48

Анонимен

преди 1 година

До до 52Да бе на запад няма фалшивикации ,няма скандали ,няма купено образование ...кого лъжеш? Май толкова сте заблудени ,че ви се привижда рая на земята в западна европа и сащ.

47

Българин

преди 1 година

А бе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като американец, а не като руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живееме като майамци, а не като краснодарци.

46

Българин

преди 1 година

Мене Кембрич по ме кефи от Харварт, требе да ни дойде нещо младо, кембричко, с езици млади хора от Кембрич които се усмихват и се обличат добре, децата на промяната, мене много ме кефи ей такива млади усмихнати и добре облечени хора да ме оправят, щото харварците се провалиха, Харварт вече не става. Да идват от Кембрич, може и нещо Оксфорт такова, да ни дигат заплатите да имаме пари и да живеем щастливо да си доставяме удоволствия, да караме западни коли и да си правим романтични пътувания в чужбина и на екзотични курорти.

45

Анонимен

преди 1 година

Посочете една-единствена друга европейска държава, където управлява воененФатмак с тоталитарна военна диктатура и нелегитимно недемократично избрано правителство? Вие сте много прости да седите под диктатура в демократична Европа, която се бори точно срещу путинизма и президенстките тоталитарни диктатури.

44

Българин

преди 1 година

Страхувам се, че служебното правителство ще върне договора с Газпром и отново ще стана роб на Путин и на Русия!

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 - Голямо постижение, че били завършил Харвард. И в Харвард, както навсякъде, не наливат акъл с фуния. Ако си го нямаш, голяма файда, че си бил в Харвард. Като купените дипломи у нас, служат само за повдигане на самочувствието.

42

Ммммм,даааа

преди 1 година

До сега само куманисти и чекисти се пробват!И строят свветлото бъдеще.

41

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли, чеФатмака си прави военнаФатмашка путиниска диктатура? Вие ще сте му роби и той ще ви командари и управлява тоталитарно с рап и чалга. ФатмашкаИдилия. Просто го застреляйтеФатмака, като Чаушеско. Къде си мисли, че се намира тоя? Тука е демократична Европа.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44К.ПЕТКОВ НЕ Е ЗАВЪРШИЛ ХАРВЯРД . КУПЕНА ДИПЛОМА !

39

Анонимен

преди 1 година

Единственото което трябва да следите при кабинета на Радев, е дали ня#КОЙ започва да възвръща влиянието и империята си! Всякакви други занимавки с Русия, Украйна, Македония, Филипинските о-ви и пр., са само димки за отвличане на вниманието! Най-лесно се отвлича вниманието на обществото, като го занимаваш с външно - политически проблеми, и така то пропуска същественото във вътрешно - политическия живот

38

Шщм

преди 1 година

С купените и изчукани дипломи всеки може да се прави на интелектуалец като грозното тъпоглаво Ленче и Киро Гело

37

Сбогом Харвард

преди 1 година

Петков плаче мечтае за стола .Дано новите министри направят отчети и ревизират кражбите на Пп -п (прос.иите) и коалицията им. Не вярвам ,но ако излезе наяве далаверите на промяната ще отидат където им е мястото -на бунището !

36

Анонимен

преди 1 година

8 служебни правителства, но 3 само за една година. Това да ви говори за атака над бълграрския парламентаризъм в момента?

35

Анонимен

преди 1 година

Възмутен съм, България да се управлява от гълъб..

34

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде Харвард срещу Оксфорд. Кадрите харвардски ги видяхме, сега оксфордските предстои да се изявят. Надявам се да не е по същия начин.

33

1

преди 1 година

И хора средно образование или овчари да бъдат слуоебни министри ще бъдат по умни и добре от харвардският мошеник и неговите патерици крадци и накадърници .

32

Анонимен

преди 1 година

Сега на мнозина ПП ще им се видят ангели небесни, в сравнение с тези пионки на Москва, наредени зад кулисите с "любезното " съдействие на Митрофанова, хващам се на бас!

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Неизвестни хора, работили цял живот в безполезната и безсмислена държавна администрация. Т.е. пълни некадърници." Тия хора са достатъчно кадърни за да са милионери. А ти "кадърния" кво си постигнал освен да мрънкаш като неудачник

30

Анонимен

преди 1 година

Правилно казват, че историята се повтаря. Ето, сега пак нямам пари.

29

Зевзек

преди 1 година

И това гълъбче ще отлети скоропостижно!