13

Анонимен

преди 1 година

Все ще се разберете да има правителство, няма значение кой ще е премиер, обаче няма да издържите дълго и ще се скарате пак за пари или за няколко минутки слава от трибуната на НС.

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя ако продължават да го дават по медиите,ще си намразя Родината.Като му гледам долнопробната и подла физиономия,тази година може и да прескоча Верноморието.

11

Lina

преди 1 година

Днес при лора - късия, потен, зачервен и нервен се караше предимно, просто защото въпросите не му бяха угодни?От интервюто стана ясно, че гроздан- брокера ще остане(ако те са част от управлението).Ще продължи с работата си за " бебетата " му. За Капитан Андреево пък щял късия да съди всеки , който посмее да говори на тая тема. Не харесват никой и нищо, те определят кой.Техния глас най - важен и тежък.

10

Анонимен

преди 1 година

Тошко се усмихва радостно,защото удари джакпота от играта "Златните Сараи". И спечели къща, спортна кола и двуседмична почивка в Росенец

9

Хари

преди 1 година

Тошко Африкански не мисли,че....Много правилно,може да го заболи главата!Част от човекът оркестър,част от чалга изветрянето на Славчо!Част от многото политически наноси.

8

пери

преди 1 година

Голям напън ще се напъват сега на Славиту хората някак да останат във властта поне още малко, щото на нови избори ще изпаднат безславно и парламента ще го гледат само отвън или по тв-то.

7

Хари

преди 1 година

Тошко Африкански не мисли,че....Много правилно,може да го заболи главата!Част от човекът оркестър,част от чалга изветрянето на Славчо!Част от многото политически ***.

6

Анонимен

преди 1 година

Само професионалните турбо-чалгари ни липсват.

5

Анонимен

преди 1 година

Вдигайте си чукалата и се омитайте.

4

Star

преди 1 година

Слави!!! *** и си прибери версиите! Такива миризливи ги изака,че след теб ще трябва да се рине гюбре поне още 5-6 години.Къде си Слави? Покажи се от дупката си!***.Заради тебе нямаме вече от 15 месеца правителство!

3

Анонимен

преди 1 година

Ако са на задна линия, защо ПП са ги държали тия експерти на задна линия досега и защо са пуснали на предна неразбирачи.

2

Анонимен

преди 1 година

Тошко седи и мисли, седи и мисли. По едно време гледа само седи.

1

Маркс

преди 1 година

Такъв *** като Тошко пред портретите на Ботев и Вазов изглежда абсурдно,нелепо и обидно!