46

Анонимен

преди 1 година

Другарката кога ще разбере че с всяка ваксинация кара вируса да мутира. Ако реша да я заколя как ще реагира ще седи и ще чака да я заколя ли. Не няма да седи а ще почне да се защитава. Така е и с вируса. Колкото се опитват да го убият той ще се спасява като мутира. Кога ще го разберат това след 100 години ли.

45

Анонимен

преди 1 година

Най-големият симптом на ковид е загубата на мозък!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда за ваксините.Ако бехме наистина свободни,да избира всеки за себе си какво да прави или не прави нямаше изобщо да коментираме.Но не сме свободни,властта е в политиците.Само една партия се обяви против задължителна та ваксинация.Новите избори са на прага.

43

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, че няма лоша реклама. Госпожата плаши.

42

Реклама

преди 1 година

Добре, че не си плащате за рекламите на този продукт. Щяхте да фалирате. Толкова реклама, а не и не - не се харчи това бе, не разбрахте ли? Калпава стока е, не върви. Спрете с рекламите.

41

Анонимен

преди 1 година

Фармацевтично придобита имунна недостатъчност. Или нещо подобно беше. Всеки сам да си прецЕня, само децата си не бъдете, моля ви.

40

доктор Xyz

преди 1 година

А тези които онанират може да ослепеят!

39

Един Българин

преди 1 година

Тая *** няма ли да я махнете? Смърди ви вестника от нея! Един загубил слух от 8 милиарда..е голям ПРАЗ!!! Имало еволюции на вирусите - ДОБРО УТРО!!! НЯмах нерви даже да дочета статията. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ в услуга на Копейкин, но да знаете че и той ще ви предаде ако почне да взима % от маски и набождане.

38

анонимен

преди 1 година

Около 8 години е оптималния срок за изследване въздействието върху организма на която и да е ваксина.

37

Серия

преди 1 година

има ли някъде информация за този търговски продукт - "ваксината", по колко в серия ще ги пускат, има ли награда ако събереш всичките от дадена серия, нещо бонуси. Или бонусите ще се изразяват в друго - всички с пета бустерна доза ще имат право да излизат от домовете си.

36

до 40

преди 1 година

не им е изгодно да спрат ваксините, я гледай ква пара пада. За съжаление..

35

Няма ли един

преди 1 година

Няма ли един мислещ разумен мозък да покажат по тв да каже, че "ваксинираните" умножават новите варианти варианти. Доказано е и всички факти от всички страни сочат това. Нека се пробва най-логичното - спира се "ваксинирането" и да се види дали ще се случи очакваното - да спрат вариантите.

34

Ямболски цървул

преди 1 година

Ковид пропагандаторите са навити като пружини.Умора нямат.Обаче накрая се чупят!

33

анонимен

преди 1 година

Ковида за колекционерски интереси ли е създаден?

32

Анонимен

преди 1 година

Грета Тунберг алармира, че издишваме много въгледвуокис, СЗО алармира за нова вълна през зимата - навсякъде алармисти врякат наляво и надясно колко неразумно живеем. Ох, знаете ли какво, алармисти, @айнаТа ви на всичките.

31

Новата ваксина

преди 1 година

"Няма данни дали ваксините дават резултати" - демек: нищо не знаем за новите варианти, но новите ваксини (за които още по-малко знаем) ще са ефикасни срещу тях. Ъпдейт на всеки 3-4 месеца. Бил Гейтс се убеди, че клиентела се връзва с постоянни ъпдейти. Първоначално беше с Windows - постоянно пускаха нови бъгове, за да има необходимост от нови ъпдейти и така ... същия принцип го прехвърлиха и на нас - изкуствения интелект.

30

Анонимен

преди 1 година

Тази женица като я гледам на какво прилича само си мисля - ваксината не прощава.

29

Анонимен

преди 1 година

Ковид на съществува - зимния ковид е грип, летния - летни вируси.

28

ЬЬЬ

преди 1 година

Все нови ваксини и все нови варианти на омикрон.Всъщност има ли изобщо някакъв смисъл от ваксинации.Те са само стимуланти на подварианти и харчене на пари,но да не се забравя-и забогатяване на много правителствени кръгове по целия свят, а хората.те вече са превърнати в опитни свинчета,мишки и разни други животинки. Те просто не влизат в сметката.

27

Iordan Ivanov geolog

преди 1 година

През октомври 2018 след тетове в Англия обявих карантина RED KILLER SYNDROM.. Засякох много преболедували развили имунитет . Разпознаваха се по изчеряване на лицата.. В Англия немаше поразени по поликлиниките и болниците.. нямаше и ръст на починалите..СЛед началото на диверсията КОВИД тази зараза се ползваше като страшна заплаха.. / Ваксинирани мои познати успяха да се преборят с RED killers в кръвта за броени дни през 2021..