29

Няма случайности

преди 1 година

Ами, нали за това работят проруските партии заедно с Радев: да смачкат парламентаризма с множеството поредни кризи, за да може да дойде и да "предложи" да му направят президентска република за да си управлява авторитарно? Той вече се изпусна преди около година, че било време да предложи "своя" Конституция. Спомняте ли си? Да не мислите, че случайно му дойде да го каже?

28

АнонимеН

преди 1 година

ДА В ОПАСНОСТ Е ДЕМОКРАЦИЯТА , ЗАЩОТО ЗАСЕГА СЕ ОЧЕРТАВА ДА ИМА НОВИ ИЗБОРИ С МАШИНИТЕ БЕЗ НИКАКЪВ КОНТРОЛ НАД ТЯХ И ТАКА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ ОТ ИМАЩА РЕАЛНО ПОД 5% ЩЕ СКОЧИ НА 25% ОТНОВО БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАШИНИТЕ С ОТКРАДНАТИ ГЛАСОВЕ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ ! ИЗБОРИ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ИЛИ ДА СЕ СРАВНИ И СЪДЪРЖАНИЕТО НА РАЗПИСКИТЕ С РЕЗУЛТАТИТЕ ДАДЕНИ ОТ МАШИНИТЕ!

27

Анонимен

преди 1 година

Демокрация и свободата на личността са порблем само за мързеливите които не искат да се развиват и си мислят, че държавата им е родител. Те искат хуавите неща на запада, но да им се дават даром

26

Анонимен

преди 1 година

С пъти е по-добре свободата и демокрацията от Русия и там другите производни. Иран, Китай, С.Арабия. Не случайно по-богатите от тия страни се изнасят към "лошия запад" и пращат децата си там да учат и живеят

25

Анонимен

преди 1 година

До Няма такова животно!Прав си за глобализма, но лошото е, че няма мърдане от него.Мечо Пух е най-големият поддръжник ики проводник на глобализма..

24

Истина

преди 1 година

Демокрацията не е в опасност, тази демокрация е опасна за хората. Сега всеки има претенции и никой задължения защото нещо или някой го накърнява. Демокрация на необразованите и на алчните!

23

ДДД

преди 1 година

До БългаринИ аз предпочитам Свобода пред тоталитаризъм. Но Свобода без гарнитурата - безпаричие, несигурост, чалгизация, опростачване и наркомания.

22

Анонимен

преди 1 година

В Русия никога няма да студуват и да гладуват и да карат колела. И няма да се хранят с насекоми и изкуствени смески. В Русия винаги ще ядат пшеничен хляб, месо, яйца, плодове, зеленчуци.

21

Българин

преди 1 година

Проблемът е, че демокрацията ни е фасадна, а требе да ни дойде една бек-руум демокрация ако искаме да се оправиме.

20

Анонимен

преди 1 година

Да живее цар Радо Шишарката и Чалгарската твърдина! Крепост Чалгария! Всички крепостни селяни да се явят в чалготеките за политическа турбофолк пропаганда! Един народ! Едно ферари! Един турбочалгапопфолк Фюрер!

19

Анонимен

преди 1 година

Между демокрация и комунизъм няма разлика!Същата измама!

18

Анонимен

преди 1 година

Демокрация е когато народната воля се следва. Тук никой не следва народната воля. Половината депутати на ИТН вече не са от ИТН ама са депутати. Тях никой поименно не ги е избирал. Хората са избрали ИТН (колкото и заблудени да са били), волята на народа е ИТН, ДБ, ПП, БСП да управляват, ако ИТН излезе от коалицията, това също е по волята на народа. Ако вота на недоверие мине това също е народна воля. Ако правителството е паднало значи е време за избори понеже народните представители са решили!

17

Българин

преди 1 година

Аз много обичам демокрацията. Страхувам се, че отново ще се върне договора с Газпром и отново ще станем роби на Путин. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

16

Анонимен

преди 1 година

У нас е било предимно фасадна демокрация, без да се броят два малки периода с демокрация. Единия 9 месеца, а другия 4 години. Другото е мутро-трифоновщина.

15

Анонимен

преди 1 година

До Демократ-И къде е тая система да я видим и чуем, а не да пишеш общи приказки. Явно чуждо поклонничеството за теб е критерият....

14

Анонимен

преди 1 година

Твърда ръка ? Трудна работа в България.Народите, както и хората са различни. В Русия и днес вярва, че Путин е Бог или поне, че има свръхчовешки способности.При нас нас, още преди 40 г , хората се подиграваха и разказваха вицове на бившият ни диктатор. Самият той също не се взимаше на ериозно и си знаеше, че е обикновен селянин.Различните държави са на различен етап в еволюцията на хората.

13

Анонимен

преди 1 година

Коя демокрация бре? Смехории...

12

П.К.

преди 1 година

- По-изморително??? ///Не, не. Реалната картина след всички катаклизми от прехвалените п.п. не е изморителна. Тя е катастрофална, апокалиптична. До сега България не е имала и тук не са се пръквали подобни екземпляри. Не е необходимо тук да повтарям зловещите деяния, абсолютно неадекватните им решения и действия. Те се знаят с всички подробности от цялото БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО. Приканваме задкулисието да си прибере своите си рожби и да им търси други места за инсталиране и за нови подвизи. БАСТА.

11

Българин

преди 1 година

Демокрация не съществува. Това е маркетингов термин на прослойката, която държи властта. От гръцки "воля на народа". Ами хайде нямай ресурси и да видим волята на народа.

10

HELL

преди 1 година

" Без кабинет, пред избори, търсене на твърда ръка - в опасност ли е демокрацията?" - правилния въпрос е КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!