38

Анонимен

преди 1 година

До 37 Те и сега не ни мразят. Тези на протестите там не бяха "македонци".

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 "И викате сега македонците ще ни заобичат, ха-ха- ха?" Никой не иска от тях да ни "заобичат". Все пак става дума за различни държави, не за булка и младоженец. :))))

36

До 33

преди 1 година

Ако ти се смяташ нормален, отиди на психиатър. Промити, изядени от злоба мозъци. И се наричате хора!? Не сте! Дано ви се случи същото. което се случи в Южна Украйна и спасение да не видите!

35

Анонимен

преди 1 година

До България умря Я дай информация какво точно в "решението" от 2017 е "заличено" и, естествено, източника ти. :)))

34

Анонимен

преди 1 година

И викате сега македонците ще ни заобичат, ха-ха- ха?

33

Европеец

преди 1 година

ЕС не може без ресурсите на Русия, но те трябва да са евтини. Русия не можем да я унищожим военно, но можем да я унищожим икономически с постоянни санкции и като я притискаме и задушим от всякъде с НАТО и враждебен обръч. За това е важно Македония да влезе в ЕС. Ако Русия не бъде унищожена и разделена на няколко демократични страни, на ЕС може да се сложи кръст както в икономически, така и в политически смисъл. В този смисъл всеки който се противопоставя на Македония работи за Русия, значи е враг на ЕС и може да бъде изключен от ЕС.

32

България умря

преди 1 година

Третата българска държава окончателно умря на 24.06.2022 г. - 2 телефонни обаждания (едно от френското и едно от американското посолство) бяха доататъчни, за да се заличи решението, взето през 2017 г. от парламента на бивша България

31

Анонимен

преди 1 година

Макрон: Упражнихме много силен натиск върху България. Петков направи всичко, поздравявам го

30

Анонимен

преди 1 година

С приемането на Македония в ЕС безвъзвратно ще бъде заличено руското влияние в западните балкани. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак.

29

Анонимен

преди 1 година

А текста на протокола и на споразумението какъв е? И какво е било първоначалното спразумение? И какво е сега споразумението? Защо текста се крие от народа?

28

Анонимен

преди 1 година

До 20 Какъв е проблемът и сега да си пиеш ракията с македонец. Това е да си пиеш ракията с брат.

27

Анонимен

преди 1 година

До Ами "защото нали подписаното било различно от гласуваното?" Към руските опорки свързани с насаждането на идеята, че предложението е неизгодно, се включва и руските фейкове, че има две различни предложения, че е подписано едно и едно не е подписано, или че подписаното било различно от гласуваното. По опорките ще познаете работещите за руснаците.

26

Анонимен

преди 1 година

Не разбирате ли че сте жертви на политиците с този спор с Македония.Не осъзнавате ли като пишете все още,че давате сигнали че могат да Ви манипулират с още подобни теми.Знаете ли колко спорове имаме с Гръция?Те са в пъти повече от тези с Македония.Да не говоря за Румъния,Турция и Сърбия.Та в тези държави има присвоени Български територии.Забравете и гледайте напред,защото всяко върщане в миналото е много опасно и не води до нищо добро.Не се вързвайте на политиците.Те бе са нормални хора.

25

Анонимен

преди 1 година

До пак ви наебаха "Промениха френското споразумение в последния момент." Дай инфромация какво е било "преди" и каква е "промяната". Ако не можеш, значи създаваш фейк.

24

Асан

преди 1 година

И какво пише у Протокола ? :)))

23

До-22

преди 1 година

Какьв бьлгарин си ти бе

22

Българин

преди 1 година

Добре е, че Великите сили са с нас и ни пазят от агресията на Путин.

21

Вьзмутен

преди 1 година

Закриват бг бе не разбрахте ли приключи - 1300г история отича в канала следващата стъпка я знаете от преди сьединението

20

Анонимен

преди 1 година

Вместо да е интересуваш от бъдещето на детето ти,колко и какво ще му оставиш когато отидеш на онзи свят,ти се интересуваш дали има запетая в протикола.Вярвай ми каквото и да пише е без значение.Дали Самуил е Българин също не е от значение,от значение е дали ще можеш да пиеш една ракия с един Македонец.По-важно е да имаш приятел от Македония, вместо неприятел.Също е важно съседа ти да е добре за да бъдеш ти по-добре.Спрете се ,свърши всичко и за доброто на всички.

19

Анонимен

преди 1 година

Интересите на българите и България не трябва да се политизират.