154

До д-р Форгани

преди 1 година

Пич нечети коментарите!!!! Тук всичко е Левски и ЦСКА!!!!

153

Готин

преди 1 година

О, Паисий! Срамувам се, че съм българин, защото държавата не я прави територията, а я правят човеците. Тук хора има но, човеци Не. Човеците живеят според десетте божии заповеди но малцина са хората, които ги спазват. Помислете само Вие от кои сте.

152

oтСиднейАвастралия

преди 1 година

Чояека е прав за тук, богатите не ходят на ресторант. Но пропусна да ви каже че богатите имат яхти, и в свободното време ядат на яхтата си. Аз имам приятелу с яхти, и наистина в ресторант не са стпвали. А знаете ли защо вие ходите на ресторанти? Щото сте бедни. Защото няма какво или къде да отидете с "заплатката", затова в БГ на всяка керемидка има кръчма. Такава ви е Матрицата в която живеете. Аз на ресторант съм ходил 3 пъти за 10 години. Значи съм беден, мъкаа мъкааа хахахааа

151

Анонимен

преди 1 година

Имаш ли пари, България е рай, немаш ли, знаете какво......:)))

150

oтСиднейАавстралия

преди 1 година

Хаха наскоро не бях чел забавно фелйтонче. Смях се с глас. На иранеца София му наподобява на Иран защото прилича че имало война. И какви глупости е сътворил автора, убеден съм че не е стъпвал тук. Ай поздрави от най райския край на планетата, оставете ме сам с мъката тук, мъка мъка е тукаааа

149

Гиб Мелсън

преди 1 година

Австралиеца леко закъсня. Киро канадеца първи ни показа, че Шуменския и Бургаския университет са в пъти по стойностни от Харвърдския университет. А Австралия винаги е била на газа на географията и най известна с това, че там англичаните са пращали най закоравялите рецивидисти и каторжници. П;ащането в Австралия се е считало за най тежкото наказание в Англия.

148

Анонимен

преди 1 година

Какво да му е с пачката джоба , ние дет броим стотинките никои не ни пита.

147

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Просто другарят Фургани са го светнали, че в България за 5-6 хиляди долара ще му дадат диплома за "висшу" - кеф ти зъболекар, кеф ти космонавт...

146

Анонимен

преди 1 година

Боко Тиквата кляка на Ердоган. Сигурно му е ибрикчиятa за балкански регион.

145

Анонимен

преди 1 година

тоа некъф зъболекар ли е? не съм чел статията. не си заслужава загубеното време...

144

Рамзан Кадиров

преди 1 година

До Бинко Сланинко- Това е защото повечето ти приятели са по произход палестински и сирийски ци-га-ноиди, които Османската Империя внася 15-16 век в земите на бившето българско царство опустошени от чумни епидемии. Всички ги знаеме тия "българи" - смугли, де-бело-гъзи и кривокраки ци-га-ноиди, смучещи арабската напитка "ракъ" и кефещи се на близкоизточната чалга...

143

да ви светна

преди 1 година

Очилата са, защото е гpoзен и комплексиран, но не и защото е слънчево. Имайте го на впредвид, както се казва.

142

Бинко Сланинко

преди 1 година

Изглежда си момчето като българин. Повечето ми приятели са с подобен тен, даже имам приятели, които са по-тъмнички. И познавам само няколко души, които са по-светли. Няма лошо. Отивам да хвъплям салфетки.

141

До 150

преди 1 година

Това, че контактуваш основно с берачи на ягоди, на които им се вижда скъпо да идат на зъболекар на време, а чакат да се върнат в БГ си е твой проблем!!! Тия легенди за Сталоун и за забранените пломби ги разправяй пак на берачите на ягоди!!!

140

Анонимен

преди 1 година

щом пише д.веле лъжа е всичко

139

Мда

преди 1 година

Ооо толкова е лесно да ходиш тук на "специалисти", че няма на къде!!! За 6 месеца на 4 "специалиста" ходих за проблем с коляното, 5 диагнози чух и все грешни!!! И все с операция се решавал проблема!!! Накрая в Австрия с една проста физиотерапия и противовъзпалителен гел ми оправиха проблем за който тук бяха готови да режат и да ме осакатят за цял живот!! Хвалете ми я още БГ!!!

138

Анонимен

преди 1 година

Лято,зима нашенци се прибират от "развитите" страни за да си лекуват зъбите тук.Там цените са космически,а резултат не.В Англия продължават да поставят пломби с амалгама,която отдавна е забранена.А и Сталоун си направи нови зъби в БГ.

137

До 146

преди 1 година

Абсурд!Стоматология не можеш да минеш метър.Няма такива!Образованието е много добро,и денталната медицина не се изучава от вчера.Не се заблуждавайте,няма случайности.

136

рПг

преди 1 година

Право е момчето, най-добре си е у дома! Проблем а са доходите, те пък зависят от образованието и професията, професията, от нивото на квалификацията и опита, на английски е "work experience" и е някак си по-конкретно и накрая най-важното - обичаш ли професията си. Най-щастливи са хората, които са превърнали Хобито си в Професия, те не броят дните от понеделник до петък вечер! -)))

135

Анонимен

преди 1 година

Е щом повярваха на Северните багабонти с измислената идентичност че език и тяхна история какво да си говорим.То още не е късно,но е трудно.Какво е правено да излезем от дупката и рекламираме правилно страната си?Държавата помага ли на учените?Да се обясняваме на някакви фалшификатори,а те знаят,че са.Отскоро издадоха нови книги за българската история на друг език за разпространеие.Има още да се издирват източници,и ето министър Наско не отпусна пари за разкопки.Може да е нарочно,но струва ли си?