяло да се види?! *** слуги на Путин

2

Анонимен

преди 1 година

Няма "внушения", а факти. Радев целенасочено заема пасивна позиция по конфликта, защото това облагодетелства позицията на агресора Русия. Следващото национално предателство, което прави, е да ни продаде на руските газови терористи като продължава с мантрите как без руски газ не можем.

1

Анонимен

преди 1 година

Видя се,че БСП имПП са един бардак начело на който е Президенстството.