568

Пак по опорката?

преди 1 година

До Русофили: Направо да им публикуват мобилните телефони на висшите украински военни. Ако се обядят, значи са оцелели.

567

Какво следва

преди 1 година

Луганска област е вече изчистена. Ред е на Донецка. Време е укронацистите да си платят за ежедневният обстрел на жилищни квартали в Донецк и населени места край него. В ДНР смъртната присъда не е отменена. Това ги чака.

566

Да преговарят за мир

преди 1 година

Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

565

Стига глупости

преди 1 година

До Руски фейк 3: "представят пълен списък с имената на убитите". И как си го представяш това. Да отидат там на място, да им вземат ДНК и така да определят кой е загинал? За да използва руската армия ракети с морско базиране "Калибър" значи са имали разузнавателни данни, но ясно е, че няма да тръгнат да ги публикуват за да угодят на русофобските ***.

564

карачанаков

преди 1 година

За кой ли път,за кой ли път КОКОШИНков и компания измислят такива нелепи обяснения за да оправдаят простотиите си.В Кременчуг те ударили военен склад пълен с чуждестранни оръжия и боеприпаси и те след като се разхвърчали запалили търговския център и от пожара загинали хора .Тука пък ударили сграда в която заседавали висши военни с ЧУЖДЕСТРАННИ ТЪРГОВЦИ на оръжие.Наглост и безочие.

563

рррррррррррр

преди 1 година

Раздрусване американските шефове. Доста са дали фира. Руснаците си казаха, че ще унищожават центровете за вземане на решения. Тепърва ще има още такива удари по събрания на наемници

562

За кой ли път

преди 1 година

Пак укронацистите са се крили зад гърба на цивилниото население. .... Интерфакс: "На 14 юли високоточни ракети с морско базиране "Калибър" атакуваха сградата на гарнизонния дом на офицерите в град Виница. По време на удара се състояла среща на командването на украинските военновъздушни сили с представители на чуждестранни оръжия доставчици се проведе в този военен обект.(...) В резултат на удара участниците в срещата бяха унищожени", каза говорителят на руското МО Игор Конашенков.

561

Вълканов

преди 1 година

Има народи, при които армията защитава жените и децата, други народи, при които жените и децата служат за прикритие на армията. Украинците са от нтората група.

560

Стайков

преди 1 година

Кажете истината, че е имало събор на Украински фронтови офицери. Ккво правят тези дечица около дома на събирането. Ще престанат ли Украинците да крият оръжейни системи всред жилищни блокове,военни щабове всред мирното население. Това е причината за жертвии всред мирното население

559

Мужик

преди 1 година

Путин ще гори в ада за делата си и всички които го подкрепят, дори само с думи и хвалби по форумите.

558

Анонимен

преди 1 година

до 600 - а кажи сега УКРИТЕ по кои градове стрелят? - гърмят си по "собствените" и бивши градове.

557

Анонимен

преди 1 година

ВЪВ ТОЯ ДОМ НА ОФИЦЕРА И ДЕЦА ЛИ СА УЧАСТВАЛИ ВЪВ СЪВЕЩАНИЕТО? А ИМАЛО И СИГНАЛ ЗА ТРЕВОГА!!!!!.

556

Анонимен

преди 1 година

Това е резултатът от благородните военни помощи

555

до 600

преди 1 година

Освен това, казаното Тургенев е било когато е нямало държава "Покрайнини" а само Русия. И се отнася и за покрайнините.

554

До 600

преди 1 година

Къде видя това в руската пропаганда? Такива неща каквито споменаваше имаше и бяха доказани, но не и за този случай. За този случай споменаха че е имало в сградата оръжейни търговци. Дали е вярно или не ще разберем по-късно. Но дотогава ще четем за истините и победите на Зелески. И как азовци с тежки оръжия "защитават" детски градини и болници, настанени там, без да евакуират цивилните. Както бяха вкарали цивилни в Азовстал и Азот. И складирали оръжия до шопинг мол.

553

До: Реалист

преди 1 година

Лъжливите русофилски *** сутринта лъжехте че украинците сами се бомбили но понеже такава плитка руска лъжа няма как да и се вярва набързо лъжливите руски ментаджии замениха тази лъжа с още по голяма руска лъжа че ракетата била руска ама предназначена за украински военни! От къде ви беше спусната тази информация? От руското посолство ли? Все едно да вярвам на Дявола!На гръцки Дявол се превежда Лъжец. Тургенев: "руснакът е най големият и най наглият лъжец в света" Дявол = Руснак!

552

Лай до Бога

преди 1 година

Унищожили са представители на оръжейната мафия, пЪрдон - индустрия.

551

Атеист

преди 1 година

Атеиста кагебеец Путин не ходи на църква заради бога, а заради руския патриарх антихрист кагебееца Кирил или по точно другаря атеист полковник от КГБ Владимир Михайлович Гондяев член на комунистическата партия, която 70 години разрушаваше православни църкви и убиваше правослвни свещеници сега техните озверели руски потомци заедно с техните чиченски ортаци продължават в същия дух да рушат и унищожават един християнски народ

550

Ами

преди 1 година

Путин дето целува коремчетата на момченцата обаче не мрази зоофилията и инцеста! руската империя първа или втора в Европа декриминализира зоофилията още в ранната 1903 г. русия също така декриминализира и инцеста който и досега е легален в педеРассия Путин като е толкова "морален" защо търпи това? Путин е срещу гей браковете но няма нищо против браковете между човек и животно а също и между кръвни роднини защото се вижда че не се съпротивлява срещу това, хихихи

549

Анонимен

преди 1 година

До Атеист И мрази ЛГТБ и гей парадите ,фашистите ,нацистите ,ционистите и не дава да има в Русия *** , еднополови бракове и ходи на църква ,мръсника