142

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 155 "Наполеон Бонапарт" Бонапарт е нашокал ряпата на рашките и е влязъл в МаЦква.

141

Анонимен

преди 1 година

Значи целия източни на информация, на който се базираме, е статия в американски сайт? Някой провери ли я изобщо преди да я пусне през гугъл транслейт?

140

Анонимен

преди 1 година

За призрака на Киев също пише в руските вестници, главно в хумористичната рубрика.

139

Анонимен

преди 1 година

Само хора, които не са гледали предавания с руски анализатори, могат да пишат и да се връзват на такава елементарна антируска пропаганда. Избщо не си заслужава да се хабя за тях.

138

Анонимен

преди 1 година

Теория ... и т.н. ... всъщност, обичайните пропагандни глупости от западната пропаганда. Кой им измисля плоските истории, защо считат за нужно да ги убликуват и разпространяват? Просто са смешни с тези истории, да не кажа, че са си жалки. Да, факт е че тъпчат украинските войници с наркотици преди бойните схватки, но това не пречи руснаците да ги мачкат като валяк.

137

Анонимен

преди 1 година

"От всичките ми сражения най-ужасно е онова, което се случи под Москва. В него французите се оказаха достойни да спечелят победата, а руснаците си запазиха правото да бъдат непобедени От петдесетте ми сражения, в битката под Москва французите показаха най-голяма доблест и пожънаха най-малко успехи." Наполеон Бонапарт

136

Аргатин

преди 1 година

Украински въоръжени сили победно отстъпват, а руските войски позорно настъпват. ;))

135

Анонимен

преди 1 година

За нивото на статията може да се съди по самотното и - кратко в заглавието ;)

134

Анонимен

преди 1 година

Тази конспиративна теория е измислена в щаб квартирата на Възраждане. И ний сме дали нещо на света...

133

филм

преди 1 година

Кой е тоя филм или сериал и къде го дават ?

132

Другаре,

преди 1 година

Преди да критикувате нашата журналистика, си сверете Сейко-Сергейковците по Западно точно време - може и по Гренич, дето селяните му вика Грийнуич, щото "така го пишело в БеГе речниците". Lol

131

Анонимен

преди 1 година

Прилича на "новина" измислена от ПР-екипа на Зеленски. След като стана ясно, че наемниците отказват да се бият за Украйна и масово си тръгват, след като във всички държави има украински "бежанци", които са в боеспособна възраст, но са избягали, за да не се бият за Украйна, на Зеленски вече не му остава друго, освен да плаши гаргите с филмови измишльотини. А и вече бяха показвали кадри от Междузвездни войни, представени за "кадри от войната" :)))

130

Анонимен

преди 1 година

До Упсьььь... Wow, уууупс... Я напиши в Гуугл лентата, Russia accuses Ukraine of using 'mutant' soldiers !!! Чети и пълней, зяпай и мисли, ако можеш, защото НЕ е само от Комерсант. Mуа-ха-ха-ха....

129

Митев

преди 1 година

Ние също сме имали "войници-мутанти" Това са героите от Шипка, Сливница, Първа конна дивизия на ген. Иван Колев, богатирите от Дойран, Одрин та до Драва.

128

Гошо

преди 1 година

Не бе, не са мутанти. Просто се опитват да си защитят Родината от хуните на 21 век, които искат да им откраднат земята.

127

жълтини

преди 1 година

Според статия в Daily Beast Русия твърди, че...А тази статия посочила ли е КОЙ по-точно е руснакът, който го е казал

126

Илич

преди 1 година

Рядко *** статия-това е женско,с хормонални проблеми и счупен вибратор.бе купувайте си повече батерии бе,какви са тия идиотщини.

125

Анонимен

преди 1 година

Източникът е КОМЕРСАНТ. Тези дето питат откъде е инфото, да не би да работят на съветски кампутери и пишат с краката си, че не могат да намерят броя на Комерсант преди ДВА (2) дни. Моля, не се излагайте. Досега мислех, че след Бай *** е настъпила еволюция, но - таратанци...

124

Капитан Кокаiне

преди 1 година

"Според статия в Daily Beast Русия твърди, че Украйна е успяла да отблъсне настъплението ѝ, защото е създала войници-мутанти"????... Дайте ни линк с тези твърдения на Русия иначе ставате за смях! А и без статии на партийния печат знаем, че "серума" им идва от Колумбия и се шмърка. Но и той не помогна с нищо.

123

Анонимен

преди 1 година

Страхотна журналистика имаме. Източници yahoo и авторката, която предполагам не е мръднала от компютъра. Прилага се тест за интелигентност. На повярвалите на станията - първо на лекар, после книжки.