75

Анонимен

преди 1 година

Яга изгори листопада

74

Анонимен

преди 1 година

На Нинова и се реве,как тъй и взеха министерстването,така го беше захапала,все едно до края на живота си.Ама,на събра се неподходящи другари,е не говорим за партии,те си бяха на един акъл,тя шлифована лъжкиня в комбина с група тарикати манипулатори много много алчни и себични,група парашутист уж много образовани,а то не било до образование само,когато го ползваш за измами.

73

Анонимен

преди 1 година

77Имате 130 квадратни метра на Хавай По мое настояване

72

До 56

преди 1 година

Надценяваш някои!Мафиотския адвокат Демерджиев обслужващ ъндърграунда и изпълнител на поръчки е много"ориентиран"и много " подходящ за шеф на МВР.Ти знаеш ли му далаверите?То е позор Радев да го назначи,явно не зависи от него,а от един друг до него.А от Минеков" блика" култура та се пръска.Може ли той да е представител на културна институция,то освен платен протестър се представи и като хвърляч на некултурни предмети срещу паметници на културата.Радев не си е взел поука от *** която създаде

71

Анонимен

преди 1 година

Бая голям клепач е пльокнал Радев

70

Анонимен

преди 1 година

Тез дуЦенти си позволяват да ни тикат мошениците,измамници марионетки на олигарси,посредници и всякаква корумпирана вихрушка,вкл.и за лични облаги в големи размери,имате ли изобщо срам пред народа след този миш маш,хаос и икономически финансов вакуум който ни оставиха безродниците.Не,няма да избираме Пълен Позор не ги тикайте,това е арогантно.И за последно Киро пак излъга за 7 танкера,поредна лъжа и пак ли"нищо"не се е случило.А кой ще носи отговорност,няма ли да им се търси сметка,какви избори

69

сърбайте си попарата

преди 1 година

Главните виновници за това, че сме в това окаяно положение в момента вса всички тези бaлъци гласували за вече доказани политически провали като ПП и ИТН. Давайки си гласа за съмнителни субekти като Киро Про100то, Кокорчо, Славун, Тошко Африкански и т.н. е равносилно на национално предателство! И то така и стана държавата отиде в ряката, фактите са си факти, затова и тази зловредна коалиция не можа да прокопса повече от има няма година и нещо! Не стават да лъcкaт и обувките на Бойко!

68

Анонимен

преди 1 година

промяната е видна, едно време на такива, които философсват им казваха дървени философи, а сега професори и доценти.

67

Диктатора

преди 1 година

... както ви намига, така и ще отвори Белене.

66

Направо козяк да упр

преди 1 година

Много гласуваха за промяната. Подведени именно и от Радев, който сега ще им вади кирливите ризи. Но да гласуваш пак за тях, след явната проява на некомпетентност, липса на капацитет и аматьорщина си граничи с диагноза. После да няма това ни е скъпо, онова ни е неизгодно. Да гласуваш за тях е равно на да подариш независимостта на страната си на трети сили. Ако ще е така, то по-добре да станем 51-ви щат. Така поне ще сме управлявани пряко, а не от канадските регенти.

65

То....

преди 1 година

Любов ли бе да го опишеш.... :):)

64

ИТН трябва да властв

преди 1 година

Искаме чалга Доган Трифанов да е във коалиция със победителите. Слави обичамете като друсаш кокайн и переш кючеци

63

абе

преди 1 година

да не и излезе ечемик на другарката нинова от това намигане :)

62

Мира

преди 1 година

Чудна снимчица-двамата баджанаци,г-жа Лъжа която с ентусиазъм довлече единия баджанак и го направи Президент.Ама като и двамата са много жадни за кокала почнаха ударите под кръста И ,,умния" електорат напълни Народното събрание с такива като тези .Без умие.

61

Анонимен

преди 1 година

Жена ми ми сервира вечерята, после ми намигна. Никога не съм се чувствал толкова уплашен, докато ям нещо. Сега не мога да заспя.

60

Анонимен

преди 1 година

Neщастници, съсипаха хубавата ни Родина. В ада да се пържат всичките до един.

59

3 ноември 2022г.

преди 1 година

След поредната загуба от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си Kурнелия Нинова! (намигвайки казала бабата) - Как се сети бе, бабо!- Ама Kурнелио, аз съм Румен Радев!

58

коз

преди 1 година

Нинова е с перука , а отдолу е свраче гнездо .

57

Анонимен

преди 1 година

Ще кажа на мама.

56

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

На Радрв носът много еврейско-турски,бре.