45

АМА ДА НЕ ЛЪЖЕШ

преди 1 година

До Микробиолозите - нали?? Интересно че по същото време публикуваха и изследвания, че на тройно прецаканите да се инжектират, имунитетът е ОТРИЦАТЕЛЕН спрямо този на хората с нормална интелигентност, които не са се инжектирали с измамни експерименти. Трикратно инжектиране води до СПАДАНЕ НА ИМУНИТЕТА И нарастване на вероятността да се разболееш и да боледуваш тежко! Което всеки мислеш отдавна е видял в данните от най-инжектираните държави! Всичко е пред очите ви! Хаити и Доминиканска република!

44

Микробиолозите

преди 1 година

От Йеил преди четири дни публикуваха резултатите от изследване на имунизирани хора в Южна Америка, Нова Зеландия, САЩ, Европа и защитата от ,различните ваксини, при новите варианти " Новавакс " ( белтъчна ваксина) 2 дози 93%, Бионтех- Пфайцер 3дози 75% 4 дози 80% , Модерна 3 дози 77% , 4 дози 83% . Изследванията на новата бивалентна ваксина на Модерна и Пфайзер която ще е налична в началото на октомври ,прогнозират защита между 90% и 96%.

43

Йосарян

преди 1 година

До Пламен Петков -но аз без да се инжектирам с експериментални терапии, заблуждаващо наричани "ваксини", също преболедувах изключително леко за три дни.. Вирусът, който принципно е изключително лек, освен за много възрастни и слаби хора, и то конкретно ако ги докопат "докторите" в болниците и ги уморят с три антибиотика накуп. Язък ви за медицинското образование, ако не ви е научило да внимавате в документацията на медикаментите и в клиничната картина на болестите.

42

Анонимен

преди 1 година

За какъв ... се ваксинирах, шиле?!

41

Анонимен

преди 1 година

Това сеяндурче още ли не е разбрал че никой не го ее за слива. Не му ли стигат милионите от застраховката на жена му още ли иска. Вместо да си гледа старините да си харчи милионите седнал акъл да дава На всичкото отгоре е пак на държавна хранилка към софииска община пак му плащаме заплата. Айде спри се бе сеяндурино стига плаши бабите че някои починаха от стрес.

40

Пламен Петков

преди 1 година

До Анонимен Драги Тома Неверни. За съчинението- пред името ми има едно д-р. Мога да си напиша номера с разрешителното и регистрацията в РЗИ Пловдив. Аз също бях с Ковид, но при мен премина за три дни.Предполагам благодарение на ваксината. Колкото да моят приятел Гроздан Темелков , моли се да не заболееш като него.

39

ПроСоТо

преди 1 година

Шиле каже:-"Проветрявайте парковете и Витоша,не бъдете пораженци оти О"Микронов не дреме!"../не е ли сладък?/..

38

Анонимен

преди 1 година

До Пламен Петков Пламене, то с такива приятели като теб, човек ще се поболее и без вирус!

37

До Пламен Петков

преди 1 година

Така е. Повечето хора изкарват леко вируса, но не се знае какви са последиците за тях - вируса е нов и неизучен. Сега около 2% от заразилите се умират, а преди Омикрон бяха 5%. Сега около 6% от заразилите се го изкарат тежко. Твоят познат е изтеглил късата клечка.

36

леле, втръсна ми!

преди 1 година

Новинарите не са виновни, но само гадни фейсове из сайтовете - просто Крадльо, непоносимата Нинова, глутницата ковидари пак наскачаха с лъснали за нови комисиони очета... bahti тинята!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Бай шиле, верно ли британците плащат по 120 хил паунда на жертвите на препаратите, които вие казвахте,че са безопасни?

34

Анонимен

преди 1 година

"симптомите са гърлобол, отпадналост, хрема. "Инкубационният период е 3-4 дни от заразяване. При някои започва само с температура" ???? Докога ще говорим за тази ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКА НАСТИНКА? За какво ще се "ваксинираш" срещу три дена хрема и болки в гърлото? ПОБЪРКАХТЕ НИ БЕ ГАДОВЕ???

33

Анонимен

преди 1 година

И този изпълзя от дупката си.

32

Бягай

преди 1 година

да си провериш простатата и не се занимавай с неща, които не са ти ясни!

31

ПроСоТо

преди 1 година

ааа,Нелито-моята фенка била..За това изобщо даже не ме и пусна..Ай лов ю,дарлинг!

30

Анонимен

преди 1 година

При новия вариант има инкубационен период около 5 дни. В началото има едно леко "гъделичкане" а после "дращене" в гърлото. Не парене в гърлото и болка при преглъщане а едно постоянно "дращене". След два дни започва промяна на гласа. След още два дни вече покашляте и първия ден може да почувствате лека болка в дробовете при кашляне. На другия ден кашлицата вече е по влажна. Хремата е обилна. Кихате. Може да имате слаба треска. (да ви е студено). Умора. След 3 дни вече сте добре но все още с хрема

29

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от хора мислещи се за по-знаещи от специалистите и разнасящи вируса. Те са за площадите и камъните.

28

Анонимен

преди 1 година

До Пламен Петков - даа и аз обичам да си съчинявам и да лъжа хората с измишльотини. Но малко смешно става вече, трета година сме с Великия Страшен Ковид, и все така единствено проповедниците на Светата Вацина непрекъснато имат по някой познат да е изкарал ултра-мега-тежко ковито, всички останали го карат като лека настинка и забравят.

27

Анонимен

преди 1 година

"да не се събираме на едно място" - Е, хубаво де, ще се събираме на много места. И без това само на едно място омръзва.

26

Анонимен

преди 1 година

Аман от шарлатани, шамани и некъпани математици - на площада и с камъни, болни мозъци ...