39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Естествено, че НАТО е световен полицай :))) Ако не беше, диктатурите щяха да правят каквото си искат. :))))))

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36: "Ако можеха да свалят стелтове"? Ами факт е че свалиха стелт сърбите. Оказа се, че не е чак толкова невидим.

37

Анонимен

преди 1 година

До 32 защо ако Китай нападне Тайван ще се бие с НАТО? Тайван член ли е на НАТО или пак американците го играят световен провокатор и полицай

36

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Интересно от къде пък са го командвали този самоделен безпилотен самолет тъй като Севастопол е в най южната част на Крим и от него до територии с украинци са поне 500 километра.Или съвсем не е бил самоделен или цялата случка е една голяма лъжа.

35

Нищо ново

преди 1 година

Укронацистите воюват като джихадисти. Самоделен летателен апарат, счупени стъкла. Голяма победа, дума няма.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 "До 29 спират го както стелта дето беше невидим за радарите, а го засякоха сърбите с радар от 60те и го свалиха. Милярди долари за разработка се изтекоха в канала." Ако можеха да свалят стелтове умишлено нямаше да позволят над 2000 МИСИИ над Югославия със същия стелт, а щяха да ги направят на салата и да принудят американците към друга тактика :)))))

33

Анонимен

преди 1 година

До 26 американците си признаха ,че украинците са ударили затвора с химарсите. Обаче небило нарочно. Сега последно много точни ли са или нее нарочно ударен затвора. Взех да се обърквам от упорките ви

32

Анонимен

преди 1 година

До 29 спират го както стелта дето беше невидим за радарите, а го засякоха сърбите с радар от 60те и го свалиха. Милярди долари за разработка се изтекоха в канала.

31

Анонимен

преди 1 година

До ? - светът си е многополюсен и сега - имаш си западните държави, имаш си южноамериканските, имаш и азиатските. Просто на един дребосък от североизток му стана тясно отново и пак реши, че ще тормози съседите си. Тоя път обаче настъпи мотиката. А "колегата" му Си се опитва да го имитира, но ако се подлъже да направи същата свинщина с Тайван, Китай ще е бита карта, защото армията им колкото и да е многобройна, е доста слаба и неподготвена, а ще се бие директно с НАТО.

30

Пак по опорката?

преди 1 година

До ? "Нали не мислите, че някой може да се притивопостави на САЩ"? Ами изглежда може. С талибаните в Афганистан САЩ двадесет години не можаха да се справят, и накрая се изнесоха позорно с целият си голям военен бюджет. И в Сирия стана общо взето същото.

29

до 9

преди 1 година

И аз карам руски автомобил имам вноска от 1980 год и още чакам да я видя и подкарам.

28

?

преди 1 година

Доста заблудени останаха. Нали не мислите, че някой може да се притивопостави на САЩ с бюджет от 2 трилиона лева за въоръжение всяка година, повече от целият свят взет заедно? Ами тайните им разработки, които са 5 века напред? Б2 спират е стара технология, а изглежда от бъдещето. Никой не знае какво крият американците в ръкава си. Многополюсен свят е невъзможен докато САЩ е хегемона.

27

Мужик

преди 1 година

Брей, тия руски адмирали могат да ги трепят с прашка. Като анимационни герои са.

26

Анонимен

преди 1 година

"взривно устройство с малка мощност, поставено на самоделен безпилотен самолет" Еееер, добреее беее! Избихте рибата в Черно Море! Украйна има собствено производство бойни дронове, които между другото са много добри!

25

Анонимен

преди 1 година

Прехвалените Кинжал-и не могат да уцелват цели с точност по-малка от няколко километра. Ако уцелят, уцелят. Затова изстрелват по 4-5, поне една да уцели. Това е състоянието на руските безаналогови оръжия. През това време американска технология от 90те прави дупки в мостове, като две ракети ЕДНА СЛЕД ДРУГА удрят ТОЧНО НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО. :)))

24

Анонимен

преди 1 година

Голямо шубе голям страх сред прехвалената руснашка армия. Няма ПВО, няма защита има само една гола руснашка пропаганда. Краха на великата руска армия изненада най-много нейния побеснял от безсилие главнокомандващ Путин. Къде за арматите, стелт самолетите, къде са хиперзвуковите ракети Кинжал и Циркон? Няма ги, и никога не ги е имало, вместо тях е имало само пропагнда и лъжа.

23

Анонимен

преди 1 година

До до анонимен 26 Позицията ти страда точно от същия недостатък както и руската. Много ти е "ясно", но не можеш нищо да направиш, защото няма с какво. Затова ти остава само пропагандата. Колкото повече време минава, толкова повече ще ти трябва: първо за другите, а после и за теб самия - няма да е лесно да преживееш това, което очаква просия.

22

Анонимен

преди 1 година

Поздрав за празника от ВСУ

21

до анонимен

преди 1 година

О и още как Важат!!! Знаеш ли например, че имено по тези Международни правила, всяка държава, която въоръжава и финансира открито укропия моментално се превръща в участник? И как тогава Щатите и ЕС ще участват косвено и ще финансират тази война, като постояно твърдят,че не желаят да воюват с РФ? А, транзитиращата се газ през Ук., която захранва газохранилищата на Европа, а парите които продължава да получава Зеленчука от "Газпром" за транзита на газ??? Нямало значение казваш??? Има, имаа... -))

20

СССР

преди 1 година

С новата военноморска доктрина подписана от Путин днес в 14 часа,янките ще позеленеят от яд.Става по горещо за Байдън.