212

Анонимен

преди 1 година

От записа на ''ДБ''и изказването на Слави Трифонов аз разбрах,че всички от безсмислената четворка за съставяне на правителство искат назначението на Рашков за да го използват за БУХАЛКА против хората които не ги поддържат.Разрива между тях идва от това кой ще ползва повече БУХАЛКАТА и кой по-малко.Нищо друго не ги разделя. Народът е последната им грижа.

211

Анонимен

преди 1 година

Итн вън, никога повече в парламента. Безхаберници.

210

НАЙ-СКАНДАЛНОТО

преди 1 година

НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ Е, ЧЕ ТОВА СТАДО КОЕТО Я ОБИТАВА НЯМА НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ОГРАМОТИ И ПОУМНЕЕ, ТО ЗАВИСИ И ЩЕ ЗАВИСИ САМО ОТ МАНИПУЛАТОРИ (ГЕРБ,ДПС,ИТН,ВЪЗРАЖДАНЕ) КОИТО ЯСНО РАЗБИРАТ НЕГОВИЯ УМСТВЕН НЕДОСТАТЪК И СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НЕГО ! РОБИ СТЕ И ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ РОБИ НА ПРОСТОТИЯТА ! В ЗАПИСА НЯМА НИЩО СКАНДАЛНО, ЩЕ ВИ ПОВТОРЯ СКАНДАЛНО Е ВАШАТА ПРОСТОТИЯ !

209

анонимен

преди 1 година

Аз пък изслушах декларацията на мутрата чалгарска много внимателно и НИЩО не разбрах от това което се опитваше да сглоби като изречения, само разбрах едно, че никак, ама никак не е умен и явно всичките му предавания и пари са от мазненето му към мутрите от 90-те за което има стотици снимки и клипчета какъв подлизурко и мазен плъхок е !

208

Аз промяната

преди 1 година

Излязоха платените бързо бързо се организираха НЯМА НИКАКВА ЛЪЖА ДИРЕКТНО ДБ СЕ САМОРАЗОБЛИЧИХА ДИРЕКТНО В РЕАЛНО ВРЕМЕ А ВИЕ ОЩЕ ДРАСКАЙТЕ ПЛАТЕНИТЕ АКО ИМА ОЩЕ ШАРАНИ ДА КЛЪВНАТ НО ПРАЗНИТЕ ПИСАНИЦИ СА ЕДНО А РЕАЛНОСТТА СЪВСЕМ ДРУГА В МАГАЗИНА НАПРИМЕР.

207

Всичко скандално

преди 1 година

в този парламент произлиза ГЕРБ,ДПС,ИТН и Възраждане хайде бъдете реалисти, стига с това навеждане пред политически шайки, кое е по-важно за вас България и добрият живот който се опитват да ви предоставят истинските и почтени политици или манипулациите, измамите и кражбите на престъпните политически формации определени от НАРОДА като ОПГ-та ! Какво искате определете най-после да бъдете българи с разум или както светът ви разпознава като овце !

206

Аз промяната

преди 1 година

Поздравявам Слави макар че никак не ми допада но излезе и смело разбута белите нулеваци а те направо в ступор треперят от безсилие че лъснаха истинските и лица Незабавни избори този парламент е нелегитимен видя се какво наистина правят избори оставка избори

205

Лъжа!

преди 1 година

В записа няма нищо скандално, абсолютно нищо! Но за Сакатото учиндолско чудовище беше удобен повод, за да взриви сформирането на правителство, което щеше да е удар срещу мафията и мутрите, разбирай - срещу сарайско-банкянската престъпна шайка, която сакатото учиндолско чудовище отново перфектно обслужи! Не, новата ни история не помни по-голямо унижение за народа и държавата и по-голям позор от този, предизвикан от психично болния, отвратителен и гнусен чалгар! КОЙ ще гласува за един луд?

204

Анонимен

преди 1 година

Това с записа е е активно мероприятие на Герб но не чух нищо скандално Герб пак се изложиха но забавиха Рашков защото ги тресе от страх мафията пак спаси кожата ще видим докога

203

Аз промяната

преди 1 година

Нищо Лъжливо не пиша 192 като вас белите лицемери от подмяната искат си бухалка пъпъ дб ясно е казано и за имитация и бавен на преговори за да могат още да задържат мандата да си назначава свои много важно да се види чуе огромното лицемерие на тези бели Мутри аз на ушите си вярвам и най вече на това което е сега неистово желание пенсионер комунистически следовател да го наредят че и правила специално за него творят е това ли е лъжа 192

202

Анонимен

преди 1 година

Нищо скандално няма в тоя запис относно ИТН доверието е загубено и аз лично се притеснявах от това че ако направят пак коалиция точно посред зима може да бутнат правителството и да стане по лошо от това положение в което сме сега по добре е да има нови избори и да се приключи с това ИТН завинаги

201

Анонимен

преди 1 година

Нищо скандално няма в записа. Много шум за нищо

200

до 220

преди 1 година

В реално време е по радио ДАРИК, от кога радиото имат екран, че си го ГЛЕДАЛ ?

199

Нормален

преди 1 година

ЛайФа го гледах в реално време.Преди това обсъждаха Гемкорп в същата зала.Просто камерите не бяха изключени и чухме и видяхме какво си говориха ДБ.Да търсиш световна конспирация в тази ситуация, е леко казано наивно.

198

анонимен

преди 1 година

Не е истина колко заблудени са тук пишещите защитници на един самовлюбен, лицемерен и в много топли взаимоотношения с всички бандити от 90-те чалгарин Славчо, просто не е за вярване как никой от тях не умее да разсъждава, а чинно и покорно е заел поза "паркет" със задните си части към чалгарчето манипулатор ! Каква почтеност към измислен музикант и противен ръмжащ микрофонист ? Как един "сценарист" не се опита да му спре простотиите и това ако не е диктатура тогава какво е ?

197

Анонимен

преди 1 година

лъжливи,тедоучили,развратни,мафиотизирани,задкулисни,дрогирани..вън

196

Анонимен

преди 1 година

До Нормален "Да сме точни.Нито ги подслушват, нито ги записват.Течеше си на живо по Дарик." Няма как да си "точен" когато разпространяваш ОЧЕВИДНИ ЛЪЖИ. Лайвът си могъл да го гледаш В РЕАЛНО ВРЕМЕ. Това, което сега можеш да видиш е ЗАПИС. А ги "подслушват", защото НИКОЙ не е оторизиран да излъчва или записва ЗАКРИТО заседание на парламентарна група без нейното съгласие.

195

Анонимен

преди 1 година

Предаването на Кардашияните гледах.

194

Нормален

преди 1 година

Истината е , че се оср.ха.

193

Анонимен

преди 1 година

До Чувай уьо ""ако ще правите бухалка за изборите, нека поне да сме в коалицията, а не да ни свалите изборния резултат"!" Ц, не "казаха" това. ТОШКО ЙОРДАНОВ: "Ако КПКОНПИ ще е бухалка, НИЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ В КОАЛИЦИЯТА, КОЯТО ТАЗИ БУХАЛКА ЩЕ Я УПРАВЛЯВА." Край на цитата. Край на ИТН.