82

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Още малко руските таракани ще изкарат, че украинците сами извършвали геноцид, а варварите на психопатът от Кремъл, който сриват всичко по пътя си и сеят смърт, били там само за алкохолен туризъм!

81

Анонимен

преди 1 година

Бай Путине, удриииии фашистите! Бой и да се махат от руско-украинските земи! "Наше дело правое! Победа будет за нами!"

80

модерният ляв

преди 1 година

Да няма грешка?Как тъй ще понижават кредитния рейтинг.Та те доброволно са си купили ценни книжа.Дори е добре да се откажат от вземанията си,а и още да дадат.Служебните министри и те могат да дадт по една заплата по примера на Кирил Петков.

79

$$$??? провалил се

преди 1 година

Една корумпирана държава с един психично болен президент готов на геноцид в името на милиони долари.Избиваш дори и хора та който го защитават.Въпроса е до кога ще страдаме всички ние заради политическата върхушка която го подържа?? Всички ние сме на ясно че започва рецесията която ще ни докарат които поддържат политиката на геноцида фашитска Украйна с нейния болен президент Време е всичко да спре и Путин да срита Зеленски с всички тези които са против собствените си народи.Падат правителства

78

Анонимен

преди 1 година

Сериозно?!:)) само външната е виновна:)))

77

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е ПРЕД, защото е ВЪВ фалит. Това, че западните и кукловоди са натиснали кредиторите и да отложат вземанията си с една година, не променя нищо.

76

Анонимен

преди 1 година

Фалшивата държава Украйна и нейният президент-наркоман са на края на съществуването си. Апропо, ако имахме една десета от силата на Руската федерация, Македония щеше и трябваше да я сполети същата съдба. За съжаление обаче, ние сме тотал щета и Македония ще отиде курбан на Албания, защото и така наречените македонци са прости като нас.

75

Анонимен

преди 1 година

До АМИИ,НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ! Украйна получи помощи от запада, а не дарения! Безплатен обяд няма!!! Когато Нинова обещава безплатни придобивки за народа, той народа ще плаща сметката с лихвите.

74

Шефа

преди 1 година

Стига сте ни занимавали с тоя престъпник Зеленски ,който планираше прочистване от руснаци на целия Донбас и цяла Украйна ,но не му се отвори парашута ,руснаците го изпревариха и попиляха 150 хилядната му армия струпана пред Донбас!Следва ВЪЗМЕЗДИЕ и прочистване на Украйна от войска и нацисти!

73

Москва невярванасълз

преди 1 година

https://youtube/watch?v=oRJU9NdmBBk

72

Анонимен

преди 1 година

Русия покани експерти от ООН и от Червения Кръст да разследват удара по затвора в Еленовка.

71

Анонимен

преди 1 година

Ще им сложат валутен борд като на нас и край с икономиката.

70

Ха!!!!!

преди 1 година

До Анонимен 88-- Никой не я и пита вече, предава ли се или не!

69

Анонимен

преди 1 година

Ама чакай бе, нали онзи който се хване европедеруннгелския съюз, цъфти и връзва?

68

Анонимен

преди 1 година

Спокойно бе! Нали до два месеца щяхте да си върнете Украйна?! Какво се оплаквате? Имате най голямата и силна войска в Европа......"Упс"-грешка. Вече не е нито най -голямата ,нито най-силната. Е,поне са ви останала украинка за разплод,е си направите нови войничета "Упс"-грешка. Вярно,че жените ви се пуснаха по цяла Европа. Сега други ги оправят.

67

Анонимен

преди 1 година

Хахаха! Неможе да бъде. Сигурно има някаква грешка. До тази сутрин Украйна беше най-великата държава с най-силната армия. На невероятната и икономика завиждаше цяла свят. Реки от злато и жито.........изведнъж наркомана Зеленски се събуди и...." О,Боже!"

66

Анонимен

преди 1 година

Олена Зеленска: Ой ой Володимире, ще трябва да сехраним само с борш и ти да дишаш лепило вместо качествена дрога! Няма да мога да ходя повече на гости на Джо и Джил в Бялата им къща!!

65

До 78

преди 1 година

Типично, индивид облъчен от многото нули и гръмки фрази.

64

Анонимен

преди 1 година

Тя и САЩ е пред рецесия в икономиката, но просто пре дефинираха рецесията като негативен икономически ръст! Не може лии Украйна да каже, че икономиката расте но в другата посока?

63

Анонимен

преди 1 година

До 75 Ми те вече американците се презакаха така, те искаха само да купят няколко военни бази и био лаборатории, да подкупят няколко политици, но сега заради Русия ще трябва да купят цяла Украйна и да я издържат хахаха