141

Бай Шиле

преди 1 година

Кирее Кире, живота е радост и тъга! Днеска носиш списъци от Гугъл на Рашков и арестуваш опозицията, утре теб те носят на Гешев и те арестуват. Гърмян бушон си вече, оттук нататък си по нанадолнището.

140

на снимката

преди 1 година

абсолютни канадски хамстери!

139

Анонимен

преди 1 година

Горката Линда. По цял ден се поти да прави торти от моркови. Ама така е в България. За да имаш любовница, жена ти трябва да бачка. Криза е.

138

анонимен

преди 1 година

Тази снимка е просто шедьовър! На Киро гемиите нещо са му потънали, Асенчо се е подготвил за снимка, събирайки устните в панделка като някоя кифла и на задния план Денков гледа отегчено, а-а да заспи.

137

Анонимен

преди 1 година

А Киро се държеше сякаш държавния Еърбъс е на баща му бай Петко китаеца. Кеф ти Солун, кеф ти паламуд! Вдига самолета за една вечеря на свещи в Хаят. Народът плаща 26000 горивото. Киро се държи с охраната на НСО като с крепостни селяни. 20 Гарда луди ги направи. Не могат да го спрат, тръгнал по нощите шейна да кара в Банско, онзи ден на Корал са се сварили на плажа да го вардят с кожените обувки са драпали по плажа. Горките хора. Отърваха се от него.

136

Сия

преди 1 година

Пак лъжете!Живея срещу къщата на г-н Борисов и там слуги депутати няма .Ха,ха,ха ,толкова сте безсилни пред Борисов,че непрекъснато демонстрирате сериозни мозъчни проблеми .Борите изключително елементарно,с колоса в българската политика,управлявал успешно България 12 години .Къде сте тръгнали бе аферисти,схемаджии къде? Пълна безпътица в тресавището което ни набутахте и от сутрин до вечер ,щом си отворите устата веднага -Борисов

135

Кривондел

преди 1 година

Каква съдебна реформа?! Кои законопроекти не минаха? Празни приказки са това. Няма изготвено предложение за реформа. Тя се състои в назначение на Рашков за уред от художествената гимнастика.

134

Кико

преди 1 година

Ама защо така уплашено гледате? Бойко ли приближава? И аз да бяха вас, така ще гледам!

133

Чудя се

преди 1 година

Как е положението с иновациите в гугьл -1 милиард вкараха там лорер и кирчо

132

Анонимен

преди 1 година

Тролченца гербави, много ще се радвам и вие да правите компания на шамана ви Тиквуня в затвора.

131

Слави благодаря

преди 1 година

Благодарен сьм на слави , че ни отърва от - пропадането

130

Анонимен

преди 1 година

Днес'ка в парламента ток ударил двама-трима. Промяната Почина. Зън-зън--зън. Зън-зънзън. Кой е вън от парламента? Калоян раздава пушки под елхата. Парапета бръсне си краката. Атанас и Христо светят като крушки в лайф на живо. Киро ръси мозък над полята, да са живи и здрави журналята! Дамаджани Рашони бръкнал в контакта на мазата.

129

Анонимен

преди 1 година

Двамата крадливи мекерета трябва да са далеч от властта! За тях съд и дългогодишен затвор!

128

Анонимен

преди 1 година

Борисов е просто един лъжец крадец и селски мутренски хитрец иска да се докосне до ПП за да ги омаскари изцапа с мръсните си ръце и после да ги унищожи но няма да му се вържат на номерата защото те не се продават като ИТН и Възраждане

127

ПП нямат общо с БГ

преди 1 година

Израснали са в чужди държави.... Обучени са в чужди държави.....Платени са от чужди държави........ Не познават историята на България....... Дошли са да вземат и продадат българските земи и капитали....

126

Анонимен

преди 1 година

ПП подгответе се Мафията вие приготвила кофи с п о м и я ние сме с вас и ще ви подкрепяте Борисов ти не разбра че младите хора си искат държавата твоето време заедно с ДПС приключи времената се променят

125

До Катя

преди 1 година

Само да не вземете мушмули от Нинова, че са ръждясали.

124

Катя

преди 1 година

Написаното от мен се отнася до анонимника 151 Похотливия ....... Отвръщават ме такива негодниц,Ни.що.же с.т.Ва

123

До Катя

преди 1 година

Добре ли сте? Вие сте 153.

122

ПП =ПОДЛИ П********И

преди 1 година

ОТВРАЩАВАТ НЕВРЪСТНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА....