131

Анонимен

преди 2 години

Дрън,Дрън.Грам идея си нямат какво е Вагнер западния ментал. Частна армия на запад е различно от Вангнер в Русия. Обаче разбирането на нещата отдавна е отстъпило, а на пропагандата и е все тая за кон или кокошка иде реч.Дерзайте писатели, пропагандатори.

130

бг

преди 2 години

стъпят ли дивите азиатски орди тук ще с сбогуваме с тоалетните си чинии ,както през 1944 нашите бащи се сбогуваха с ръчните си часовници а кириакстефчовците и русосифилистиците ще ги срещат с подмити *** , разграчен щерки и хляб и сол.

129

Анонимен

преди 2 години

Трябва заглавието да е нещо от рода: "Вагнер, новото пушечно месо на Русия."

128

Анонимен

преди 2 години

Британското разузнаване продължава да се излага, разузнавателните им данни винаги са вероятно това, вероятно онова.

127

Анонимен

преди 2 години

По скоро Украйна има проблем с пехотата и Вагнер отиват на местата им

126

Анонимен

преди 2 години

Вагнер е частна армия, която има централа и служители в Кремъл.

125

Анонимен

преди 2 години

види се путин не смее да включва руснаци в месомелачката! Там са буряти, дагестанци, чеченци и др. подобни!

124

Анонимен

преди 2 години

Русия има проблеми с кво ли не - пехота, морска флота, муниции, танкове! Най-новата новина е, че женският полов орган - Жужето е поискал слонове от Индия, тъй като танковете били на привършване!

123

Анонимен

преди 2 години

По-големи военнопрестъпници от войниците на САЩ няма. Не знам за какви Вагнери ми говорите.По-голяма терористична организация от главатарите на САЩ, няма. Започваме първо от САЩ и после надолу по стълбичката, кой по по главорез и изнасилвач.

122

преди 2 години

Обяснявам на тези 'англичани', които не са в час, че има два "Вагнер"-а: ЧВК Вагнер и доброволчески батальон Вагнер. Невероятно но факт, последният е съставен от украинци сражаващи це на странатаа на сепаратистите. Командир на батальона е бивш депутат от украинския парламент.

121

До Паченков

преди 2 години

Той -руският ботуш ако реши да стъпва в България, народът ще излезе с хляб и сол да го посреща и червена пътека ще му постели-толкова му писна от грабене, лъгане от ЕС и САЩ.

120

Случаен минувач

преди 2 години

Защо никой не пише за извършените от американците военни престъпления в Афганистан, Ирак, Сирия? Или за едни може, за други не може.

119

вярно е

преди 2 години

До Пачеков ще стъпи ТУРСКИЯ кундур.Официално,щото неофициално си е тук.И вече НЯМА да отстъпи.*** Рачко Пръдлето и поп Кръстю предпочитат това.

118

е като няма

преди 2 години

служители,кой тогава воюва?Въобще,като пишете,имате ли мисъл в главите?

117

IQ 3.14

преди 2 години

Нормална световна практика. държавата не дължи обезщетение, ако некое чвк претърпи трудова злополука. по скоро е показателно за интензитета на сраженията и броя на пострадалите сред ихтамнетите.

116

Анонимен

преди 2 години

Е, такива новини сигурно окуражават украинците. Какво друго им остава, освен поне една такава "новина" да се окаже истина. Засега си остават с едната надежда.

115

Някой

преди 2 години

Е те тия "Лондон: не бяха ли същите, които в началото на март месец твърдяха, че на руснаците им свършвали ракетите, резервите, че путин го оперирали и до няколко седмици щял да умре, че шойгу го тръшнал инфаркта и го сменили, и т. нт.??? Уникален "източник" на информация са те....

114

абе 141

преди 2 години

чудя се, откъде ти е ясно! не са казали, не са го направили! половин българия ще ги срещне с хляб и сол, че ще ни отърват от лъжливите янки!

113

новината

преди 2 години

"Вагнер" са важен инструмент, но не могат да хвърлят в паника Наглобритания, а "Циркон" може. Днес Mirror съобщава, че думите на Президента Путин за въоръжаването на корабите на ВМФ на РФ с хиперзвуковите "Циркон"-и, предиювикаха паника в ОК.

112

Анонимен

преди 2 години

E точно тези Вагнер са подчинени лично на Путин наемници,които изнасилваха и убиваха в Донецк и Луганск,а после обвиниха украинците за тези си действия.Затова Путин реши,че има нацисти,които убиват и изнасилват руснаци в Украина и нападна.Когато разбра,че е излъган и не е така,а точно неговите хора от Вагнер са убивали и изнасилвали,вече нямаше как да си признае грешката и да спре войната.