188

Караджата

преди 2 години

Зимата ако останете без топла вода и парно в София просто запалете НС да се сгреете, ние " селяните " от страната ще ви донесем по една туба с бензин за евроатлантическа солидарност към Кирчо и Боко

187

Никога вече ГЕРП!

преди 2 години

Никога вече ГЕРП! Никога вече ГЕРП! Никога вече ГЕРП!

186

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ми пука за София, че ще бъде без парно...

185

Анонимен

преди 2 години

Геппаджии, на изборите се решава дали се връщате на власт или не. По-спокойно го карайте, да не паднете от високо.

184

Анонимен

преди 2 години

Боли *** дедовия за софиянци

183

М дааа

преди 2 години

Почна пропагандата за изборите!Сега се започва от всички страни и партии плюене и кой е пэ по най! Мисля че *** нямй кой да ги бие по СПАМ

182

Анонимен

преди 2 години

Я това парно да го спират веднага. Ама няма да е изгодно. Друго си е да лъжем че топлим и надписваме сметките.

181

Хм

преди 2 години

ГЕРБ се връщат на бял кон. Всичко друго е леш.

180

Долу ДПС ГЕРБ

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното лешояди *** прецакват България винаги. Да живее България

179

Xaxa

преди 2 години

Помните ли ти.кво-ча, когато гордо мина на инспекция за първата доставка на отровите. Тик.во.нестия е първият масов убиец в БГ, следван от ПростоПодлогата. Между другото "ПростоПодлога" много подхожда и на кра.у.ната.

178

Анонимен

преди 2 години

Новият управител на КЕРВ ще ви намали цените на парното наполовина.

177

Изтъркани плочи

преди 2 години

Слави се справя по-успешно с ПП от тая. Миналата година им "заби ножа" с разкрията за гражданството на Киро и кражбите на Асен и ги махна от второто служебно. По цял ден слушаме двете остриета на Герб Атанасова и Добрев. Даже Дончев и Биков вече млъкнаха.

176

Xaxa

преди 2 години

Помните ли тик.во-ча, когато слезе от джипката без маска и караше един тракторист да си слага маската - "Слагай я тази маска бе".

175

Ама, какво ревете

преди 2 години

за това парно?! Баба ви се с парно се е топлила. Като им плащаме газта сега, с този ресурс догодина ще дойдат и на нас да ни бомбардират децата!

174

Хахаха

преди 2 години

Деса *** от Дулово щяла спечели изборите, ама друг път.

173

Анонимен

преди 2 години

Тик-вата подкрепяше всички извращения на ПростоКлоуна в НС, чиято цел беше да се спрат доставките на газ от Русия. Тик.вата и тиквочетата от НС гласуваха с 2 ръце рамо до рамо с четворната коалиция всички заповеди от Козяк. ***.ите бяха привикани час по час от Херо Мустафа за инструкции.

172

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е оставил всички ТЕЦ ове в страната без газ.

171

Пена

преди 2 години

От американското посолство са дали нареждане на всички герберунгели да си сменят пола че скоро Джо Байдън щял да идва на инспекция. Който не изпълни нареждането щял да бъде заразен с маймунска шарка от личния орангутан на президента.

170

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Тия от ГЕРБ с държавни средства построиха тръбата на Путин, без руснаците да плащат, а още не са в затвора,а след изборите ГЕРБ, ако имат имат 20 30 депутата,ще се кефат, много от тях ще влязат в затвора да трошат камъни.

169

Анонимен

преди 2 години

Пак съм аз . Та тръбите седяха много дълго време мисля че във Варна . През това време общата фирма работеше близо две години по времето на герб след Орешарски и точно затова Путин каза - Бойко ла.йното ме излъга и завлече с 500 милиона долара . Думи на Путин . И герб - дпс и Бсп са еднакво вредни за България . Всичко това вече е без значение. Русия повече никога няма да дава евтино ресурсите си на ЕС щото и краде рускоговорящи територии и щото без по мащабна война няма как да спре тази .