201

ПУ МААМУ СТАРА

преди 1 година

БСП СА ОТ НОВИЯ МОДЕЛ - ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ, КРАДЛИВИ, АЛЧНИ И ЛЪЖАТА Я НЯМАТ ЗА НИЩО? ТА ТЪКМО ДА УТВЪРДЯТ ТОЗИ НОВ МОДЕЛ И... СЕ РАЗПАДНАХА.

200

Анонимен

преди 1 година

единият държи мостове,другият парапети ,само ние държим един ср****ен...

199

СМЕХ...

преди 1 година

Къв "модел" бе Нинова .....прибирането на комисионните от износа на оръжие е "модел" --- ОТ НАЧАЛОТО НА СЪТВОРЕНИЕТО НА СВЕТА....хахахаааа

198

Анонимен

преди 1 година

Свали ви Кирчо и Кокорчо. Първо отказаха да плащат газта. После изгониха 70 руски дипломати. След това коректора два пъти стоя на 99 % добре че цирка свърши че следващият път куректора щеше да е на 99,5% а след 10 години на 99,8% такива лъжци не с е имали от 98 година когато драгалевеца ни намали пенсиите и заплатите щото така щели да дойдат инвеститори. Да дойдеха та направо фалирахме. Не ни върви с управници. Все са юнаци с умни калпаци.

197

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахаха Старият модел ли накараха Киро да вика, че Русия е бензиностанция с ракети? Старият модел ли го накараха Асен Василев да спира газта на България и да правят далавери с доставчици на руска газ през трета страна? Старият модел ли накараха Киро да търси парапета под полата на Ленчето? Другарката Нинова не може да е от Крушевица, та я от Лъжотино. Лъжите и са хронични.

196

КРАЙ С ВЛАСТТА И БСП

преди 1 година

ЕЙ, ЗА МАЛКО НИНОВА ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ АМА НА, БЪЛГАРИНА ОТ ДОБРО НЕ РАЗБИРА. ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ ВЕЧЕ ПО-ВИСОКИ ПЕНСИИ - ДРУГ ПЪТ! КОГА СТЕ БИЛИ ПО ДОБРЕ? Е, ИДВА СТУД И ГЛАД НО ЗА НИНОВА НЕ Е СТРАШНО. ВЗЕМАШЕ ПРОЦЕНТ САМО ПО 1 СТ. НЕ НА ПАТРОН А НА ПЪЛНИТЕЛ, АМА ТИЯ УКРАИНЦИ МНОГО СТРЕЛЯТ БЕ? СТРЕЛЯТ, СТРЕЛЯТ И КАКА *** КВО ДА ПРАВИ - ТРУПА ПАЧКИ, КВО?

195

Калина

преди 1 година

Корнело ,стара,печена лъжкиньо, колко пъти трябва да ти се каже ,че нямаш мозък да управляваш държава А се спри с тия стари модели вече,да не ти припомням,че при вашите модели-батко и братко бяха спряни еврофондовете за кражби.А я кажи тая паралелна държава,че и с нея ми писна.Я кажи Бобокови,Божков,Сашо Дончев,Маджо.... с кого са си близки ,Гледах вашия човек Александър Симов по БТВ ужас,тоя е озверял от злоба,на човек не прилича ,истински Вам...пир.

194

Анонимен

преди 1 година

Да,Нинова,отговорността е в ръцете на президента,но:ТАЗИ ОТГОВОРНОСТ,ЧЕ ТОЙ ВИ НАСТАНИ В МИНИСТЕРСКИТЕ КРЕСЛА!!! А ОТГОВОРНОСТТА ЗА СЪСТОЯНИЕТО,В КОЕТО НИ ДОКАРАХТЕ ЛИЧНО ВИЕ,НИНОВА,ПЕТКОВ,ВАСИЛЕВ,ЛОРЕР,РАШКОВ,ЛЕНА,ИВАНОВ,СВИЛЕНСКИ,АТАНАСОВ И ВСИЧКИ ДРУГИ ОТ АЛЧНАТА ВИ БАНДА Е В А Ш А!! А,ДА ПОПИТАМ:КЪДЕ Е АСЕН? ДА НЕ БИ ДА СЕ Е УСЕТИЛ И Е ИЗЛЯЗЪЛ В БЕЗКРАЕН ОТПУСК БЕЗ ДА СЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е....ГЕШЕВ,ИМАШ РАБОТА!

193

Анонимен

преди 1 година

Лена пусна Нинова по пързалката. Как ще казва, че Киро няма да е премиер ? Как ще и вземе Еърбърс-а? Сега с кво ще лети Лена? С метлата ли? И Live Stream от НС също е с любезното съдействие на Лена. Всичко е разработка на Лена.

192

Анонимен

преди 1 година

Моделът Нинова дори на ПеПе не се харесва. Едвам се отърваха от нея.

191

Алберто Сантофимио

преди 1 година

Нинова тоя хаос го създадохте вие с прецедента и подскачащите и хвърлящите яйца, домати и какво ли още не по сгради на културата. И не ми говори за предишен модел, той не ви вали свалихте се сами защото сте некадърни и алчни. С измама дойдохте на власт, измамихте десетки хиляди будали и за има няма година пак доведохте страната до катастрофално положение. Не ставате бе, генетично сте негодни да управлявате.

190

Анонимен

преди 1 година

ПП и малките деца ги разбраха, че са ялови. Дългуча затова избяга с писъци от тях щото се усети накъде дуxа вятъра. В момента бяха удобни само на БСП колкото да прилапат кокала най-накрая, нищо общо с фалшивият морал на Корнелия. Тя обаче го раздава жертва, видиш ли и попречили да спаси България от кашата дето ПП я надробиха, това обаче удобно го премълчава дъpтaтa кoза!

189

do 207

преди 1 година

Това е протеза.

188

Иван Иванов

преди 1 година

Асоциации, организации, домоуправители, гражданиВсички звъняли да се оплакват, че ще върне мандата.Корнелия, ти си кат един колцентър, MА!Ако ти звънне и баща ми предай му, че ще взема хляб, да не му се обаждам сега, мерси.

187

хагаха

преди 1 година

е поне си избели зъбите и си сложи ботокс до като беше министър :)

186

БАДЖАНАКА

преди 1 година

Радев, ела да му цапнем по едно...мъката да удавим

185

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрах кой sра под моста.

184

Анонимен

преди 1 година

Корни не може да оправи собствената си партия, тръгнала да оправя държавата! Айде беги у лево! Евтин популизъм, това й е стратегията и видиш ли другите й криви, че не й мина номера с Кокорчо се едно някой вярва на тая дъpта и безкрайно нaгла чанта.

183

Анонимен

преди 1 година

Слави преди месеци каза на Нинова, че стоят от двата бряга на реката. Въпрос от СТАНИ БОГАТ: За какво Нинова е търсила мост? А) Да отиде при Слави. B) Да пренася дърва. C) Да пренася оръжие. D) За бягство от затвора.

182

Анонимен

преди 1 година

Мъкаааа нема кресло за другарката. А най лошото е че синчето и в Кравария требе да намали белото. Мъкааааа голема мъкаааа. Кои ли ще гласуват за нея като слушам как феновете и я псуват като хамали. Ту рат и го у сички отвори. Чак срам ме хваща като ги слушам. А за киро и кокорчо ше гласуват платените имфенове дето минават под дъгата. Мукаааааа