17

Анонимен

преди 1 година

Половината северни македонци са сърби или имат близки сръбски роднини. С тези хора нямаме нищо общо, крайно време е да се събудим от съня и да видим реалността... Влязат ли така сръбски настроени со слагаме змия в пазвата. Аз лично никога не бих ги допуснал в БГ

16

Щерю

преди 1 година

Чак пък "най- опасният вълк" - най- опасният Балкански лъв. То бива, бива, късогледство, ама пък чак толкоз...

15

Анонимен

преди 1 година

Макета - ***! Последни в цяла географска Еврпа ще влязат в ЕС. Даже трябва да ги махнат от споразумението за свободна търговия, докато им уврат тикквите.

14

Мара Бунева

преди 1 година

Мишков(ски) и другите сърбомани този път са прави: започнат ли преговорите за влизане в ЕС, ще дойде краят на македонизма. Паралелно с това ще върви РЕбългаризация. Защото югосръбският македонизъм има за основа антибългаризма. Без него няма македонизъм, а след едно поколение няма и македонисти. Затова така неистово вият, защото усещат края и агонията започва. Има един въпрос, който никой не им задава: как ще се българизират, ако в СРМ няма българи (според тях е така)? Кой ще ги ,,българизира"?

13

Анонимен

преди 1 година

До Историци и филолози Много ясно че ще искат. И хляба е с пари и като нямаш пари за хляб за какво му е историята и филологията. Пък и като вижда каа плоитиците се продадоха и дигнаха ветото всички губят и малко патриотизъм останак.

12

Анонимен

преди 1 година

ДПМНЕ нямат право да ползват името ВМРО защото тя е бг организация ане македонска.

11

До 15

преди 1 година

Не знам от Пловдив съм европейска столица на културата

10

Анонимен

преди 1 година

До Американ Груески от ДПМНЕ избяга в ЕС в Унгария а не в Русия нали. Без Русия нямаме силна армия и губим войните и нищо да спечелим. НАТО постоянно ни разкъсва и особено Англия и след ВСВ САЩ които се опитват да унищожат България като струпват бази в Гърция и Турция.

9

РМС е:

преди 1 година

Малка,изостанала,примитивна,агресивна и необразована държавица!

8

Ром"с

преди 1 година

Ние с Македония сме в ролята на Русия,а македонците в ролята на Киев ...за руснаците не може...и са прави украинците ,за нас с македониците е пълно противоположно ...е не става така .. с двоен аршин .. .

7

Анонимен

преди 1 година

Нали навремето първи ги признахме? Сега първи им ядем попарата. И се питам защо се занимаваме с тях?! Кой има проблем да влиза в ЕС? Те или ние?!

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Напротив Русия са искали голяма и силна славянска държава България, Но НАТО са били срещу Русия и обявяват война на Русия ако се направи голяма България от черно море до средиземно море. Ето и 1878 г. и 1912 г. постоянно са против и измислят някакви други държави Албания Югославия, Румъния че даже и Гърция която е била Византия преди това.

5

ПроСоТо

преди 1 година

До Неразбрал...Напълно си прав!...Нещо повече:..-Наблюдаваме един куриоз:..-И в РСМ има ПРОТЕСТИ против това прословуто "предложение",но и у нас се издигат гласове,че видите ли,като сме приели това "Предложение",ние сме ..ОТСТЪПИЛИ от НАШИТЕ позиции...?!?!?!...Та какво става,по дяволите,с тая ИЗМИШЛьОТИНА?!..

4

Американ

преди 1 година

Това идва от Сърбия най-вече, а сега вече и Русия( заради Харвард Киро Факиро и украинската му завера ). Тия биха се определили като сърби, но не и като българи. Лошата ни - т.е. толерастна - политика към тях тръгна още от предателя Жельо, та до сега..

3

Анонимен

преди 1 година

Като не им изнася с България е има с Турция или с Африка може да влезнат. Ние също нямаме интерес да влезнат в ЕС и да се караме постоянно. А прабългарите водят името се нес;учайно от това силно животно вълка защото са били смели и бестрашни воини.А Античните македони са правили оргии и геюве.

2

rendeto

преди 1 година

тия ако ги е страх че ще направим специална операция да освободим българите в СМК, да не се боят, армията вече няма ракети, а с 1-2 летящи мигови тенекии до никъде няма да стигнем

1

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на нашия голям "приятел" Русия, тия са с най промитите мозъци от всички. Иначе щяхме да сме голяма, силна държава на Балканите което е против руските интереси