80

Здрасти бананоядци!

преди 1 година

Не харесвате народната република, сега сте на разграбването...публика!

79

стоката на пазара

преди 1 година

Токът за бизнеса поскъпва с над 22%. Разходите за производство растат драстично. Работодателите са принудени да освобождават стоката наета от пазара на труда и да търсят варианти за наемане на по-евтина стока.

78

Анонимен

преди 1 година

Картинката е следната: кашон в кашон в кашон в кашон и най-вътре българин с телевизор слуша речите на вожда си Радев, които го сгряват ли, сгряват. Отгоре вместо крушка през портрет го следи зоркото око на Биг Брадъра Рашков. Отстрани представители на управляващите партии в погребални косгюми чакат да му палнат свещичката. Топло и светло в тунела към Рая. Така се забавляме ние. Друго не дават.

77

Анонимен

преди 1 година

до 97 за топла вода стават идеално, може да си минават и облаци.

76

истина

преди 1 година

Реалната инфлация не е 15 % а е над 35 %- това е увеличените цени на храните, лекарствата и горивата. Ако БСП състави правителство на лъжци и крадци, инфлацията до септември ще стане 50 %. Вече не се говори за корупция, а за кражба от енергията и горивата от управляващите. Искахте промяна, получихте измама.

75

Ненов

преди 1 година

Тези от снимката да дават съветите си на Бойко Борисов как ще си изплаща облигационните заеми. Ще му помага Владислав Горанов и Кирил Ананиев. Те нали бяха министи в правителствата му.

74

До 9

преди 1 година

Не повече от 3 минути и през седмица, две!

73

Анонимен

преди 1 година

Монтирайте соларни панели на всеки блок и ето ти пестене от сметки. Навън е 37 градуса. Използвайте естествените източници на енергия.

72

Анонимен

преди 1 година

А ти господин Щерьо Ножаров, дето ни даваш тези съвети, ти от какви забавления ще се лишиш? Дай личен пример!

71

Анонимен

преди 1 година

До 86 На перките ние плащаме 500 лв на мегават . От пазара вземат да речем още 100 - 250 лв мегават . Тока от АЕЦа струва 50 лв за мегават . Смисъла е АЕЦ а да е основна мощност а перките да се включват само като се повиши потреблението и точно тогава ако няма вятър никва файда няма да им плащаме по 500 лв рекет . Освен това повече от 25 години нямат живот щото са направени от нетрайни евтини материали . Ама има ,,членство,, А нали то е по важно от икономиката ?Значи няма да има икономика.

70

Нагъзян Изотзадзе

преди 1 година

Както изглежда на изборите Кирчо и Кокорчо ще вземат по-малко гласове и от Слави Трифонов!

69

Анонимен

преди 1 година

Да, бе да е сега веднага

68

Евроатлантически

преди 1 година

ценности: да мръзнем солидарно с бедните германци, французи и испанци!

67

Анонимен

преди 1 година

Грешката на комунистите беше че трябваше да направят фабрика за банани щото по наще земи има много май.муни :))) Да продаваш 10 пъти по скъп ток от перки на хора които си имат АЕЦ е като да продаваш хладилник на ескимос .

66

Гиб Мелсън

преди 1 година

Не сме си представяли така евро атлантизма.

65

Анонимен

преди 1 година

Мисля първо да счупим главите на тия, които ни докараха дотук .

64

Здрасти бананоядци!

преди 1 година

Сладки ли са бананчета?! А тоалетната хартия за която също скачахте, няма да ви трябва много-много!

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71, ето един който разбира, че пестенето не струва! И това е точно онова, което написах когато дадох пример с 5К :) Който разбрал, разбрал. Другите да се обясняват цял ден с непоискани съвети!

62

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

С ДВЕ ДУМИ ЛЯГАЙТЕ И УМИРАЙТЕ. А ДОГАН НА РОСИНЕЦ ЩЕ СИ ПЕЧЕ МИРИЗЛИВИЯ Г---Ъ---З. И ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66, съмнявам се, че си разбрал :) Колко контакта имаш в ЛИ, колко в сметката няма никакво значение. Съвет не си искал. Точно обратното, даваше съвет :) За това си получи и конкретния отговор. Поста беше констатация и е написан за да се замислим всички какво ни чака :) Сега дали стана малко по-ясно? Всички се варим в един казан и вместо да даваме съвети можем да водим конструктивна комуниакция. За съжаление българското общество е токсично и не разбира от конструктивна комуникация :)