82

Анонимен

преди 1 година

До Нане до Абе .. Нане, Вуте и други измислени герои ... :))))

81

Нане до Абе ..

преди 1 година

Абе ... чакай и се надявай !

80

У крайна сметка

преди 1 година

От Белгород ще се превърне в Црвена звезда !

79

Абе ..

преди 1 година

... какво стана с Вуте, дето се възмути така, че наричат руснаците фашисти? Щеше да ми показва поне едно нещо, което го има във фашистките режими, и го няма в Русия в момента, пък от 20 минути нещо никакъв го няма. Май е прочел, и се е убедил, че руския режим наистина е фашистки. Ето, един вече е просветен русофил. Много добре.

78

Анонимен

преди 1 година

Руските фaшизоиди са най-жестоките. Отвличант украинци и ги изтезават във филтрационни лагери в Сибир

77

Анонимен

преди 1 година

Държава която 40 години неможе да завърши 1 самолетоносач и в 21 век още разчита на параходи за флота си които като излязат на плаване са екологична катастрофа, убили са повече собствени моряци в аварии отколкото врагове в битка не е способна на нещо по сложно от производство на гофрирана хартия. Единственото нещо което Русия изнася и е произведено там е порноактриси, всичко останало е просто което планетата е създала там за да компенсира аборигенското им потекло.

76

Джон Рамбо

преди 1 година

Имаше един филм с Шон Конъри - На лов за Червения октомври. Подводницата приключи на кей в американско пристанище, руснаците пак пиха само една студена вода

75

Петел

преди 1 година

Уккраинския и Хърватския фашизъм имат дълбоки корени.Славата им от миналия век още им се носи.

74

братушките

преди 1 година

още не са извадили труповете на матросите от "Москва" от дъното

73

Путин она утонула

преди 1 година

Следващия "Курск"?

72

Сдавайся

преди 1 година

До последния бандеровец.Още много бой ви чака бандеровци.С Русия майтап ще си правите.Байдън и Зеленски ви погребаха.

71

Анонимен

преди 1 година

До Вуте "как осъвместяваш " Руски и фашистки" вземи да спреш наркотиците евроатлантико." Дай ми ЕДИН белег на Фашзма, който не е характерен за руския режим в момента. Слушам. Ти си.

70

Сата НАТО

преди 1 година

Просията значи заплашва цялото Човечество с планетарна "мрьсна бомба"..

69

Белгород !

преди 1 година

Подводницата която сложи краи на Студената воина. Вече няма кои да гони или дебне Посеидон. Краи, точка всичко приключи за Хамериканците и тяхните слуги остава им само злобата и феиковете.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 Индия скоро ще си иска парите от просия за това, че са им продали нещо, което не е това, за което са го представяли :))))

67

Анонимен

преди 1 година

Пак ли безаналогови руски оръжия, видяхме ги. 8 камиончета произведени 90-те години в САЩ покриха целия фронт в Украйна и Русия няма с какво да им се противопостави. Прехвалени те ц300 и ц400 се оказаха, че не работят срещу HIMRAS.

66

Анонимен

преди 1 година

А джо-дименцията и генералите му какво ще кажат за китайските ядрени супер-торпеда?

65

Н2О

преди 1 година

САЩ и РФ са като два настръхнали котарака, които издват смразяващи звуци! Не, че ми пука за тях, но сбият ли се, ще повлекат и нас в Бездната! Затова, най-добре и двете прогнили империи да се разложат и разпаднат самостоятелно, а ако повлекат и Британия светът ще въздъхне с облекчение!

64

Лека нощ децаааа

преди 1 година

Лека нощ деца .... Не аз си плямпам едно такова некви глупости, и те така "колегата" влезна на едни джинове и не излезна!Аз съм Сънчо ...ида от горица да ви кажа ...

63

Анонимен

преди 1 година

От хора които са отишли да плячкосват в Украйна, какво да се очаква...