28

аZ-ът

преди 1 година

До 25 - ама шм*тко то е ясно , че ще плащате с кеф. Това, което не ти е ясно, е че Империята става по-силна и ще те надживее и тебе и котилото ти. Ясно?

27

А

преди 1 година

каква зима я чака Европата...Кеф! Е, за ЕК и лично за Урсула ще има храна и топлина, за останалите на Марко чадъра!

26

Анонимен

преди 1 година

До Предприемач Бъркаш понятията предприемач и крадец.

25

аZ-ът

преди 1 година

Ай стига бе ! Как е възможно? НАЛИ ПОБЕЖДАВАХТЕ?! Докато не го напиша Дневник , не вярвам !

24

Анонимен

преди 1 година

До Б Ще ги плащаме с кеф докато Империята на Злото рухне. Въпроси?

23

Предприемач

преди 1 година

Че тя си е руска централата и въглищата са от исконните руски земи. Нищо не са превзели, просто са си взели тяхното.

22

Анонимен

преди 1 година

Русофилите днес да се нахранят с кебапчета по случай големите руски победи в Украйна. Няколко разрушени до основи града и един ТЕЦ.

21

Б

преди 1 година

Вчера украинската компания Нефтогаз фалира! Самата Екрайна трябваше преди седмица да фалира, но изкуствено удължиха сроковете.. УА е загубила около 38,40% от приходите си, като САЩ и ЕС ( вие също) плащате тези 40% всеки мисец с вашите данъци, за да получават Украинците заплати!

20

Бе

преди 1 година

аз не знам каква е съдбата на Русия. Знам обаче, че Путин е с поне 10 хода напред. Реши ли да спре зърното за Африка там ще започнат масови гладни бунтове. Милиони африканци ще се изсипят в Европа. Но социалната система на все по-обедняващия ЕС няма да издържи. А като спре газчицата!? Тотална криза и рецесия и влизане в период на разпад. Санкции, а? Който си го търси ВИНАГИ си го намира!!!!!

19

Веско

преди 1 година

До Анонимен 17 . . . Не мисля, че някой желае да национализира земята на хората. Просто не са доволни от държавата и искат да си е тяхна.

18

Анонимен

преди 1 година

Електроцентралата е бандеровец и е трябвало да бъде денацифицирана. Грабителската война на руските нацисти става все по-явна: овладява се цялата индустриална инфраструктура и природни ресурси докъдето могат да стигнат руснаците. Няма никакви "фашисти", няма никакво "демилитаризиране". Просто кражба на територии и ресурси.

17

Анонимен

преди 1 година

До София Няма никакви проблеми за подписването на мир. Путин си изтегля остатъците от руския башибозук от Украйна и Крим и войната свършва.

16

Анонимен

преди 1 година

Не знам що за хора има който обвиняват народ който е нападнат и си защитава земята??? Много, много болен трябва да си и липса на каквото и да е сиво вещество, за да говориш такива глупости!!!

15

анализатор

преди 1 година

Абе върти, сучи, на Путин му влиза все по-навътре. И ще продължава да му влиза! Голям ceкc ще падне: Навътре, навън, после - още по-навътре!Зеленски обяви: Те бият нас, ние пък ще ги бием тях в отговор!За Углегорск обявиха още през май че е окупиран от Русия. Така че едва ли е някаква сензация.

14

Б

преди 1 година

До Банко Зеле иска lend and lease програма да купува американски газ. Само не знам, как ще си го докарват, намат си ни терминал ни пристаншща хаха!

13

Анонимен

преди 1 година

До БАНко Банчо, съдбата на Русия е предопределена. Остават и няколко месеца живот. Само че за това не ти е виновен Зеленски а великия Путин.

12

София

преди 1 година

Невероятните нива на дезинформация са просто покъртителни. Един ден се говори едно, друг ден се говори друго. Зелката и той, риториката му в различни периоди от денонощието е толкова различна, че дори се съмнявам, че той сам си вярва на глупостите дето блещи. Да ходят там да подписват някакво примирие ли, какво ли и да се свършва вече, защото почва да става много досадно.

11

БАНко

преди 1 година

АКО БАЙДЪНЧО ПРОДЪЛЖИ ДА ДОКАРВА ДАЛЕКОБОЙНИ ПУШКАЛА , РУСИЯ ЩЕ ПРЕКЪСНЕ ДАЛЕКОПРОВОДИТЕ КЪМ СЕВЕРНА И ЗАПАДНА УКРАЙНА В НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ !!! ГАЗОПРОВОДЪТ ВЕЧЕ НЕ И ТРЯБВА НА МОСКВА , А ЗЕЛЬО ГО ПАЗИ КАТО ОЧИТЕ СИ !!!

10

Анонимен

преди 1 година

Ами тя тази електростанция е строена едно време от гадните руски *** по временто на СССР. Така че Русия просто помага на укрите да се избавят от тежкото съветско тоталитарно наследтсво и да станат еко-френдли европейци-тротинеткаджии, които ще си осигуряват енергия от безглутенови фотоволтавици.

9

Анонимен

преди 1 година

Като чете човек такива новини, благодарение на ,,псевдо-братушките'' се връщам в 19 век. Буквално все едно чета някоя сводка на война на Наполеон. От 5 месеца се превземат гари, ел. централи, въглищни, после едните ги връщат, после другите пак ги вземат...Пародия заради комплексите на едно болно джудже и неговата свита.