108

Анонимен

преди 1 година

До препърс От началото на пандемията минаха повече от 2 години, света не пропадна, както те прогнозираха, не измряха ваксинираните, както те прогнозираха, а "антиваксърите препърси" си измислиха само нова дъвка, за да си пълнят безмисления живот.

107

препърс

преди 1 година

До 114-Говедата сега са по морето и ядът цаца 10лв порцията,акъла им е нула,теглят заеми да си купят панелка 5000евра квадрата дето повече от 500 не струва,теглят заеми за кола,за почивка за телефонче,*** дали тази зима или другата ще остане без фураж,а като нека ще има заколение за ***,от началото на пландемията много хора по форуми и коментари казват подгответе се,запасете се,учете,събирайте екип,*** мучи и гледа тъпо...

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 125 Русофилите явно имат доста опит с изненадите и "подготовката" за тях :)))))

105

Анонимен

преди 1 година

До Бай Илийчо Знаеш ли по какво те познаваш, че си пълно фалшименто? По това, че половината ти приказки са на книжовен език, а само разни отделни думички са "тежък диалект". Пълен фалшификат си, "бай" Илийчо :))))) Хората говорещи диалекти не говорят така. Провал яко. :))))

104

Анонимен

преди 1 година

Цени на тока за Европа към 25 юли 2022 г.:Швеция - 11 евро за MWh;Испания и Португалия - 158 евро за MWh;България - 461 евро за MWh.Дали още да продължаваме промяната в многострадалната ни Родина, или стига толкова? Това ли е внесената инфлация? Що лъжете? Инфлацията, че е световна е ясно, но в България е спекула.

103

Анонимен

преди 1 година

Нека. Много се радвам. Протести през 2020 без никаква инфлация, заради едно фалшиво шкафче, чупиха яйца,риба мятаха, свински уши....Поверието казва, че който хвърля храна гладен ще стои. Грях с кукли вуду пред МС. В деня с най-много починали се гавреха с вуду кукли и разнасяха ковчези. Малко им е...Сега забогатяха, щастливи са. Парите от протеста отдавна ги изпиха. Сега ще си ядат ушите. Сега протести няма. Всичко живо гледа като в хипноза. Мълчат като пукъл.Имало инфлация от вън ама дръжки.

102

Богаташ

преди 1 година

Изнежените джендърчета с промити мозъчета ще зъзнат ваксинирани вкъщи :)

101

Анонимен

преди 1 година

В момента сме в червената зона, но януари ще сме в тъмносинятаа.

100

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има и газови мерки, колкото по-малко газ има толова по ниска ще трябва да е температурата у вас и да ходите пеш.

99

Анонимен

преди 1 година

Киро, ако изпусне газове ще напълни Чирен на 100%.

98

Анонимен

преди 1 година

Урсулата ще ви остави да измръзнете пред това да ви позволи да ползвате въглища.

97

??

преди 1 година

Радееев , къде са танкерите на Киро , бе ? Ти ни натресе тези бандити .

96

Само да Питам

преди 1 година

Стадото Офчъици, какво си мислите, че няма да останете на студено, без топла вода и на свещи без ток?! не ви се вярва нали - ами те на това разчитат, че е толкова голяма, че няма да повярвате и да вмете мерки на момента!! вие така си мислехте и до вчера, че повече маски никога няма да сложите... чакайте още есента идва след само 1 месец... тогава вече ще е късно!

95

Бай Илийчо

преди 1 година

Ду 102 ! Бре гражданче от си ни затваряш плювалника ? От утре в Софето сте с пак с маски нъ устътъ вдругиден и тапи в гза моят ви турнът ! Кой е примитив бре ?

94

Анонимен

преди 1 година

Посредниците на Киро и Асен вкарват руски газ с над 30% по-скъпо. След новото поскъпване положението е сейбъл Мейбъл и ще удари над 50% по-скъпо от Европа. Разследване, съд и затвор!!!

93

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Нема страшно , европейци! Пари има бол и 10 хиляди да стане ЕЦБ ще отпечати .Нищо че хляба ще стане 10 лева

92

Анонимен

преди 1 година

неслучайно за да се възползвате от 25 ст намаление по бензиностанциите ви искат талоните - за да знаят към кого да се обърнат като връщате парите. ако не вярвате че ще ги връщате, зъболекарите ги принудиха да връщат ковид помощите докато не протестираха, което почти не бе отразено от медиите, нито факта че киро умното наруши договора като им спря помощите 2 месеца по-рано, за да храни покраинците

91

Анонимен

преди 1 година

Както казаха умните хора преди няколко месеца, гАвняният хобит с кафяв памперс ще прави всякакви номерца, за да ви вдига цената на газа!!! Но бъдете спокойни, ще стане както с петрола, скоро ще има доставки от другаде и Гавната на *** ще се размиришат...

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 104 Путин: веднага спрете газа на българите. Разтреперан слуга: ама ние вече им го спряхме. Путин: тогава кажете на нашите верни мегафони там да плашат българите с ново спиране. :))))

89

Боб

преди 1 година

А дали ще поискат да редуцирами отделянето на газ при консумация на боб с 15%? Да пестим газ не за друго..