23

Анонимен

преди 1 година

Русофилството е вярно като куче на Русия и Путин и не вярва нито на една дума от украински източник. За тях жертвите са само украински нацисти и бандеровци, няма никакви загуби от руската армия, местното население посреща победоносните руски путински войски с цветя хляб и мед. Само едно не могат да обяснят защо не можаха да завладеят Лондон за 72 часа каквито им бяха заявките през последните 15 години

22

Джо

преди 1 година

Руснаците да гният - евтина тор!

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21. Стига сте ги намаляли тези руски войски вече. Гледайте да останат поне за една рота.

20

До 22

преди 1 година

Ноам Чомски

19

Анонимен

преди 1 година

До танкист. Освен от танкове и от артилерия ли разбираш? Или си нямаш понятие, ама пишешп, колкото да трупаш брой мнения ... или на буква ли там ви плащат от обезлюденото посолство?

18

До Ъ

преди 1 година

По този повод Ноам Помисли казва : ,,Но разбира се,инвазията е провокирана!Ако не беше,нямаше постоянно да я наричат непровокирана инвазия".А психолозите наричат този начин на манипулиране ,,методът на ниваляшката''.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 По официални данни руските сили са около 200 000 а украинците над милион. Да математиката не излиза. На фона на това зеленчука почва да мобилизира и украинките, по младите естествено, руските войничета и особено кадировци тръпнат в очакване.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен16 - дай моля те определение за "вярно". Например: всичко, което не се харесва на господарите в Москва не е вярно!

15

танкист

преди 1 година

русия изстрелвала по 20000снаряда на ден! ади стига бе! че то за една седмица украйна щеше да е разораната целина! ей, ама лъжете на ангро!

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен14. Тази пропаганда си я налапал от вчера - по-скъпо ли се плаща или проявяваш самоинициатива? На темата - прав е Куката - не излиза математиката. Ама при калкулациите има едно основно правило - няма как да получиш правилна сметка, като подаваш грешни данни. Как руснаците станах 300-350К, като само в първите дни нахлуха над 500 К?

13

Анонимен

преди 1 година

Брях, тоз украинец как така се казва Алексей а не Олексий?

12

Анонимен

преди 1 година

Много затрогващо! Но след като е в графа "новини", не е лошо и де е вярно, поне донякъде. Иначе трябва да е в жанр "белетристика".

11

Ром'с

преди 1 година

Интересно, а тези 600 украински войници убити пред 2 дни за 2 дни къде ще бъдът погребани и за цивилни жители ли ще се пишат от западните медитации и бг медии!? Цяла бригада е била унищожена... 600 човека. Много украинци се крият, други ингнорират повикателните... властите ги ловят в суперите, на улиците... Много бягат със салове в Румъния... Не искат да воюват много украинци, но ще ги обявят за руски агенти и ще изчезнет... А след това се списват към жертвите на руските воиско.

10

Анонимен

преди 1 година

Добре,по официални данни рускитв сили са 300/350 хил.,украинските750/800 хил.,руснаците губят 1към 3 ,украинските пленници са над 6000,руските 300-400...Абе вие за *** ли ни вземате?Дето викаше Куката-"...не излиза математиката!..!!!Ясно е ,че с по-малобройна войска руснаците напредват!След всички патриотарщини и наливане на чуждо оръжие!Ами сега,...ами който има капка мозък ще се досети!Останалите-пропагандата е FREE!

9

АБВ

преди 1 година

До Ъ. Не е без нищо и за кеф, а за пари. нали знаеш - каквото и да ти говорят, знай, че става въпрос за пари. Украйна е богата, голяма и стратегически разположена държава. И на господина с ръстов недостатък в кремъл изобщо не му допада тази държава да е самостоятелна. Като добавим главозамайване, имперски въжделения и самозабрава по високите етажи на власта в галактически мащаби - картинката изясни ли ти се?

8

До Демократ

преди 1 година

Видях, че си сложи сам плюсове с ВПН и реших да изравня малко везните. Нали няма да се обидиш? Нищо лично все пак.

7

Анонимен

преди 1 година

Там където има роми навсякъде стават воини тези хора не спазват закони и живеят на гърба на хората.

6

Ъ

преди 1 година

Така и не разбрах ЗАЩО Русия ей така без нищо и за кеф е нападнала Украйна ?

5

Shark

преди 1 година

До Демократ Саво на тях ли ще търсите отговорност? А на онези пребоядисани комунисти, които се писаха демократи и излъгаха цяло едно полокение през 89та, от тях няма ли да търсите отговорност. От Иван Костов за криминалната приватизация, дето продаде работещи предприяти за 1 лв, от него няма ли да търсите отговорност. А виновните за ликвидационните съвети, които разтуриха земеделието, от тях няма ли да търсите отговорност! И още..и още....!!!! А!!!

4

Демократ

преди 1 година

Нека да си кажем отрано. Като свърши гнусотията с путин в Родината ще се наложат някои промени. Национални предатели като Костадин Костадинов, Радев, Янев и тям подобните ще си понесат съответната отговорност за злодеянията срещу България. Ще търсим отговорност!