36

До 28

преди 1 година

Софтуерът на Мадуро, гласуване с машини. ПП първи в последните минути. Купуване на депутати. Що ще купуват гласове, след като могат да си купят резултат от изборите? Ако им трябват гласове,купуват депутати. Купиха 6 депутата. За 1 депутат да влезе в НС гласуват 10000 човека. 6 депутата купиха, що да дават на 60 000 човека подкуп? Трудничко е. Бавно става. Те са модерни. По харвардски набързо наскубаха 60 000 гласа чрез 6 депутата. Такова мащабно купуване на гласове става САМО С МАШИНИ.

35

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ ще спечелят повече от предишните избори, това е факт. Даже очаквам да се обединят в обща коалиция за да имат по-големи шансове. И въпреки това, пак ГЕРБ ще им диша във врата. Партията на чалгаря Трифонов е аут, изигра си ролята по сценарий писан неясно къде (може би в руското посолство).И това което очаквам е... догодина - пак на избори!!!Е, много ли ще ни е гот???!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Има едно световно правило. Не пипайте организираната престъпност защото ще настане хаос. Но Кирчо това не го е учил в Харвард.

33

до 28

преди 1 година

Софтуерът на Мадуро, гласуване с мамини. Партии фантоми. Нито една социологическа агенция не позна, че без партия ще първите. С нито един купен глас. Що ще купуват гласове, като могат да си купят резултати?

32

Анонимен

преди 1 година

Извънредна новина от последните минути: "Лена Бориславова е дъщеря на Цветелина Бориславова". Което означава, ще Тиквата й е извънбрачен баща.

31

Анонимен

преди 1 година

Ще си изненада дъртак. Едвали някой нормален ще гласува за вас които 12 години само краднехте и един път не вдигнахте пенсии и заплати. Изненадата ще бъде ВЪЗРАЖДАНЕ само те ще ни оттърват от евро гейците и краварите. Ще имаме най евтината газ и гориваЩе върнат смъртното наказание че такива като Семержиев ще продължават да трепят.Само ВЪЗРАЖДАНЕ другите са за бу ни ще то.

30

Анонимен

преди 1 година

БТВ (Бойко ТВ) са си назначили руса, облечена в розово водеща, да води нощните новини. Това е поредната пошлост, след като назначиха на Красен Кралев жената за водеща на новинарския блок, да си назначат Кристина Гербушева (ГЕРБ+ушева), както и да канят "видни" гербаджии от ден до пладне в ефира си, въпреки че са едва втора политическа сила. Това се случва от както Кикимян е шеф на новините. Даже изкараха снимка - кабинета на Кирчо пълен с книги и на Боко - бардак с лампички и плазмен ТВ 72 инча

29

По същество

преди 1 година

Мне. Отиват при възраждане. Въпросът сега е - кой е с България и кой не. Другите са един дол дренки.

28

Гладна кокошка

преди 1 година

просо сънува. Не само, че няма да спечелите, ами ако имате наглостта да купите пак вота на римляните и случайно изпреварите ПП ще има масови безредици и кръв. Време е за истинска революция и окончателно изкореняване на мафията , иначе България след още 10г ще престане да съществува. А ти ***, долен , гнусен васал ще отидеш на бунището заедно с господарите си Баце, Пеевски и Доган.

27

Анонимен

преди 1 година

Бойко, животът ти беше една глупава шега с българския народ. За другото ще говорят от СИК и от службите. Ти си едно нищо жество , шиз офреник и престъпник. Всички твои слуги ще минат през Съда на България!

26

Анонимен

преди 1 година

Трай коньо за зелена трева. Хората не са мазохисти за да се върнат към крадливите калинки. Като паднаха тези и герб и дпс веднага се завърнаха, но на хранилките и всичко подпряно от прокуратурата. Лаборатории, Магнитски и ......

25

Анонимен

преди 1 година

Половин година гледаме координирана атака ДПС ГЕРБ. Крепостни селяни бате ви Боко и Доган ви оставиха най-долнопробната нация позната в Европа. Сега имате възможност пак да си ги върнете!!!!

24

Ценко Чоков

преди 1 година

Всичко спря, след като дойде ПП. Вече няма просперитет, обедняваме.

23

Киро Гела

преди 1 година

Чакаме генерал Борисов да се върне на бял кон и България да тръгне нагоре, както преди.

22

Анонимен

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува,дъртак,много си зле,явно живееш в паралелна реалност

21

Иван Пилето

преди 1 година

Искам да се върне генерал Борисов и пак да си цъкаме белот и да просперираме. Всичките ми заводи са на това мнение. Какво единомислие, като семейство сме

20

Анонимен

преди 1 година

Хартиена бюлетина = много купени гласове от ОПГ герПдпс !!!

19

Духане Био Фумат

преди 1 година

Мамо, мамо, искам от ония думати от капитан андреево с многото пестициди да стана спиндерман

18

мхм

преди 1 година

Ако възраждане върне смъртното наказание и аз ще гласувам за тях

17

Анонимен

преди 1 година

Как да победиш Га ню Банкянски в избори с 400 000 недействителни хартишки бюлетини, 600 000 мъртви души на Мишката Константинов и корпоративен вот? Как???