118

Анонимен

преди 1 година

Лидерите на ЕС като кyчка визитарка по целия свят просят газ някой да им продаде. Но газ просто няма, защото вече е договорена. А и да има, защо при това положение когато те така са закъсали и молят за доставки, да им го продават евтино.

117

Урсулата

преди 1 година

Важното е че дадохме на Путин да разбере, да види добре ли е, хак да му е че не му купуваме газта.

116

Анонимен

преди 1 година

Русия доставя близо 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. САЩ могат да доставят 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намери, но и това е нещо. Азербайджан 7-8 милиарда куб.м, като 6 остават в Турция, и обеща на Урсула да помисли до 2027 уж да ги удвои. Катар и Алжир заявиха, че не могат да увеличат, нямат повече капацитети. ЕС ще може да разчита максимално на 20-25 милиарда куб/м газ да замени 200 милиарда куб/м руска газ.

115

Манипулативна статия

преди 1 година

Манипулация, която се опитва да очерни Русия. Това не е "руски" капан, а капан, който Западът сам си направи и влезе в него. Помислете какви лидери ни управляват...

114

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е виновен

113

Анонимен

преди 1 година

Жозеп Борел на срещата на министрите на външните работи : "Дезинформацията е оръжие на войната. ЕС създава механизми за подвеждане към отговорност на тези които подриват демокрацията и европейските демократични институти с помоща на дезинформация"

112

В ЕС

преди 1 година

В ЕС няма да има протести срещу сдуда и обедняването. Всеки който протестира ще бъде жестоко пребиван и въдворяван от органите за защита на демокрацията. Това беше вече отработено почти във всички страни от ЕС с ковид протестите.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 122 Нямат влияние тези държави . Затова направиха пътека САЩ към Венецуела , затова тръгнаха да свалят санкциите от Иран . Защото се оказа ,че няма от кого да купуват петрол за част от рафинериите си и айде пак .......... от Русия . Кой нормален човек би постъпил така

110

Русороби,сър

преди 1 година

Абе какъв студ какви ледени епохи ви гонят бе?! Какво ще направи Путин, ще ми спре газа на климатика ли? АХАХАХАХ колко сте простти тука не е истина просто

109

Бъдещето

преди 1 година

Русия изгражда своето бъдеще изхождайки от позицията, че санкциите срещу нея никога няма да бъдат вдигнати и отношенията със запада никога няма да се възстановят. ЕС гради своето бъдеще от позицията, че до дни, дори до часове Русия ще рухне и пак ще потече евтин газ, или до дни дори до часове зелената сделка ще проработи и всичко ще мине на зелени енергии, и до дни дори до часове ще дойдат други доставчици на евтина газ.

108

Анонимен

преди 1 година

Бабо Урсула где така тичам Владимире за дърва. :-)

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Иран, Русия, Китай, Северна Корея и Венецуела налагат санкции върху САЩ и на хартия са много сериозни. Но на кой му пука, какво влияние имат тези държави та да направят мазало със санкциите си хахахах ах аха ххааха ах хаа х аха колко смешна е русофилската логика, пак не са разбрали кво става. Мислят си че има някаква наддържавна институция за налагане на санкци хах хах ах ахах аха хах ха ахахха ха ах хах ахах ха ха не мога повече заклевам се!

106

Анонимен

преди 1 година

Зелените утописти ще разберат къде зимуват раците.

105

Анонимен

преди 1 година

До 3/118 "Според статистиката газовата потребност е нищожна в България кво квичите?!" ***, щото господаря им така ги е научил: че без него не могат и изпадат в панически пристъпи, когато е заплашен да изчезне от България.

104

Анонимен

преди 1 година

С приятели като САЩ и Британия на ЕС не му трябват врагове какво оставя да се зъбят на Путин.

103

3

преди 1 година

Абе Меркелица е виновна с нейните идиоттски зелени сделки дето набута всички с тоя газ. Според статистиката газовата потребност е нищожна в България кво квичите?!

102

Анонимен

преди 1 година

До до 106/115 Циркове на неграмотни хора.

101

Анонимен

преди 1 година

До Василев "Планетата и животът във Вселената ще загине без руска газ и българските платени русофили-хибридни мишки" Особено без тях :)))) Един преди година и нещо съвсем сериозно ми обясняваше, че бил някакъв уникален генофонд и без него Човечеството щяло да пропадне :))))

100

до 106

преди 1 година

Не прочетох добре какво си написал, но то е понеже инверторните климатици за мен отдавна не са нещо специално. Реших, че има интериорни климатици, като интериорни дизайнери, модерно е. Пък и за хора като теб какво значение има дали карат А7, Х7 или Q8? Дето се вика, всичките са трошки, нали така? Впрочем, БМВ имаха и велосипеди едно време. Може още да имат, потърси.

99

Анонимен

преди 1 година

България е много слабо зависима от руския газ и не мога да повярвам колко се е скофтил матряла та да вярва на подобни опорки!