85

Анонимен

преди 1 година

Тя, милата, се е надявала пак да яхне белия кон.

84

Анонимен

преди 1 година

По доклад на Нинова, България е изнесла оръжие за над 1 милиард евро. Това са средно по 250 милиона евро на месец. Комисионната в 10% или според Гугъл е 25 милиона. Нинова се тресе от страх Никола Стоянов да не изкара на бял свят договорите за износ на оръжие. До месец юни 2022 Стоянов беше шеф на ВМЗ Сопот.

83

Анонимен

преди 1 година

Радев не е писател на фантастика или сценарист на скечове, за да проявява въображение. Радев си разчиства пътя към президентска република с багера. Няма наши, няма ваши. На война като на война. Радев удари ляв прав на Нинова. Това е за изпратеното оръжие за над 1 милиард за последните 4 месеца.

82

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха Цял кабинет анти Нинова. Тази се е взела много насериозно. Никой не я бръсне за сливa. Това е параноя. Страхът е голямо шубе. Нинова като уволни Никола Стоянов през юни, дори не си е мечтала след два месеца да и седне уволнения на министерското и кресло. Народните мъдрости са безценни,а в случая народа би казал: ВОЛА РИЕ, НА ГЪРБА МУ ПАДА. Възможно е да е реваншизъм,но по-възможно е да е ликвидация.

81

Анонимен

преди 1 година

Нинова, ти като се противеше руската шпионка Иленка да ходи в Брюксел, сега тя ти го връща тройно. Лошото е, че през това време тя работи изцяло против България и успя да настрои сума ти и евродепутати против нас. Рано или късно предателката ще си го получи. Като начало Радев ще бъде импийчнат и Йотова няма да може да опъва чадър над въпросната мър-фа. А ти ще иде в забвение, уви!

80

дддд

преди 1 година

Нинова,от това по голямо въображение здраве му кажи.Показва ти как ще ти го нач* ка до сливиците!

79

Анонимен

преди 1 година

Кремълската дружинка е налице. Да влезе диктаторът.

78

Анонимен

преди 1 година

Къде си виждала въображение у военен, скъпа? Йончева успя да те подхлъзне. Злопаметна е спрямо теб. Радев им е пионка. Вкъщи го командири Деса, в службата - Йотова, от Брюксел - Йончева, и най -отгоре Митрофанката. Но той не се оплаквам. Важно е да се пъчи и да дава акъли с общи приказки. Жал ми е за теб, драга Корни. Преметнаха те да го предложиш за президент. Забрави ли: "Не вярвай на данайците, когато носят дарове". Измаменото камилче си заради ламтеж за власт.

77

от село

преди 1 година

Радев ги избира като на кастинг за сапунка снимана 7 месеца ,а сега не пита нинова и трагико комедията може да е по малко зло .Прибирай се на село *** Куно,да видиш от къде си тръгнала .

76

Буклиев

преди 1 година

Инфлация има и в мамаша раша и то не по-малка от европа, при все че курса на рублата уж спада.

75

Анонимен

преди 1 година

НИНОВА ПОДЧЕРТА ЧЕ СЕ ГОРДЕЕ С МИН ПЕНСИЯ- 470ЛВ СЛЕД КАТО ПЕНСИОНЕРЪТ Е ПОСЕТИЛ МАГАЗИНИТЕ ЗА ХРАНА ТОЙ ГУБИ 35/40% ОТ СВОЯТА ПЕНСИЯ ПОРАДИ ИНФЛАЦИЯТА И ТЯ СЕ ВРЪЩА НА 304ЛВ- ТОВА НЕ Е ПОВОД ЗА ГОРДОСТ- ТАКАВА ИНФЛАЦИЯ СЪСИПВА БЕДНИТЕ.

74

реванш

преди 1 година

"Ще я съдим по делата" . .Свалете и полата.

73

Анонимен

преди 1 година

До ?!?Нейната партия не е долюбва, сигурно затова е станала толкова крива :))) Комсомолката требва да знае, че който се опълчи на Радев, не го чака нищо добро :)))

72

Анонимен

преди 1 година

От фуражка въображение?!!! Нинова нещо се е объркала, но да не забравя, че именно тя през 2016 г. го отмъкна от ръцете на Първанов и Румен Петков, които смятаха да го издигнат за кандидат-президент от името на АБВ!

71

Див Петел

преди 1 година

Хиена вие срещу Хиена. Този филм сме го гледали. Нищо ново и супер скучно. А новата служебна банда, която Прецедента е сбрал за нов обир, е направо кръвожадна сбирщина.Изключвам Сашо Пенов, който си е експерт и си работи добре за пари. Другите са като банда от пиратско пристанище. Шъ са краде яко и ще променят пак изборния кодекс да си нагласят новите избори да са им като "фрашкани" зарове на дребен измамник.

70

Анонимен

преди 1 година

Бабе, време е да си ходиш!

69

?!?

преди 1 година

Половината БСП е в правителството тая за какъв реваншизам говори. Гузен негонен бяга.

68

Анонимен

преди 1 година

Госпожо нямате моралното право да обвинявате този или онзи Вие се съюзихте с продажниците за власт и пари.Предадохте българите и не защитихте националния интерес на България.

67

Анонимен

преди 1 година

Това правителство е като избрано от Гешев, Борисов и Чалгарите.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен69Само 1 ят мандат ,вторият хората гласуваха за него като обединяваща личност и като политик-президент.