158

Анонимен

преди 1 година

Лилипутин продължава да следва пътя на един друг комплексиран дребосък от историята-Хитлер. Само че при него е обърнато. При Хитлер Хитлерюгенд беше в началото а криенето в бункера, параноята и загубата на връзката с реалността след това. При Путин е обратно

157

Някой

преди 1 година

***,такива сведения няма откъде да вземеш.

156

До Анонимен 164

преди 1 година

Деде, къде видя пънкарчета. Ти идея намаш какво е това, но преразказваш какво си чел в Работническо дело. Ти сигурно куфееш на Йосиф Кобзон-реклмата на америакнската пластична хирургия. Той е бил истински мъжкар. То и великият и неустрашим бункерен гном, който не пуска човек на по-малко от 5, за да не го зарази е същият. На 70 г без бръчица. Човекът се грижи за себе си, все пак Шоигу трябва да го хареса като осамотяват в Сибир.

155

Рашист

преди 1 година

Питин Югенд. Ай честиту хаха

154

Забелязвате ли?

преди 1 година

Това на знамето у средата сифилиcтичната му мия ли е?

153

Анонимен

преди 1 година

Нормално е децата на 11 години да си правят операции за смяна на пола както е Германия. На запад при демокрацията всеки сам решава какво да прави.

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 164. ахаа, сега разбрах какво е това комсомолец, щото аз стигнах само до пънкарче (по ново му). Бай Тошо го шакардисаха доста преди да ме направят джендърче.

151

Анонимен

преди 1 година

А в България деца почти не се раждат. Българските мъже са импотентни заради безпаричие и страх да не ги изхвърлят от мизерната работа. А жените им заработват в занаята в борделите на западна европа. За 30 години западно партньорство населението намаля наполовина. Българите са световни шампиони по измирание след тях са Прибалтийските републики, също големи западни партньори.

150

Анонимен

преди 1 година

Всеки си възпитава децата както си реши. Нашето правителство разрешава гей паради.

149

Анонимен

преди 1 година

В Германия 11 годишните деца вече могат да сменят пола си с медицинска терапия, вижте разказа на щастливата Eва, която е била Джо ***/kanzlerdaddy/1733. След хормоналната терапия която провежда сега, когато стане на 14 Eва ще си направи операция и окончателно ще смени пола си.

148

Анонимен

преди 1 година

При Тодор Живков - чавдарчета, пионерчета, комсомолци. При демокрацията - пънкарчета, наркоманчета, джендърчета.

147

Анонимен

преди 1 година

Таз година чавдарчета, догодина комсомолчета - да са им честити командите за доноси и детска пропаганда

146

учени мигранти

преди 1 година

За 4 месеца 4 милиона русначета напуснаха Великата Помия.

145

Анонимен

преди 1 година

Руски пионери вежливо се интересуват чии е Крим: ***/sharansky/59931

144

Брегаров

преди 1 година

До Анонимен 157, то това го има и в руските градове бе тавариш, да не мислиш че там няма дрога и корумпирани минцифайки? Там са доста повече даже.

143

хаха

преди 1 година

комунисти, комсомолци, пионери ... сме в един и същи строй ... тра ла ла, тра ла ла ... старата песен на нов глас :)

142

Кирилов

преди 1 година

Матряла трябва да има цел в живота, да служи вярно и само най-упоритите и най-преданите ще топят лъжицата в меда, останалите ще *** на сладоледа клечката.

141

Анонимен

преди 1 година

То и тука в София и големите градове се грижат за децата подкрепяни от полиция и политици сутеньори и нарко дилъри иДжендарскиНПОта на Сорос и ги учат за живота без пол.

140

Москва потъна

преди 1 година

Сега да направят и Кремъл джамия и картинката ще е пълна.

139

Малииии

преди 1 година

забравили са да напишат...и за потготовката и участието им в безсмислени войни в които ще убиват стари, болни, майки и деца...за да може лидера им да е щастлив. Ай чИститУ.