51

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази гигантска ИТ индустрия няма да работи на запад по банални причини - средната класа изчезва, всички стават бедни, а на бедния който няма пари за топла вода не можеш да продадеш, ще престане да работи рекламния бизнес, всеки ще си държи телефона по 5-8 години, а може и да се върнат с бутоните, защото с екран ще бъдат твърде скъпи да се продават, изобщо живота силно ще се измени.

50

Киро Балета

преди 1 година

Адаша духна на рашките под опашките и мрежата заквича, сякаш са кастрирали 1 милион путинисти, бивши наши комунисти. Трябваше да им бие шута още на 1 януари и трябваше да бъдат не 70, а 100. Тогава Газпром щеше да иска да купуваме газа в левове, че щеше и бонуси да обещава.

49

Българин

преди 1 година

При комунизм нямаше тоалетна хартия и банани ни е могжехме да бегаме на запад.

48

Анонимен

преди 1 година

А бе. Какво става с елекртическите автомобили на Кирето? Колко работни места се отвориха, произвеждат ли се вече.

47

хахахахаха

преди 1 година

Сигурно и възстановяването пройзводството на москвич е идея на този световто неизвестен руски иконамист!

46

Анонимен

преди 1 година

В ЕС пазарната икономика приключва, идва началото на разпределителната икономика. Пазарна икономика ще има в страни енергия и ресурси като САЩ, Русия, Китай, Индия, Иран. България е пилотен проект за разпределителната икономика, с това изкуствено спиране на газта населението ще обеднее няколко пъти и ще падне под жизнения минимум и тогава ще се тества как рабоят механизмите на разпределителната икономика.

45

Анонимен

преди 1 година

Вземаш топъл душ - помагаш на Путин. По-добре да мириша на пот, отколкото да бъде роб на Путин и на Русия. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

44

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да се откаже от пазарната икономика, каза Орешкин ----///------ Това на фона на законодателство, което позволява на руската държава да спуска държавни поръчки на частни компании на определени от самата държава цени и да налага работно време на работниците, което фактически ги закрепостява към работните места...

43

Анонимен

преди 1 година

Кирчо ви разказа играта от всякъде, а? Идва зима а?

42

Киро Балета

преди 1 година

От Русия само паради и балет. Балет в армията и паради в театъра. Прехвалиния им най-нов танк Армата все още не е в производство и има съмнения в неговите прехвалени качества. Така че за руснаците остава да залягат на балета и водката, когато се рекламират, като в онази реклама, призоваваща емиграция в Русия, защото там имало газ, водка и балет.

41

Анонимен

преди 1 година

Тези се опитват да ни убедят, че руската икономика е на път към една от най-дълбоките рецесии от десетилетия, а ние от месеци усещаме на гърба си, че Пиндостан и Еесовската Зона затъваха и вече са в една от най-дълбоките рецесии от десетилетия.

40

Сата НАТО

преди 1 година

"Гениалната" стратегия на поредния руски гьс се състои в това да не се изпълняват подписани договори и да играем на обидена селска чест. Добре, и по-големи тьпигьози сме виждали и сме се справяли...

39

русия е лайно

преди 1 година

Повърхностно нещата с руската икономика може да изглеждат не толкова зле. Истината е че нямат стоки тъй като са неспособни да произведат нищо. В момента колите на старо там вървят на 3пъти по_високи цени от аналозите в България например

38

Анонимен

преди 1 година

Инфлация и празни магазини в уж самодостатъчната РФ. Щели да дават 13-та пенсия на пенсионерите. Е те ще цъфнат, след като с дванадесетте едва оцеляват вече в нарастващата руска инфлация.Санкциите тепърва ще се почувстват от обикновените руснаци, а последиците от войната са ужасни. 40 000 гният в земята, 60 000 инвалиди, които тепърва ще се увеличават при предстоящата контраофанзива. Това е загубена работна ръка и увеличена тежест върху социалните системи. А приходите от газа и нефта намалят.

37

бравос

преди 1 година

Малии една умствена инжекция от кремълска поропаганда за нашите русофили.

36

Харалампи

преди 1 година

Днес се чествува Деня на руския флот в Санкт-Петербург !Ще има грандиозен военноморски парад, който ще започне в 11 часа !Събитието ще се предава по всички централни руски телевизии !

35

Анонимен

преди 1 година

Тепърва Рашистан ще усеща действието на санкциите... Пилците се броят наесен жалки ми русофилчета...

34

ВЪПРОС

преди 1 година

Русия вдигна стандарта си - там се строят нови жилищни комплекси , пенсиите се вдигнаха с 50% , заплатите са космически като покупателна способност спрямо ЕС . Рублата стана Международна Валута с Пълно Покритие - не се шегувам .

33

Анонимен

преди 1 година

Колективният запад така пламенно хвали Максим Орешкин, че ние веднага разбираме чии агент е този техен възпитаник. Как глупаво си разкриват своя човек.

32

Анонимен

преди 1 година

Русия играе с новите силни нарастващи играчи - Китай, Индия и останалите. Западът е фалирала бита карта помпеща кредит и проблеми. Никой не иска фалирали другарчета.