166

от 176

преди 1 година

До Болшая непобедимая "Знаете ли, че Русия ни е използвала, като кръвно депо след всяка война с Турция - подмамвала е българите да се заселват в степите й" - Това е факт. Отговори ми тогава защо днес ти не обичаш братята си живеещи в Русия, но имащи българска кръв?

165

от 176

преди 1 година

До Болшая непобедимая "Като знаете толкова много, кажете ми защо българите са наричани татари в Татарстан." - Виж сега, ти ако си ми брат, как ще те нарича мащехата ти, ми е все едно. Аз ще те обичам както и да те нарича. Това не означава, че ще обичам мащехата ти. Двете неща са различни. Относно кръвното депо - да, така е. Това само подкрепя тезата ми, че огромна част от руснаците днес генетично са българи т.е. са свързани с нас и затова има много русофили в България... :)

164

Болшая непобедимая

преди 1 година

До русофилите:Като знаете толкова много, кажете ми защо българите са наричани татари в Татарстан.Защо Русия и касапина Путин твърдят, че Кирилицата е създадена в Македония? Знаете ли, че Русия ни е използвала, като кръвно депо след всяка война с Турция - подмамвала е българите да се заселват в степите й, а същевременно ни е ползвала, като бунище - изселвали са тук крадливите черкези.За Русия всичките прабългарски държави са били татари, ясно ли ти е?

163

от 179 и 180

преди 1 година

"Напрактика Точна на АвстроУнгарея трябва да се благодари за самостоятелната държава ...това обаме ич не е удобно за опорките в русииската ти ***" - За самостоятелна България трябва да се благодари на българите най-вече а не на руснаци австрийци или на който и да било. Независимостта (самостоятелността) си я обявяваме ние, а не австрийците. Това пасва ли на чуждопоклонническия ти манталитет или не точно?

162

Германец

преди 1 година

"Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие." -- Попил си рашисткия наратив, както комсомолски секретар попива устава на БКП. Машалла :)

161

Германец

преди 1 година

А *** се кълняха в тоя след речта му в Давос. Ко праим ся? :)

160

Waffen SS

преди 1 година

Русия ще помогне на украинците да се освободят от антинародния и антиисторически режим, каза министърът на външните работи Сергей Лавров на среща с постоянните представители на страните членки на Арабската ли."Съжаляваме украинския народ, който заслужава много по-добро. Съжаляваме за украинската история, която се руши пред очите ни, и съжаляваме онези, които се поддадоха на държавната пропаганда на киевския режим и тези, които го подкрепят, каза Лавров

159

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

158

Анонимен

преди 1 година

До Болшая непобедимая - И още нещо (от 176). Русофобите много ми напомняте на македонците. Свързвате патриотизма си с омразата към друга държава, което е повече от смешно. Патриотизъм означава да обичаш собствената си държава и народ, а не да мразиш или обичаш друга. Двете неща нямат нищо общо. Когато русофили и русофоби го проумеете, тогава може да претендирате, че сте патриоти. Дотогава обслужвате чужди интереси!

157

Анонимен

преди 1 година

До Болшая непобедимая (от 176) - Не ми споделяш нищо, което да не знам. Даже мога да допълня, че Австро-унгария и Русия сключват таен договор, според който не трябва да се създава голяма балканска страна и това преди Руско-турската война. Питам те отново. Ти за Волжка България чувал ли си? Щом си чувал и щом огромен процент от хората в Русия са генетично българи, тогава защо се учудваш, че има много русофили в България? От кръвта вода не става. Русофоб или русофил не е равно на българифил...

156

Кога ще свърши

преди 1 година

Украйна не може да спечели тази война. При тези загуби (100 убити и 500 ранени на ден според Зеленски, а всъщност са поне два пъти повече) до края на годината от украинската армия няма да остане и половината. Ще отиде ли Зеленски да воюва на фронта? Не, но приказва за война до последният украински войник.

155

Болшая непобедимая

преди 1 година

Как ченгето русофил позна, че аз съм момче?2. Ако сте българофили, кажете ми какво са казали Раковски, Ботев, Левски и Захари Стоянов за Русия.3.Знаете ли, че ген.Колев унищожава руските пълчища през 1 СВ в Добруджа.4.Знаете ли, че Русия е била против независима българска църква, и че е била против съединението на България.5. Знаете ли ...има стотици факти от нашата история, който доказват, че Русия винаги е била против интересите ни

154

Анонимен

преди 1 година

До Болшая непобедимая - Явно ти не я знаеш. Остави 1877-1878 година. Наясно ли си, че огромен процент от хората в Русия днес са генетично българи? За Волжка България чувал ли си? Е, щом огромен процент от руснаците днес генетично са българи, тогава защо ти е странно, че има много русофили в България? Оо, забравих, ти от история си нямаш никакво понятие. А иначе македонците са прави за нещо. Александър наистина е бил македонец т.е. българин, но точно с теб това няма смисъл да го коментирам...

153

юлиян

преди 1 година

До Болшая непобедимая ;Не,моето момче.В България точно за това има русофили,защото знаем и помним истинската история.И затова винаги ще ни има.Защото ''...Не се гаси туй що не гасне...''И никога няма да угасне,докато има достойни и умни хора,които не искат да бъдат превърнати в неблагодарни ***.А иначе...''шяхте'',или ''щяхме сами''.Освен да пукате по Нова година и рожденни дни,или най-много на някоя Чирпанска сватба,какво можете-''щяхме'',''почти''.До там ви стига тестостерона.

152

Анонимен

преди 1 година

поредния дър так избиващ комплекси от Русия за сметка на избити украинци

151

Анонимен

преди 1 година

Това заглавие е извадено от контекста. Казал е че Запада трябва да прегваря с Русия. В противен случай може да има война в която Европа ще загуби 40% от населението си. Според него Русия не е съгласна с разширяването на НАТО.

150

Болшая непобедимая

преди 1 година

В Македония има българофоби защото не знаят истинската история.В България има русофили, защото не знаят истинската история.

149

До Боби

преди 1 година

Така е, Боби. Така стана и със СеСеСеРето, сателитите, СИВ, Варшавский дагавор, просперитет, влизане в комюнизЪма с непобедимите и несъкрушимите СеСеСеРета и... продължението го знаят и децата. Това чака и Рассия, и рашистите... Краят е много близо и дори Китай ще се изкефи на агонията им. Марсианците също няма да им помогнат. На какво и на кого се надяват съветските фашаги? Lol

148

Анонимен

преди 1 година

ТАНЦУЙ РОССИЯ, И ПЛАЧЬ ЕВРОПА.

147

Анонимен

преди 1 година

168- АМИ до сега все един е печеливш. ПУТИН.