109

Vol'Jin

преди 2 години

И стигаме до това кой нанесе финалният удар на НРБ...а именно Република Швейцария!

108

П.К.

преди 2 години

Тези, чер-вените дя-воли побесняха тотално, заради издърпания им голям кокал от устите .Защото: -...народът ни се нуждае от тези пари, за да оцелее през зимата " и да преведем България през кризата" ??? /// Те именно, изхвърлените окончателно от СУВЕРЕНА, щели да преведат България???... Освен, че по-бесняха и от-качиха???...

107

Vol'Jin

преди 2 години

Сега да се върнем към дизайна - Как се стилизира зелка? А как се отомнислашва омнислаш! Търсиш кой е нанесъл удара отгоре!https://youtu.be/3nNqArFMhek

106

Vol'Jin

преди 2 години

Но във връзка с другото ... Не помня аз гласувах един единствен път през 2002 , но имаше допитване на редовните избори , през 2006 май за влизането в ЕС през 2008 ...

105

Vol'Jin

преди 2 години

Ама и сега да пуснем втори референдум ... Пак населението ще каже в ЕС, не съм сигурен за НАТО обаче!

104

Vol'Jin

преди 2 години

Имаше заедно с изборите! Заедно с редовните избори беше ...

103

Vol'Jin

преди 2 години

Някога преподавателят ми по графичен дизайн Огнян Ламбев (Дизайн на годината 2004-2005 за интериор) той прави много логота и запазени знаци каза така на цялата група: Айде да ви видя как се стилизира зелка за тоя герб на село! Или друг негов лаф: Абе вие за к'во учите тука - епа за художници, дизайнери , учители! Нищо такова - вие учите за професионални визуални лъжци и трябва добре да можете да лъжете, че да ви се купува продукта! Да не могат да ви сбъркат!

102

към 102

преди 2 години

какво допитване бе, льо-льо,кога е имало референдум за ЕС, за НАТО, за МАКЕДОНИЯ - НИКОГА! продажниците си правят каквото си искат!

101

НИНОВА

преди 2 години

ДА БЪДЕМ ПРЕВЪОРЪЖЕНИ С ЛЪКОВЕ, КОПИЯ И ПРАШКИ, ЗА ПО ЕВТИНО!

100

Анонимен

преди 2 години

Нямало визия за следващите месеци. Другарко, вие сте на власт 8 месеца. Кой трябваше да изгради тази визия?

99

БСП ИД.ОТИ!

преди 2 години

МОЖЕМ ДА ПРОДАВАМЕ ОРЪЖИЯ НО НЕ И ДА КУПУВАМЕ?

98

Анонимен

преди 2 години

Разгеле,най накрая и на Нинова ще и увре капацината,че има за ортаци от ПП една шайка малки продажници!

97

Vol'Jin

преди 2 години

Подписа на длъжността е валиден, заради референдум и допитване на населението. Тоест не противоречи на искането на коренното население за членство в ЕС!

96

Vol'Jin

преди 2 години

Счита се за валиден подписа за присъединяване към ЕС , защото длъжността министър председател е подписала този акт в съгласие с коренното население и допитване на населението!

95

Vol'Jin

преди 2 години

Реплика на Република Швейцария: Не бяхме само ние и наши банки и регистрирани със седалище в Швейцария банки!Дуплика: Всички останали според военното право могат да се считат за неуредени търговски взаимоотношения, само вашият акт се дефинира като акт на война!

94

Vol'Jin

преди 2 години

Република Швейцария има реплика: Банките на територията на Швейцария не са Швейцария.Дуплика:Република Швейцария има съответните отговорности за юридическите и бизнес субекти на своя територия. Мисля че военният термин е репарации!

93

Vol'Jin

преди 2 години

От днес 28 юли 2022 година Република България и Народна Република България се намират в състояние на война с Република Швейцария ....Не ме гледайте така военното право не ни дава възможност за друг отговор ...Иначе ще си останеммм тоалетната са и путкииите на Европа!

92

Vol'Jin

преди 2 години

От днес 28 юли 2022 година Република България и Народна Република България се намират в състояние на война с Република Швейцария ....

91

Анонимен

преди 2 години

Ф 16 е смотан стар самолет на висока цена . А за базите колко плащат американците ?

90

Vol'Jin

преди 2 години

Лицето известно като Симеон 2 Сакскобурготски, Рожденно име Алфред(Алфонс) 2 Сакскобурготски Белгийски и цялото му семейство следва да бъдат обявени за врагове на НРБ и РБ - тяхната собственост и имущество на територията на НРБ и РБ се изземва и одържавява в полза на НРБ и РБ. Всяка собственост активи и пасиви на семейство Сакскобурготски се обявяват за престъпно придобити. Актовете подписани от лицето се считат за невалидни с изключение на присъединителният договор към ЕС.