79

муатъ

преди 1 година

Не съм уверен Ленче, ле!!! Щото състави ли съ "коалиция" - Герб, ПП и ДБ - Винету, спокойно може да закрие проекта Герб!!!

78

ПЛОВДИВ

преди 1 година

ТАЯ КОНДУКТОРКА СЕ взе насериозно.... Аман от трошляци.

77

Лена Луковицата

преди 1 година

O Лено ти ще помогнеш и на Байдън да вдигне бастина ама срещу тръста сума. Тази магистралка Лена няма спирка . Вчера вика ,че ще трябва да се направи нещо да се вярва само на официалните недии. Бая нагла е .Хем лека ,хем Диктаторка със садо -мазо приоми го раздава.

76

Анонимен

преди 1 година

Ее ама и вие все с този Солун и луксозен хотел в кавички. Та това лукс ли е, аз ако бях на Лена щях да се сърдя на Киро, че ме води в Солун. Ако ще е за такива места не си заслужава.

75

Хехе

преди 1 година

Точно пък с ПП едва ли! А с фурнаджийските лопати от ДБ - изобщо!За Ленчето това е влажен сън неосъществен. По-добре да подпира парапета...

74

Корнелия

преди 1 година

Лена е закъсала финансово няма пари за бензин да прескочи с Кирето до Солун, та затова със самолета за по евтино

73

А ТВОЙТО ЛИЦЕ..?

преди 1 година

КОЙ, КОЙ ЩЕ ИЗМИЕ..??

72

Другарски съвет

преди 1 година

Ленче защо се взимаш за Бела Хадит, самолет ресторант за една сви рка и едно *** не в скъп хотел ами не си наемете едно бунгало с Кире и баджанак му до двореца Враня, аз там ги водех навремето

71

Tенгри кан

преди 1 година

Ленче, скъпа, не преигравай;))) Нема смисъл да се отрича нещо хубаво;))) така то се възприема за нещо лошо и става обществен норматив, който започва да тежи върху всички. Ясно е, че нема как отношенията да са просто служебни, от личен опит знам, че за да има спойка дори в тези отношения, между двамата трябва да има поне тръпка;))) Таз тръпка, не е задължително наистина да се реализира креватно, но тя е, и не може да се отрече, а да се скрива е глупаво, защото това не е лошо, не е грях;)))

70

Анонимен

преди 1 година

лена борис. е типична сексуална жена вие деца нематели ако немате отиваите при бендепровыците ше ти подарят малки бендерчета нацисти

69

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Плащате ли си всичко по Новите Цени?! Тогава, какво Коментирате Сексуалният Живот на Чорбаджийката - тя е тази, дето ви Оправя!!

68

Анонимен

преди 1 година

Логично е ПП да бъдат в коалиция с Герб и ДБ , а не с Сланиновваа и руските им филми ? Второ Герб има сериозен вот от народа. Две силни десни партии, ще управляват добре.

67

Анонимен

преди 1 година

Лена е добра само в меренето на пиш КИ , АЕ обръснала и мустака за снимката

66

обекивен

преди 1 година

Бориславова е истинска жена ,а не дуловска обща принцеса !!

65

Анонимен

преди 1 година

Децка градина. Мама ми каза да не си играя с теб!Като пораснат, ако, ще разберат, може би, че е по добре да държиш близо и враговете си, щото....Като пораснат, ако, може би, сами ще знаят защо.

64

Анонимен

преди 1 година

Точно твоя образ никой не може да го измие кухолейке.

63

Анонимен

преди 1 година

Бориславова стана за срам след порн видеото с Петко.

62

Анонимен

преди 1 година

Пепе са същите като Дебе и Гербе са все провалени калинки и само скачат като скаклци от една партия. Затова не е и изненада че странат затъва защото са едни и същи некадърници.

61

емиграция

преди 1 година

Такива хлапета да ти управляват държава си е експеримент на комунистите.Хайде стига вече.Но за съжаление няма лидери сред 40-50 годишните да поведат държавата.Старите муцунки са все синове и внуци на БКП-БСП , и КПСС на Съветският съюз.Ще продължаваме да сме на опашката на ЕС и НАТО.

60

Евроатлантик

преди 1 година

За мен няма значение, че я обарват по стълбищата. На всеки може да се случи. По-важното е, че Лена е велик лидер и смело води България към светло бъдеще без вражески газ.